Hvala. Mozes li mi obiljezit to ?
jel to Pod orah ?
http://pininthemap.com/
Na Konik preko puta kafane Kod Saka, odmah pred Doma zdravlja.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Hvala. Mozes li mi obiljezit to ?
jel to Pod orah ?
http://pininthemap.com/
Last edited by Petronas; 17-04-15 at 12:07.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
EE, Pod orah
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dje se mogu nabavit ove platnene vrece kao za krompir sjecam se takvih je bilo
Sent from my Samsung Galaxy S3
To imas u agro prodavnicama. Agrocentar Zabjelo, Kalia Zeta...
Mada bez ovih slicica ne znam jesu li ti bitne
Nijesu bitne,da ne znas mozda otprilike koliko kostaU? Mada svakako cu svratit da uzmem..
Pojma nemam, zovni ih prije nego sto podjes... Mozda nemaju vazda na lageru
Uzeli ove za luk,trebaju mi bas platnene sad![]()
ok![]()
Trazi onda jutene vrece
One Ring to Rule them all...
Ja kad bih poceo sa svim tim isao bi na ovo koje je na 25 godina,godisnje se daje po 1000 eura = 25 000 zagarantovana mi je suma nesto oko 31870 eura koje mogu dici poslije tih 25 godina + to sto kazes za dobit zavisi kakvo je poslovanje bilo tih godina... a krece se od tih 30 do 50 % ali kazu da bi trebalo bit bar 30%
Ne znam ni sam dijeluje primamljivo ne samo radi kao neke zarade,nego sto bi na taj nacin i ustedio i dobro bi mi doslo poslije tih 30 hiljada za stare dane :P
Dokle bi oni milione zaradili,investirajuči TVOJE pare![]()
James Tiberius Kirk
Da li su na Galaxy S5 dual sim aktivne obje kartice u isto vrijeme (activ sim)? Nedje pise da jesu nedje da nisu....
Mislim da nisu 99,9% vise telefona sa obije aktivne kartice nema, zbog zracenja. Ne proizvode se
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Nisu, na s4 i Note 3 je rađen zadnji dual sim active. Sve poslije nema...
I to naravno nije odrađeno jer je bilo previše zračenja (mada je povećano po logici), nego zbog veće zgrade i lakšeg update software...
N9005 standardni n3
FCC measured SAR: Head:*0.29 W/kg*Body:*0.36 W/kg
N9002 (Dual SIM) FCC measured SAR: Head:*0.45 W/kg*Body:*0.30 W/kg
Koliko je ovo nisko govori i to da je dozvoljeno odnosno maksimum za normalni rad 1.5 u Evropi ili 2.0 u USA.
Pošljivi iPhone ima SAR veći od 1, a Note3 sa dvije kartice oko 3 puta manje..
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Last edited by Bugi; 19-04-15 at 14:27.
Da nema neko slucajno USB kabal on nokije?
NOKIA
Type: CA 101D
Ako ima neko da bi prodao il poklonio nek javi treba da izvucem neke podatke sa jedne nokie stare.
Dje co'ek da nadje nekog dobrog elektronicara?
Treba neka 'spravica' da mi se napravi a bas ne znam ko bi to mogao...
--------------------------
Do Not Disturb.
ima li ko da preporuci neki jeftin smjestaj u amsterdam ?
Zna li ko da mi kaze dje mogu kupiti kompjuter-ekran ili kako se to vec zove kad ubacis novcice u njega, ono sto ocitava koliko je ubaceno? Npr kao ono za slot aparate i ostale uredjaje koji imaju ekran. Hvala.![]()
Treba mi nesto slicno ovom... Ne tacno tako ali se vidi da ima dosta rabote sa zicama, lemljenjem, DC motorom i sl. sto ja sam ne bi nikad sklopio niti znam ima li dje uopste da se nadju ti djelovi u ovoj nasoj rupi...
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks