Tako ga zapalo jbga [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Tako ga zapalo jbga [emoji23][emoji23][emoji23]
Prošle godine odgledah prvu sezonu a vidim da je i druga u opticaju pa će da se baci na watch listu.
Hrvatsko-ukrajinska priča po motivima romana Kijevska piletina. Dakle, prostitucija, kriminal i politika. Matanić na tragu skandinavskih krimi serija uz primjese True Detective estetike.
https://m.media-amazon.com/images/M/...4NTA@._V1_.jpg
https://www.imdb.com/title/tt15229966/
https://www.youtube.com/watch?v=C5Rw...nnel=OrdMantel
Je li gledao ko seriju PET? :D Dobra glumačka ekipa, ima fora/dijaloga dobrih ali scenario i greške... [emoji1787] pa ne pamtim da sam gledao nešto sa više grešaka i rupa...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Jesam ja kad je izasla, sta znam fino mi je pala tad, u dva dana je odgledasmo. [emoji3]
I ja odgledah u dva dana, do zadnje dvije epizode i može, ali zadnje dvije epizode haos, kao da su mijenjali scenario više puta pa zaboravljali da brišu repove. Tipa onaj lik istovara puškomitraljez sa sandukom ogromnim, a lik došao motorom po njega :D
Neka i to nego samo su ga prikazali tu bzv na par sekundi, jedno zrno ispaljeno iz njega nije do kraja serije :D Očigledno su imali drugi scenario pa se posle predomišljali i ta scena ostala da visi bukvalno.
Onda izbor glumica, vršnjakinje a razlika između najmlađe i najstarije 30 godina jbt, pa malo bode oči iako su sve dobre ribe (svaka za svoje godine, tu već nemam primjedbi)
I na kraju - kraj, wtf?!
[spoiler] onakvu reakciju njenu je mogao da izazove samo živi Rade, koji joj kroz cijelu seriju nedostaje i ludo ga voli a ovamo se taslači sa Pigijem svako malo, pa nemojte jbt...Mislim, znam ja da realnost je taman takva ali mi se to ne uklapa uz Ninu kao karakter kojeg kroz cijelu seriju predstavljaju kao jaku i posve moralnu ženu. [/spoiler]
Trebala je biti i druga sezona, nije ni čudo što je otkazana, pogubili su se skroz :)
Hvala mu na divnim serijama i neka pociva u miru
Preminuo scenarista Siniša Pavić
https://mondo.rs/Zabava/Kultura/a196...isa-pavic.html
Ali bukvalno je sve radio što smo gledali.
Ne znam jel ko gledao ovu seriju,ali ovaj im serijal (Exkluzimno) razbija.
https://drzavniposao.rs/exkluzimno/v...cke-turiste-3/
Veli,komjunist aj dont vant tu listen about komjunist.
Povezat drzavni posao sa recenicom 'ne znam je li ko gledao ovu seriju' mi nekako zvuci kao da se sprdaaaas blumuuuuun.. Mozda sam ja lud eonznmeonznm
Moram nocas pocet ovu V efekat
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Je li ko gledao Novine...?
Nekidan završio drugu sezonu. Priča je tu i tamo ali zato ima boljih momenata nego prva. Fokus na estetiku što je u mom slučaju plus. [emoji6]Jesam. Isto Matanić. Dinamično, mračno, puno alkohola, dima i propratnih stvari... i naravno grad Rijeka kao glavni lik u seriji.
Meni se, uprkos nekim manama, serija svidjela.
Prva sezona je snimana prije rata u Ukrajini a druga za vrijeme rata, pa se i priča usaglašava sa stvarnim događajima.
U prvoj gledamo kadrove iz noćnog života, kriminalne aktivnosti i prostituciju u blještavom Kijevu uporedo sa pričom u Osijeku. U drugoj ide kontrast
[SPOILER] kijevske ruševine, kriminal sa humanitarnom pomoći i eksploatacija bijelog roblja u ratu uporedo sa vezama u Hrv i misterijom domaćeg slučaja. [SPOILER]
E sad, sve zavisi šta ko traži i kakve ima afinitete. Teško je napraviti konzistentnu priču, da ima atmosferu, da je zabavno i misteriozno i još da je cementirano jakim likovima i maestralnim izvedbama. Šutnja ima od svega po nešto, nije savršena ali je ipak bolja od hrpe [emoji90][emoji90][emoji90] sa Netflixa.
Danas se na yt pojavila jedna od mnogobrojnih izbrisanih scena iz serije Bolji zivot, koja je u prvobitnome prikazivanju imala 5 epizoda vise u prvome ciklusu. Kako se na internetu moze naci razlog brisanja scena i smanjivanja br epizoda je ta sto su odlucili da fokus bude na porodici Popadic a ne na sporednim likovima koji su zauzimali " previse " prostora.
https://youtu.be/fKbQvNZ6-no?si=NzZ95cqHghQfATD_
I meni je oduvijek bila posebna. Biće koje zrači nekakvim milinom. Tako i ovdje iako igra cold bitch.
Kad se dotičemo glumaca, Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene. Ono što se kaže uloga karijere.
Nešto su pokušali da zamrse, al čim se lik počeo emotivno udaljavati od partnerke krenulo je opasno da smrdi na cimera. [emoji3]Quote:
Pokushavao sam prije kraja da provalim ko je cimer,ali su me ipak zbunili,ok je :)
Život je, vele, putovanje a ne destinacija. Tako je i sa velikim olatnom [emoji3]
Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene.
Ovo već me tjera u predumišljaj. :D
[QUOTE=starwalker;6082216]I meni je oduvijek bila posebna. Biće koje zrači nekakvim milinom. Tako i ovdje iako igra cold bitch.
Kad se dotičemo glumaca, Leon Lučev je pokidao utjelovljenjem političke ljige najgore vrste. Grimase, dijalozi, kompletan image i naravno one hard core scene. Ono što se kaže uloga karijere.
Nešto su pokušali da zamrse, al čim se lik počeo emotivno udaljavati od partnerke krenulo je opasno da smrdi na cimera. [emoji3]
Jeste,ali isto mi je tada bilo u glavi da nije pukao,losha gluma.neshto chudno...i onda ajde nije valjda on.
Pocheh Novine,prva epizoda ok,manje vishe..ali ako se radnja ne bude malo zakomplikovala i dobila na napetosti,prelazim na Znam kako dišeš.
Ako misliš na Leon Lučeva dobro nije puka čega se sve devedesetih nagleda.
A to nije bio film.To nije bio film.
Leon Lučev je sjajan i u "Dug moru", baš odličan glumac.
Odustadoh od Novina,nakon druge epizode,neshto mi sve to presporo ide,a i predvididivo je.
Ovu Znam kako dišeš,odgledah 10ak min,ne svidja mi se.a i tematika me neshto posebno ne zanima.
Ipak sam dao drugu shansu i jednoj i drugoj seriji.
U Novine je pochela neka akcija malo zanimljivija od trece epizode,gluma dobra,vidjecemo dalje kako ce ici,valjda nece smarati.
U ovoj BiH Znam kako dishesh,iskreno,kopkalo me je li ovaj nash mali Dragojevic izvikan ili zaista ima talenta,za sad fino,sasvim solidno glumi,odgledah 3 ep a mislim da ih ima svega 6.