Sing him the song of your people.
Printable View
Sing him the song of your people.
HAhahahah! :D Ok, vise nijesam nervozna. Idemo na drugi topic.
Kad uvece recem sebi da cu ujutro da se obrijem,al okle ,sanse nema :D
iznervira me debil koji je zatvorio frižider u kuhinjske elemente! đeee jeee moooozaaak?!
Nemoc!
Cekanje. Mrzim!
Razmaženi,isfrustrirani i iskompleksirani muškarci.
Avgust, posebno ako si u Podgorici.
Nesvjesnost ljudi.
Pospanost.
To sto oci pravdu ne vide
Nervira me kad drugi ljudi useru nešto i iz petnih žila se trude da objasne kako oni to nijesu nego su drugi krivi i sl.
Fakultet evo me nedelju dana vlace pricom da ce sjutra pa opet sjutra i tako objaviti jednu informaciju koju cekam ni da je nova godina , kako su neorganizovani pih.
Razmazhenost.
Kad mi neko smeta dok čitam novine. Posebno kad 'tresne' stranicu novine, neka fora, ne razumijem je.
Prevelika ocekivanja.
Kada platis nekome za jedno, a dobijes nesto drugo.
Uhvatih sebe u razmišljanju naglas.
:burp:
TEORIJA O VJENČANOM PRSTENU
Zašto ljudi vjenčani prsten nose na domalom prstu? Postoje mnoga objašnjenja, ali ovo koje ćete pročitati zvučaće vam posebno. Navodno:
Palac predstavlja tvoje roditelje,
Kažiprst predstavlja tvoju braću i sestre,
Srednji prst predstavlja tebe,
Domali prst predstavlja tvog partnera,
Mali prst predstavlja tvoju djecu.
E sad, pokušaj sljedeće: Raširi dlanove, spoji ih i držeći prste sastavljene (palac na palac itd.). Sada savij srednje prste i postavi ih kao na slici.
Sad ide zabavni dio. Pokušaj razdvojiti palčeve koji predstavljaju tvoje roditelje. Otvoriće se jer tvojim roditeljima nije suđeno da žive s tobom cijelog vijeka i moraju te prije ili kasnije pustiti iz svojih skuta.
Ponovo spoji palčeve i isto pokušaj sa kažiprstom. Otvoriće se jer je tvojoj braći i sestrama suđeno da pođu svojim putem i da imaju svoje porodice. Vrati kažiprst i pokušaj to isto izvesti s malim prstom. Isto će se desiti jer će tvoja djeca jednom otići od tebe kao što je tebi suđeno da odeš od roditelja. Vrati mali prst i pokušaj to izvesti s domalim. Sigurno će te iznenaditi da ovo NE MOŽEŠ izvesti. To je zato što muž i žena treba da ostanu zajedno cijelog života – u dobru i zlu. Zanimljivo, zar ne?
Mene nervira sto ne mogu da KVOTIRAM pola vasih postova, ono da se ne bih ponavljala... :)
Najmrzniji dan u mjesecu-kad se prima plata.
Djevrek bez susama ....... pih !
Burek
Baklava
ot: moja koža...
strašno me nervira što u posljednje vrijeme kad god kucam riječ sa lj, nj obavezno ukucam l, pa sledeće slovo pa j...ne kontam zašto to radim?! recimo, poslejdnej...izgubim mnogo vremena dok ispravljam...baš me nervira!:mad:
Opet sam poceo da grickam nokte :mad:
prehladjena sam danima i non stop mi curi nos, odrah ga.....!
Stucanje.
Žene smatraju da su najljepše u septembru i utorkom.
Kako bih se ubio sad.
Preticanje na putu NK-PG, kakvih debila ima, pa ne mogu da vjerujem!!!
Što me je lako naćerat da se osjetim loše...
Varvari... grupa neiživljenih i ograničenih osoba koji sebe zovu navijačima... pfff.
Nervira me (mada i raduje istovremeno) shto neki osjecaji nikad ne prodju...a ljudi za koje ih vezujete nisu vishe tu.
Ovo budjenje u prvu smjenu, koje kod mene traje od 9 ipo do 13h...
Budna sam od 7 kad ustanem pa do 9 ipo, onda opet spavam od 9ipo do 13...
Nikad se necu navic na prvu smjenu.