Neka te momci. Polako sa uzbudjenjima. Nijesam dvolichan. Volim i ja brzu vozhnju nego u CG nema staze da zadovolji moje potrebe.
Ne vozim toliko brzo. Na CG puteve mi je najveca brzina bila 160. I to jednom.
Na auto put 180, skoro pored Nisha. Vi toliko idete na Ulice...
Ko ne vjeruje neka sjedne i neka me prati.
Sinoc Budva Podgorica 55 minuta.
Ja ne stizhem za 11 minuta do CT, ili 28 PG - Budva. Tvoja prosjechna brzina na tim relacijama je veca od moje maximalne koju ostvarim najchesce kad nekoga pretichem.
To kako Fabia vozi nijesam primijetio, nijesam se ni vozio sa njima van grada.
Volim brzu vozhnju, ali ne vozim brzo iz dosta razloga:
- ujak mi je poginuo u saobracaj na moj rodjendan. Udarila ga je Madjarica Opelom karavan pored kasarne u Bar. Brzina se kao nije mogla utvrdit, mjenjach zaglavljen u 4tu brzinu. Kako dosta ljudi zna moje vrlo brzo im stignu informacije koliko sam kuda proletio i kad sam koga pretekao. A to mi stvarno ne treba.
- u zadnje 2 godine 5 osoba moje ili priblizhno moje generacije je poginulo u saobracaj. Jedna od njih je sa Cetinja. A za nju znam da nikad u zhivot nije preshla 80kmh. Obichno je 60kmh vozila. Mene dosta puta od PG do Cetinja povezla.
- davno sam srachunao da na nashim relacijama i putevima velikom brzinom i velikim rizikom ne mozhesh dobit vishe od 10 minuta. Najchesce sretnem trkache na semafore.
- najchesce nijesam sam, nego sa drushtvom, neki od njih su jedinci pa i to malo utiche na psihu vozacha da pazi shto radi.
- brzo cu da vozim kad budem imao gdje. A kad se ozhenim i dobijem djecu sigurno necu.
Ovo je iz najboje namjere. Odlichno znam Cetinjane i njihove vozhnje, sposobnosti, trku i ostalo. Mnogo dobro. Oba ste na tom putu, a nije kasno da se vratite u normalu. Razumjecete me.