Originally Posted by
Laz
Klizate li se danas? :D
Bio sam sinoć sa nekim društvom do na Korita( od 12 do 4 ujutro)
Ja na sve 4 nove zimske i suzuki samuraj 4x4 na velike kramponjače (baš dobre mud terrain)
Koliko znače prave zimske gume smo tek sinoć viđeli(pa neka ove imaju krampone ogromne)...Stadosmo na jednu krivinu da puštimo auto da prođe da se ne sudarimo jer je led, suzuki ispred mene, redukovan u 4x4 šlajfuje i kliza unazad, ne može da krene...Ja s prednjom vučom zašlajfovah malo ali krenuh bez mnogo muke iz mjesta
Ajde izađosmo bez nekih većih problema zajebavasmo se gore, ali vraćanje...( u 1:30 krenuli put PG, u 4 bili u PG)
Sa suzukijem je 4 puta izletio u ono šiblje pored puta, milimetri su bili u pitanju do provalije...A barem ga je 5 puta obrnulo za 180 stepeni ispred mene
Ja stanem u mjesto i gledam suzukija koji se obrce za 180 i kliza stranačke nekontrolisano jedno 20-30 metara
Znači noge su nam se svima prekinule, osijedjeli smo potpuno :D
Da se razumijemo sve su bile normalne brzine, 8-10kmh, i samo vidiš suzukija koji bez ikakvog razloga krene da bježi sa puta
Prolazimo onamo kroz Dučiće, zadnja ona krivina baš oštra pod nagibom, popriječi se suzuki da ne može kontru da mu udari, zablokirali točkovi, bambara direkt u ogradu od kuće nečije
Srećom se samo farba ogulila
A momak vozi šlepku, tako da sigurno nije početnik vozač koji ne umije, nego jednostavno one kramponke ne mogu da uhvate na snijeg dobro
Došli do Doljana, tamo dvije patrole na ulicu, 4-5 auta se sudarilo, neki sa Caddy-jem ih preorao sve :D
ne izmišljam ka bizbi nego jednostavno ne mogu da vjerujem šta se sve izdešavalo sinoć