Bolje da si nam kakvu dojavu za kakvu utakmicu poslao pa da uzmemo koji euro na kladionici. Da nemas neku?
Printable View
Bolje da si nam kakvu dojavu za kakvu utakmicu poslao pa da uzmemo koji euro na kladionici. Da nemas neku?
na dak je INA...
E ne znaaam. Evo otkad sam dosao u cg, sipah 2 rezervoara na Luk Oil i sve regularno. Nisam primijetio nikakve probleme.
Samo je dobra fora sto mi je lik u HN nasuo 41L a nije mi se upalila crvena da je prazan, a lik u BP 39L a bio je skroz prazan :D 2 puta se oglasavao da nema kapi vise. Zanimljivi su ;)
6.5e mi je potrosnja na 100km
Ada to je strucnjak pur ekselans. :p
Dako se javi da casti nekakvo pice.
Energogas je iz AL, ton placaju 1060 dolala dok Inino je 1150.
Nafta ponovo poskupljuje
http://www.vijesti.me/vijesti/nafta-ponovo-poskupljuje-clanak-99640
Oće li početi benzinci da se prodaju bolje no dizeli? :D
Mora, jer ovaj plin iz Rijeke ima koeficijent korizivnosti 0, dok ovaj drugi preko 0.1%.
Pazi Rumunija, Srbija i Hrvatska na Balkanu proizvode 95% plina.
Nevjerojatno da Albanci imaju ostatak od 5 pisto (nedostaju BiH, Slovenija, Bugarska i možda Grčka (Crna Gora i Makedonija nemaju plin)), tako da na Albaniji realno možda ostane 1 posto ukupne balkanske proizvodnje. Po tebi oni taj jedan posto izvoze nama...
Po meni Albanija trguje i uvozi odnekud pa prodaje /konpezuje sa Crnom Gorom, tako sa kvalitet/jačina plina variraju...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Vjeruj mi da imam sve moguce informacije.
Normalno. Petrol kod autobuske i to je to...
I ja sam ranije sipao na JGPK, ali ovamo je bolje. Sa JGPK bezolovnim sam imao zachepljenje (zaprljanje) dizni na Clitorisa RS, i to na nekih njegovih 10000-15000 km..
Zanima me da li je i dizel gorivo najbolje na Petrol pumpi kod autobuske ??
I mene interesuje gdje je najbolje sipati dizel?
Vili dje da se sipa plin ?