Ovako je znalo bit i u USA, tamo ne diraju za pojas ni za telefon, ali ponekad im se cefne pa salju jednog na semafore i kontrolise svaki auto sto ceka na crveno, a grupa drotova u Crown Vics ceka iza semafora.
Printable View
Ovako je znalo bit i u USA, tamo ne diraju za pojas ni za telefon, ali ponekad im se cefne pa salju jednog na semafore i kontrolise svaki auto sto ceka na crveno, a grupa drotova u Crown Vics ceka iza semafora.
kažu da od decembra ne treba da se lepi ona zelena nalepnica, je li to tačno?!
Moj drug je nije ni dobio prosle god... Ja imam jednu rezervnu, kako sam prevodio auto dobio jos jednu a onu proslu nisam micao, mada ja nisam ni onu standardnu lijepio, muka me, a nedje ce mi bukvicu odrzat za to siguran sam.
daj meni, ni meni je nisu dali :D daju je jednom, a ja prvi put nisam dobila :D pa sad čula da od decembra ne treba više
ja ne lijepim ni eko naljepnicu ni onu za registraciju.
i plus zatamnjena stakla.
I pored svega toga zaustavi me jedan prekjuce zbog plasticne zadnje tablice :D
mobilni bolje zvuči :)
haahhaha rotacije zbog zadnje tablice?!
Ma htjeli su da vide zuticu.
Zaustavljaju li i po gradu za pojaseve ili samo na otvoreno?
nidje.
po gradu se nikad ne vezem jer mi je to cisto maTletiranje a kad sam na otvoreno vazda se vezem..
Eh da je samo bukvica, nego i kaznu napishu regularno... :D
Takodje... Mada ovo mi je pravilo retardirano skroz, ko se ne vezhe dovodi svoj zhivot u opasnost, a ne tudji... Nego su eto oni toliko dobri da brinu o svima nama...
@Fabija: Ako se suvozach ne vezhe mislim da njemu ide kazna, tj tako je valjda ranije bilo, al nijesam siguran, valjalo bi da neko potvrdi ako zna tachno...
Ada isto kao kaciga za motor, motorista ne ugrozava druge jer je nema :)
,,ugrozio,, bi tebe kad bi ga cuknuo malo pa ako ima kacigu mu ne bi bilo nista a ovako bez kacige udari glavom u ivicnjak i cao...
zato što zakonom nije obavezno imati airbag u vozilu, pojas jeste
Daj zakon dje pise da moras imat pojas...
dje pise da moras imat volan
Gori, cime se ti drogiras u zadnje vrijeme?
Pitao sam, daj zakon dje pise da auto mora ima ugradjene sig. pojaseve..., onda procitaj sto je napisao acs ispod mog posta...
Vi me ufrciste kaznama za pojas i od danas poceh da se vezem. A da vruce ka' prije nebi se veza' trika nema.
Kakve veze ima pojas sa vrucinom?
Ao da, to bas ubija.
Ma daj.
mene nocas u zagoric kod mupa zaustavi policajac da me opomene da se vezem jer je od sjutra akcija jebavanja majke svima koji ne vezu pojas :D
bice opet kao nedje prije kad je promijenjen zakon, 2-3 nedjelje jeba*vanja i onda ista priča :D
ada standardno cus :)
Pazite se, vežite se, poštujte ograničenja. Ja skoro platih dvije kazne što su mi napisali, žalije mi je te pare no išta...
Platio si ih? Ma nemoj.com.
evo jutros mi stigao poziv na sud zbog one kazne od prije 4 mjeseca (preticanje na punu liniju) - bgm nisam je ocekiva prije nove godine....
ko zna koliko cu da puknem para....
25e ti je dan zatvora pa se sracunaj :)
bolje u ziks, no 50-100e da platiš.. :) i obavezno pušti brkove.. :)
GORE NEGO NA GOLOM OTOKU
Demonstracija sile u ZIKS-u: Buzdovanom udara osuđenike među noge
"Uslovi za život u dijelu ZIKS-a u kom borave osuđenici koji izdržavaju kratke kazne gori su nego nekad na Golom otoku ili u koncentracionim logorima, a rukovodilac službe obezbjeđenja Milivoje Ivančević nad osuđenicima pokazuje snagu, samovolju i moć" kazao je “Vijestima” osuđenik Radomir-Brajan Brajušković.
On je rekao da se za izdržavanje kazne zatvora od četiri mjeseca sam prijavio 1. septembra.
Spreman sam da podnesem revanšistički odnos rukovodilaca službe obezbjeđenja Ivančevića koji se šeta okolo sa drvenim buzdovanom i udara osuđenike između nogu pokazujući time svoju snagu i moć nad onima kojima su uskraćena i osnovna ljudska prava”, ispričao je Brajušković.
Problem sa Ivančevićem, ispričao je on, počeo je kada je pod prijetnjom samicom morao obrijati brkove.
Nije to tako strasno, imas teretanu, hranu, malo odes od kuce, razbistris mozak... Nece tebe niko dirat kad izlazis za manje od nedelju dana...