dobri auti,rodjaci-bas dobri.:adoration:
Printable View
dobri auti,rodjaci-bas dobri.:adoration:
Znam auto jos od prije 6-7 godina...
Od Muhe iz Sarajeva...Bio je serijski 540i 6G i onda je krenulo...prija par godina sam ga vidjeo na SR u Mosraru,vec tad je bio ludilo...
Mada ovaj iz oglasa je pretjerao dosta...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ovaj auto i nije nesto unutra nema ///M volan nema Navi nema ///M kozna sjedista znaci enterijer prosjecan nista specijalno... Jos kad vidim zadnje stopke koje je preprskao crnim sprejom tolike pare sprcao a stopke nije mogao uzeti od 80e...
Ovo je bonbona sve po P.S
http://www.pik.ba/artikal/7765293/bmw-e39-m-paket/
Vala reć za onaj auto da je prosječan, a ovaj sa raspalim m6 felmanma.... nego dobro, neki ljudi nikad tuđi rad i ulaganje cijenit neće, pogotovo ti :)
ne shvatas me toliko je sprcao u kola koja se na izgled nista ne razlikuju od 1000 i 1000 bmw koji su u ///m optiku a prestavio ga je kao da je svemirski brod sta on ima od tog kvacila konja lonaca vjesanja trta mrta sve je to bespotrebno bacanje para koje nikad nece izvuci kroz prodaju...I kad je top zasto ga prodaje!?Cijenim ja njegov trud tj trud onoga koji je sredio auto a ne ovoga sto ga prodaje ali kad je vec tolike pare smlatio mada sumljam da jeste sto nije zamjenio ono sto sam naveo gore i iskreno uzeo bih prije onog sivog iako ima te ///M6 felge koje mu bas dobro stoje...Bar danas je lako zamjeniti felge! al kao i sve sve je to stvar ukusa...
Kako možeš da gledaš i da sudiš autu samo po izgledu nije mi jasno? Po tebi što je ljepši i što se više razlikuje od drugih to je bolji i skuplji... I to još bmw, koji znaš i sam kakav je za održavanje i koliko je kvalitetan... Najlakše ga je ilakirat i stavit točak 20", treba to održavat...
Od gewindi KW V3 onaj tip je mogao da lakira čitavo auto i da mu stavi točak koji god oće, da ne pričam za ostale djelove...
zato i kazem sto znam jer sam znam koliko sam para dao na auto da ga sredim po svom gustu i na kraju ga ne mogu prodati a kamoli izvuci djelic onog sto sam ulozio... Znam ja da je tesko naci dobrog zdravog i odrzavanog BMW ali zasto mislis da je onaj sivi krs a ovaj crni avion!? Zbog ///M6 felgi? Kazem na izgled je mnogo ljepsi ovaj sivi bar meni a ne ulazim u to koliko je ispravniji od ovog crnog... Iskreno ne bih ga nikad uzeo (crnog) i da imam pare jer nesto sto je neko prepravljao preklapao izmisljao nabaciovao kitio sa nekim aftermarket dijelovima zaobilazim u sirokom luku jer to nikad vise ne moze biti kao fabricko!
Pa ne možeš ga prodati sve dok ima ljudi kojima je ljepota prioritet, kao što si i meni gore rekao. Kad naiđe neko ko će znat da cijeni uložene pare imaćeš kupca, a ne po felmama cijenu da ti određuju. I ja vozim e46, i uložio sam preko 2,5k u njega, za te pare sam što se tiče izgleda mogao da napravim od auto što oću, ali barem znam sad što vozim.
Ja nisam rekao da je sivi krš, nego si ti rekao da je crni krš i da je prosječno auto! A to aftermarket kićenje, samo mi reci na šta konkretno misliš, jer ja koliko sam vidio, stavljani su djelovi ili fabrički ili koji su masu bolji od fabričkih.
Ufff, nista ne valja ako nema navigaciju...
...koja bas radi kod nas...
Božeeeeee....
540 i sa rucnim mjenjacem 6 brzina se u bmw svijetu posebno cijeni(ko prati strane forume vidjet ce)plus je jako rijedak,obicno su automatici.
Ovaj bmw je radjen komplet,farban je cijeli,nabacena m optika,volan je bio sa cetri kraka,obicni...nije sa opremom ali samim tim sto je 540i 6G,sa masu para ukrcanih u vjesanje,kocnice,izduv,meni se ne moze porediti sa bilo kakvim e39 sem ///m-om.
Hahahaha... GTS ne valja nista,nema maglenke,klimu,i drive...
Da je tvoj vjerovatno bi ga poklonio nekom posle toliko ulozenih da ne recem bacenih para?
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Realno, zato su nam auta kakva jesu, raga do rage, ali bitno da se ima navigacija i felme 18" na protektirane i kineske gume :)
Ovako u Podgoricu razmišljaju o e39: Mene je masa bitnije da ima, kako se zove onaj, onaj ekran, ono što ti kaže đe treba da ideš, e to da imam i da mi ima pored držač za ajfon, za koka kolu i držač za triceps, treba bi mi i veliki točak, boli me ***** kakve su gume, čuš gume, voziću ga na ljetnje, strikan mi radi u mup, volio bi da imam onaj znak te označava da je benzin ono s, ne no m, jel m ? e to mmm, da misle ribe da je jak a dobro bi bilo da ima plin pa ću ga štelovat u zagorič kod Nana, dobro bi bilo kožu da ima a i da nema staviću je u Danilovgrad, e ako mi bude vruće ljeti staviću onaj versaći peškir na plažu te sam kupio kod šanera prošle godine kad smo vozom išli pu' Sutomora. Eto tako.
Dobro , nije ni fora a da ti auto izgleda kao baraka neka a u motor i ne znam sta vec si ulozio 10 hiljada eura. Ovaj gore ga je nakitio svaka mu cast, mogu misliti kako se vozi, ali kad ga pogledas isto ti nije svejedno jer izgleda kao *****
Olivere, jednu stvar bih dodao.. Kad kupujem polovno auto, kupujem ga po sledecim kriterijumima: godina, kilometraza, stanje.. A necu ti ni ja dat vishe para zato shto si ulozio u njega Bog zna koliko i stavljao ne znam ni ja kakve djelove itd.. Uopshte nisam pratio o chemu se ovdje prichalo (vidim da su u pitanju dva BMW-a, nisam ih ni pogledao), samo govorim da me apsolutno ne interesuje kolko si i shto si sve ulagao u auto od aftermarket djelova IAKO CIJENIM te stvari.. Ali ti to platit necu.. Tako da to shto savjetujesh qwerta da ce mu naic neko ko ce znat da cijeni ulozene pare i da ce imat kupca onda.. Mis'iiim, ko ce da ti da pare za te stvari danas.. Ponavljam, izuzetno cijenim sve to ali to ne placam. A ne vjerujem da ce iko to platit no ce svi gledat da spushte cijenu je li? Ispravi me ako grijeshim. Ja cu recimo prije dat maaalchice vishe para ako vidim da je to auto odrzavano i da ima servisnu, i naravno da je samim tim u dobrom stanju, a ove aftermarket stvari...
Npr. ja nisam nista dirao oko look-a, jedino sam stavio vece felme (16, bile su 15) od e60 koje sam sa skoro novim Michelinkama platio 200 eura, ali sam zato ulozio do sad oko 10 000 eura (djelovi, ponekad majstori). Ne, ulozio sam vise, prije bih rekao oko 13000, ali kladim se da kod nas ne postoji nijedan e39 koji je mehanicki bolji od mojeg. I to nisam radio za buduceg vlasnika, nego za sebe, jer ne mogu da vozim auto koji lupa, koji trokira...
fabia to si odradio sto volis da imas ispravan auto i sig da krenes sa njim na put i ne razmisljas... a ovaj je namazao ovog kao da je stavio zlatne diskove lamelu lonce qrce i ostala sranja ... za koji **** to sve i treba da padnem na to i da kupim auto na kojem nema koji saraf nije odvijen i zavijen i sta sve nije mjenjano na njega...
Naci ce se neko ko iskreno voli bmw pa ce znati cijeniti,nece kupovati po exel tablicama i proracunima nego merakom...
U CG je malo takvih,svima nam je ista prica i prodavcima i kupcima ali u BiH cak ima zaludjenika a da ne spominjem Hrvatsku.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Dje nac i po kojoj cijeni od prilike prednji branik od e46 2003?
Fabijoni da nisi malo prećerao sa cijenom, 13 hiljada, generalnu da si mu radio na svakih 20 hiljada nije mogao toliko da te ispadne...
Za skoro 8 godina, 260 000 km, 2 some godisnje pa ti vidi...
precerao fabija malo 😛
osim ako nije ulje i gorivo racunao... 😊
Ulja da, filteri i djelovi.
Na gorivo je potrosen jedan novi Prius.
A jes, kad pretvoriš u eure troši ti malo više od mog auta, 5 litara dizela je 6.40 eura a tebi troši 12 litara plina (bješe 70 centi plin?)što je 8.40 eura, dva eura više a 2000kubika razlike.
Koliko se ja sjećam ti si se falio da ti troši 12 litara, a ja za moj auto dati znam kolko troši.
ja mu verujem da je potrosio toliko para na odrzavanje,kad sam vidio da je neku pumpu serva placao 300e....poz
ja ti verujem za tolike pare,za suraka si polovnu pumpu platio za q7 nesto oko 300e si sam pomenuo,,,,bilo je u postovima gdje je losmiju trebala....
ne mogu trazit postove.....
Nemas pojma. To je bilo za Touarega.