A vidio sam ja kako vozite, pretekli ste me par puta ti i CVX pa znam. Vozili su i mene brzo i rizichno i sporo, znam kako to izgleda pogotovo CT - PG relacija.
I ovo je sve ugrozhavanje ostalih uchesnika.
Jer ako sam ja budala koja u 3 sata ide jurca, isto tako mozhe se nac josh veca budala iz suprotnog pravca.
Vracao sam se u 5h iz Kotora proshlog ljeta i chovjek se ukljuchio u saobracaj i to je prikljuchak na pravinu. Mislish da me konstatovao? Bozhe sachuvaj. A mogao sam da letim i da se nikad ne zaustavim. A ishao sam 70kmh.
Nije isto skrenut kad dolazish iz CT ili iz PG kao ja.
Last edited by hercules; 15-08-10 at 16:02.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Tri pogibije u saobraćaju
Tri osobe su poginule u posljednja 24 sata u saobraćajnim nesrećama u Crnoj Gori, od kojih je jedna uzrokovala kašnjenje vozova na pruzi Beograd - Bar.
Na željeznikom mostu na Vranjini kod Vir Pazaru je sinoć poginuo Zoran Kotlica (47), koga je udario voz dok je prelazio prugu.
Podgoričanin Miodrag Baković (31) poginuo je jutros oko sedam sati na putu Cetinje - Budva, u mjestu Zagrađe, nakon što je svojim automobilom udario u autobus, a onda u još jedno putničko vozilo.
Rano jutros, oko dva sata iza ponoći, poginuo je Beograđanin Dejan Vukadinović (45) u podgoričkom naselju Masline, nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u pomoćni objekat pored puta.
herkulesu, niposhto ne provjeravaj Case-ove vozacek sposobnosti...poshto uglavnom u stijene udara suvozachevom stranom, ti si taj koji bi loshije prosha....a nema sanse da ne nadje bar jednu prelijepu i dovoljno cvrstu stijenu da je ofikari![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Izvini brate.
@Herki, ti nikad nijesi vozio brzo, jel?
Znaci povrace mi se od ljudi koji prosipaju lazni moral. Povrace.
Balsa po njegovome nikad ne vozi brzo.Ja imam dokaz da je vozio rizicno.
Fabia nikad ne vozi brzo, a mene je licno vozio toliko rizicno da sam mislio da cemo pokupit nekoga u suprotnu traku 100%. Pretice u krivinu a na pravinu vozi 60. Nevjerovatan coek.
NSX-a sam nekolka puta vidio kako razvija veeeelike brazine po bulevarima Podgorickim. Uzeo je M5 da vozi po ogranicenjima jel?
Dajte, ne budite dvolicni.
Last edited by CaseLogic; 15-08-10 at 16:08.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Od BD do PG, preko CT - 6 drotarija, medju kojima i Passatlija ZB AB227.
Vidio sam udes onaj kod Prima Car-a, cekali smo sat i kusur.
TAKUMI
Odvalio je autobusu tocak.
U krivinu pretice.
Ja? Dje? Ajde, iskreno reci je li ikad bilo preko pune linije i na rizično mjesto? -Nije
I svakako... Ako imam 300+ konja ispod haube, neću preticat 2 na sat, no ću raspalit po gasu da sam što kraće u suprotnoj traci... (manji je rizik, pa nek priča ko što hoće)
NSX za razliku od pojedinih ne morališe
Inače... Fabia? to je lud čoEk, vozio sam se jednom do BD s njim... MooDa su mi u grlo došla... Pretiče dje se i vidi i ne vidi, ulijećeeeee... Samo što nije driftovao :mrgreen:
podrzavam herculesa,a nije nego ste vi uzeli yarisa da ga vozite 175?
koliko imate vozacku? god. dana?
mozda nijeste svjesni da su klipovi na yt-u na auto putu?
niujedne mi gace lastike nema
Ma on je malo dijete za tebe, bio.
