Zaboravih user, uglavnom, postavlja na yt sve sa rtcg, ako moze da postavi emisiju, cini mi se od subote, oko 12 je bila, zene o pomorcima, svojim muzevima, blek end vajt edišn
Printable View
Zaboravih user, uglavnom, postavlja na yt sve sa rtcg, ako moze da postavi emisiju, cini mi se od subote, oko 12 je bila, zene o pomorcima, svojim muzevima, blek end vajt edišn
Montenegrino-CT?
Ko jednom podje na brod uglavnom dok god moze ide tako da ti opaska nije na mjestu Gandalfe
nisam gledala cijelu emisiju, al imam zelju ponovo da vidim bakicu koja je u to vrijeme bila srecna sto je gospodja sa 1 narukvicom, 1 lancicem, 1 brosem i 2 prstena i sto joj je zao sto nije uzela sve :D
A onda jednu sto joj se muz, cini mi se da rece linjao dok nije umro, kad se vratio s broda
Samsung ili iphone?
Odgovor je jednostavan. Zato...
Zavisi koji uzimas samsung ali u globalu slobodni su mozes da ubacis sta hoces, zavisi sta trazis, ako ces da skidas filmove gledas filmove, da instaliras milion aplikacija da ti zamjeni bukvalno racunar mozes. A ako hoces samo da telefoniras i za sms. Onda je tu iphone elegantni i zavrsava posao. Ja to gledam ovako. Samsung i android u globalu Freedom a Iphone elegancija i Lock. Ne bih mogao da se naviknem nikako na iphone, jer tel koristim i za posao i za zabavu nekad kad sam na putovanje skinem nekoliko filmova i cuda i eto. To je licno moje misljenje. Sad ce fanovi iPhona naravno reci zasto je bolji iPhone. Ali eto neko moje misljenje.
Napisi modele oko kojih se premisljas pa ti onda mozda mozemo pomoci.
Sent from my HTC One
Najnoviji modeli su u pitanju za oba telefona
Ja bih uzeo s6 edge
Moze li mi neko reci gdje da otvorim temu ili mogu ovdje da postavim pitanje? Znaci zna li neko porodicu koja finansijski ne stoji dobro a ima bolesno dijete koje koristi lijek SABRIL 500mg (Vigabatrin). Lijek bi poklonili ali moramo stupiti u kontakt i dati nam vise informacija o toj porodici ili nek se javi porodica kojoj je neophodan. Sve informacije saljite u Inbox i predloge vezano dal da otvorim temu ili gdje vec da postavim ovo pitanje. Hvala
Moze li se staviti besplatno proteza za zube kod ovih izabranih stomatologa za studente ?
Znate li nekoga u Nk ili u Pg da zna da radi dredove ?
A znam da ima tamo ali znas kakvi su ljudi ove tablete su bas skupocjene i tesko se nalaze, i onda moze neko da iskoristi to i da kaze "e znam ja" i sj da to iskoristi i preproda. Mi bi voljeli neko da nam javi ili da zna porodicu i da se spojimo i licno to da predamo to. Jer imam svakakvih ljudi. Hvala brate.
Za šta služi taj lijek? Koja bolest?
Ne znam nazive lijekova tih manje poznatih, ali možda znam nekoga kome je potreban.
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
E ne znam nikog sa tom bolešću.
Послато са 6037K користећи Тапаток 2
Pih, nije mi uspjelo da pokrenem raspravu android vs ios.