Kome god prija,samo neka ne troshi el.energiju onda,nishta drugo;)
Printable View
A što bih se folirala? Ne znam kako vi ne možete da skontate da ima ljudi kojima je vazda zima....evo ima i meni dva mjeseca meraka, da ne moram dje god izadjem da nosim sa sobom dzemperče- može mi bit' zima...meni i u PG u maju treba dzemperče a na moru na izlazim uveče bez nekog ogrtača...u svakoj drugoj situaciji ja se smrznem...jeste, vruće je, meni ne smeta, prosto...ko razumije-razumije...ja nikad nijesam u 7 ustajala da idem u prodavnicu no kad se naspavam, pa popijem kafum, svakoga dana izadjem od 11 na dalje...je li mi vruće? Jeste- ali dodjem kući lijepo se rashladim i ljepota...neki dan sam u tri popodne kod Goceta telefon nosila....ne smeta mi pa ti sad potenciraj da nabijam na nos da sam staropodgoričanka....a jesam :D
Ne bih se ja ljutila da je umjesto 45, 35 stepeni, ali da se ne lazemo, milije mi 45 no 15....ko razumije shvatiće :*
Danas ce biti iskakanja iz elektro mreze jer ce potrosnja biti nenormalna....zna to tako i u grijnoj sezoni i u sezoni hladjenja,...
Neka iskache na Goricu,preko Morache,itd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c9c351892b.jpg
Samo promaja braco i bice lakse.
Iskrena sucut svima u Pg. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo pravi podgoričani mogu u PG na 40+.
Ovi se ostali lako prepoznaju ;)
Imas ih sto mogu a ne moraju a imas sto mogu a moraju.
A sigurno nemas onih sto mogu, ne moraju i uzivaju u tim blagodetima. [emoji23]
Istina.
Ja se na posa borim s kolegama zbog klime.
Smeta mi, kijam, glava me boli.
Ako ne istule, napolje śedim.
Mnogo je ovaj narod a posebno ova jado-omladina postala ośetljiva.
Ne bih da mi je vruće, neću da se znojim, iz klime u stan u kola klima i na posa da ga čeka klima.
Mnogo jada...
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1...sg&oe=63024410
Pozdravlja vas Fidel odnekle :D
Ovo je užas jedan užasni. Pobjegla sam na more, ali se nijesam spasila opet. Ne mili mi se u gužve, pih.
Sve me nervira. Svi me nerviraju.
Počela si starat :P
Jes'...a ti sve mlađi.
Alapačo srdačan pozdrav. Nerviranjem samo podizes nivo temperature i samim tim vrućina djeluje jos nepodnošljivija, probaj da se opustiš i vrućine će ti lakše pasti.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e729920768.jpg
Samo opustencija. [emoji23]
Sve sam, samo ne opuštena.
:joy::joy: e u pm
Ja se ośećam ka` momče-ce :D
A evo i ja kao curica.
Jakuza, uzalud ti trud...
Očigledno nijesi palio net nekoliko dana...
Sent using Tapatalk
Mali savjeti sa rashladjivanje
Danas je ekstremno visoka temperatura, do 40 stepeni u Danilovgradu i Podgorici, pa cu dati par savjeta za rashladjivanje, a da to bude zdravo i prirodno, a ne preko erkondisna.
- Kocke sa hledom mozete staviti u casu vode i ostaviti da odstoje 20ak minuta pa onda konzumirati prijatnu casu vode, a mozete 7-10 kocki sa hledom staviti u peskir, pa onda taj peskir presaviti i obaviti oko vrata
- Izgasite elektricne uredjaje, pogotovo gasite sijalice ali i ostalu tehniku televizore, dekstop racunare, laptop racunare. Ukoliko ih izgasite iz struje pritom osjeticete tzv. hladni talas posle samo nekoliko minuta
- Okacite mokar ili rashladjeni peskir ili prekrivac preko prozora, vazduh kad ulazi spolja preko tog peskira ili prekrivaca bice hladan i imacete efekat erkondisna.
- Jedite laganu hranu, ne jedite pecenje, tjesteninu, slaninu, jedite avokado, mango, salatu. Na taj nacin se osjecate lagano i lagodno i vrucina vam ne moze nista.
Sve se slažem osim ledne vode i lednih pića.
To je ka` da uspeš na oganj čašu ledne vode.
Voda česmovača, ništa iz frižidera, nikako.
Najbolje ko može čaj popit i što više tečnosti.
Ja uvece bez klime nema sanse. Na 23 i na nocni mod. Oka ne bi sklopio da je ugasim.
Ja bez klime spavam ovoga ljeta,proslo ljeto bi u golu vodu bio.
Klimu ostavim da mi odradi dok ne zaspem,pozatvaram roletne,kad bih je ostavio do ujutru pomeo biH se,postoji opcija Sleep koju ponekad koristim u toku dana,jer inače ne podnosim klimu bas najbolje,jednu noc skoro mi je radila do ujutru,nije mi bilo dobro[emoji41]
Iskreno,mislim da je proslo ljeto bilo toplije,mada ima još ovaj avgust da se izgura,vidjecemo
Moja zena je legendarna - ljeti klimu stavi na 18 i najjace i onda se pokrije, a zimi upali grijanje na maksimum i hoda u sorcu.
Ima li jos legendarnih zena ili sam samo ja ub'o ovakvu?
Ima ima... I muskaraca... [emoji23][emoji23][emoji23]
I ja sam prije 15ak g. radio slichno,dodjem s mora ili Cijevne,tush,najedem se i klima na minimum do ujutru,sad je ne bih upalio za ne znam koje pare...zato sinusi platishe cijenu.
Sad samo ventilator da pichi u zid pa odbija vazduh do koljena,i oko 2 josh 1 tush i spava se kao jagnje ;)
P.S.Od nekog starog drushtva i rodjaka sam redovno do prije par g. stalno pozivan na Morachu,para nema sad da bih se okupao,a nekad se vadio nisam,a shto mi hce da sve ovo pishem,matora drtina u pm.
Seksualne odnose izbjegavati dok su ove vrucine, niti je zdravo, niti higijenski. Sacekajte oktobar, eventualno da se podje na planinu.