Znam da ne moralise, ali ga morah spomenut da odbranim svoju teoriju hahahaha
Pa zajedno smo se vozili sa Fabiolom, ja ti i NSX.
NEVJEROVATNO JE DA IDE 60 SVO VRIJEME NA PRAVINU, I KAD DODJE KRIVINA, TEK ONDA KICK DOWN I PRETICE HAHAHAHNeshvatljivo.
Pa Trile radi za MUP, zato ga ne diraju zbog crnih stakala.Spijun.
Sta cete sad kad dovedose helihoptere da vas prate odozgo![]()
rm -rf /
"Za početak jedan helikopter, a po potrebi i više, nadgledaće stanje na magistralnim putevima. Cilj je da u takozvanim saobraćajnim špicevima, kao i u danima vikenda i smjene turista, saobraćajne patrole na terenu dobiju što bolji pregled i informacije o zagušenjima, zastojima, počinjenim prekršajima i saobraćajnim nezgodama“, najavio je kazao pomoćnik direktora i rukovodilac štaba Nikola Janjušević.
AJMO CRNA GORO !!!
Da zavrsimo sa par slika pricu o brzoj voznji....
Ko je gadljiv neka ne gleda slike
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
![]()
Njak Njak Njak
Neka te momci. Polako sa uzbudjenjima. Nijesam dvolichan. Volim i ja brzu vozhnju nego u CG nema staze da zadovolji moje potrebe.
Ne vozim toliko brzo. Na CG puteve mi je najveca brzina bila 160. I to jednom.
Na auto put 180, skoro pored Nisha. Vi toliko idete na Ulice...
Ko ne vjeruje neka sjedne i neka me prati.
Sinoc Budva Podgorica 55 minuta.
Ja ne stizhem za 11 minuta do CT, ili 28 PG - Budva. Tvoja prosjechna brzina na tim relacijama je veca od moje maximalne koju ostvarim najchesce kad nekoga pretichem.
To kako Fabia vozi nijesam primijetio, nijesam se ni vozio sa njima van grada.
Volim brzu vozhnju, ali ne vozim brzo iz dosta razloga:
- ujak mi je poginuo u saobracaj na moj rodjendan. Udarila ga je Madjarica Opelom karavan pored kasarne u Bar. Brzina se kao nije mogla utvrdit, mjenjach zaglavljen u 4tu brzinu. Kako dosta ljudi zna moje vrlo brzo im stignu informacije koliko sam kuda proletio i kad sam koga pretekao. A to mi stvarno ne treba.
- u zadnje 2 godine 5 osoba moje ili priblizhno moje generacije je poginulo u saobracaj. Jedna od njih je sa Cetinja. A za nju znam da nikad u zhivot nije preshla 80kmh. Obichno je 60kmh vozila. Mene dosta puta od PG do Cetinja povezla.
- davno sam srachunao da na nashim relacijama i putevima velikom brzinom i velikim rizikom ne mozhesh dobit vishe od 10 minuta. Najchesce sretnem trkache na semafore.
- najchesce nijesam sam, nego sa drushtvom, neki od njih su jedinci pa i to malo utiche na psihu vozacha da pazi shto radi.
- brzo cu da vozim kad budem imao gdje. A kad se ozhenim i dobijem djecu sigurno necu.
Ovo je iz najboje namjere. Odlichno znam Cetinjane i njihove vozhnje, sposobnosti, trku i ostalo. Mnogo dobro. Oba ste na tom putu, a nije kasno da se vratite u normalu. Razumjecete me.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
dobro rece balsa..dok vam neko iz familije ne pogine u saobracaj ne znate sto je to...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
dje su ti ULICI ? ja ka' da zivim u shpaniju pa uopste ne znam nazive mjesta kod nas haha.
Znam dje su MeterizE mojE i to je to ahah
Jer ne znam dje je taj dio puta dje petica gti vata 240?![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks