Ne mogu oni da te oslobode Radio-difuzne pretplate. ONa ce se uvijek naplacivati na ovaj ili onaj nachin. Sad ARD pregovara da se naplacuje kroz rachun za struju
Printable View
cisto da vidim da niste sto pregovOrili sa njima :D
Placam nekakvu taxu za koristenje radija u kolima, placam tv pretplatu i jos da placam kablovsku? Jedna nevjesta, radi u neku od ovih firmi za kablovsku TV, na moje pitanje zasto moram da placam kanale koje vec mogu da gledam bez kablovske ( tvcg, elmag,...) ona rece da je to dogovor da dio para od pretplate ide tim privatnim tv stanicama. Interesuje me da li je to tacno. Ako jeste to znaci da vec 3 puta placam jednu istu stvar.
Malo cudno pitanje..:confused:
Pretplatu za kablovsku placas, jer je to ponuda tog kablovskog operatora, koju si prihvatio, i ona je takva...
Kablovskog operatora interesuje da naplati sve sto gledas u njegovoj ponudi...
Sad sto ti placas Radio-difuznu pretplatu(prinudjen si obzirom da je ''prikachen'' na racun za struju )-to nema nikakve veze sa kablovskim operatorom;)
Kontas?
Ok. U ponudi imate sve tv stanice sa teritorije cg, ili skoro sve, nebitno. Prvo me interesuje zbog cega, kad se oni mogu gledati i bez kablovske, a vi svakako nplacujete gledanjei tih kanala. Da li bi bilo bolje umjesto njih ubaciti neke druge kojih inace nema, jer oni zauzimaju skoro cetvrtinu osnovnog paketa? Znaci placam i vama i radio difuznom centru za istu stvar. Nadam se da sam bio jasniji. Mada mi se necini, al ajd :)
svaka chast bbm,ali ne znam kako moze da me privuce njegova ponuda pri kojoj mogu da pratim samo na jednom televizoru program.moze se reci plati josh jedan resiver pa gledaj u drugoj sobi,ali to povecaje troskove duplo.
mislim da je bbm trebao jedan risiver dati besplatno,jer tesko da ce privuci ljude sa takvom ponudom,vjerovatno neupucene u tu nemogucnost hoce,ali de se cimam sa mojima oko gledanja kojeg programa-hvala,ali necu.
Je li ti palo na pamet da BBM mora da plati domacim stanicama nesto para da bi mogao da ih emituje sa svojih repetitora?
Ajde ako ti to nekad padne na um mozda skapiras zasto placas tu cetvrtinu kanala kako ti rece, a nije ni cetvrtina no aj da ne cjepidlacim.
Samo da ti ovo padne na pamet.
ja kolko znam, pare od radiodifuzne pretplate idu DRZAVNOJ televiziji.
ispravite me ako grijesim.
Nijesam vala neki pametni momak. No eto pokusavam da ti pojasnim ocigledne stvari.
Cera li te iko da placas obije? Cera li te iko da uzmes BBM?
Dok je pretplata bila zajedno sa telefonskim racunom placao sam je redovno. A zamisli, moj komsija na selo nema telefon, a ima sve kanale. I sve ih gleda za dz jer ne placa ama bas nista. Ja i ti mu placamo pretplatu. I je li to nepravda. I povrh svega ima bolji signal i sliku od mene. Zamisli ti te nepravde. I ajmo ja i ti sad da pisemo tuzbu sudu u Strazburu zbog ovoga. Ocemo li?
P.S. struju ces placat posebno a pretplatu posebno ako to bude kako treba a trebalo bi. Tako da ti je prica suvisna i bez nekog valjanog razloga.
E ovo je VRH instalacija ...bas cu da se raspitam koja je ovo "nazovi kompanija"...
Kako tek oni rjesavaju probleme korisnika ...
http://img217.imageshack.us/img217/5...blovskayj9.jpg
hahahahahaahahahahahahhhahhhahahahahahhahaha a vrh
Ovo je ka na splinter cell ili james bond,ono kad pane mrake,zakazete partiju zmurke pa se preko kabla spustas da ga zapljujes :-)
p.s.ko zna mozda je sa snimanja filma mission impossible,kad moze bond na primorje moze i tom cruz u pg !
Mene interesira moze li Wimax koji je iz Mtel i EXTRA TV iz Tcom da se koriste zajedno .....evo cekam iz mtel da dodju vec skoro 2 mjeseca dako doju vise ....pa sam sad mislio i ovu teljeviziju da metnem ali se to prilkljucuje preko telefona pa moze li zajedno WIMAX I EXTRA TV .......veze nemam pa ako moze POMOC !!!
Imao bih dva pitanja. U mojoj zgradi je provajder Novi kds obavljao neke preliminarne radove, uskoro bi trebalo da pocnu sa uvodjenjem kablovske. Imali su saglasnost vise od pola stanara da to mogu izvesti. Zanima me sta se desava kad dodje drugi operater koji ima licencu za HN, tj. BBM, da li oni opet moraju da prikupljaju saglasnost vise od pola stanara da bi vrsili radove?
Drugo pitanje je da li ce, kada kablovski provajderi budu poceli sa internet ponudom, biti moguce uzeti samo neki internet paket, dakle bez televizijskih kanala?
Um... zar nebi trebali vi da uvedete "Kablovski" internet? Kablovski ste operater... je li to sad u modi WiiMax u CG...
postoji kablovska koja omoguchuje da ne svakom tv mozes gledati razliciti program,samo razvuces kabal od glavne kutije na spratu,do svog stana i sprovedes kablove po sobama.napominjem da se placa samo jedna pretplata i jedan prikljucak.ne mislis da je ovo povoljnija ponuda a normalno i jeftinija,jer kod ovih drugih placas dodatno resiver i pretplatu.
ne favorizujem drugog operatora,cak mu i ime ne navodim,nego samo iznosim svoje misljenje.
Sve ovo sto citam je ok. Ja imam Total TV u sobi, uvela sam ga kad vise nisam mogla podnositi da mi ove domace programe. Hocu sada da uvedem nesto i za dnevnu sobu (zao mi je mame i tate).. Extra.. hm, ne volim t-com.. ali ne vidim drugo rjesenje. Zna li neko da mi kaze kada ce taj BBM doci u tivat? Ja bih radje uzela njih.. ali.. nema! I koliko jos da cekamo?
OK, OK.. vidjecemo sta kazu oni kojima to hocu da uzmem.. ja sam se ionako vezala za tv total jos 2 god.. :( mada nisu losi, meni odgovaraju i ti programi, ali BBM spisak je mnogo bogatiji, po mom ukusu, jer na totalu ima gomila nekih programa koji su gori od ovih sto imamo u CG.. :) nego sta ces..
Hvala na informacijama..
POzz iz Tivta
procitaj pazljivo moj post i vidjeces da pricam o ONOME sto vec postoji
i sto je instalirano u jedan dio naselja.ne radi se ni o kakvim optickim kablovima nego o prostoj kablovskoj bez kucnog resivera,ili kako vec to radi ne znam.zato budi pazljiviji i informisanijiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii