Ako ti ecsc onda vidi ovdje
https://tracking.ecsc-logistics.com/en
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Ako ti ecsc onda vidi ovdje
https://tracking.ecsc-logistics.com/en
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jes taj je u pitanju al isto pise kao na svim ostalim sajtovima za traking...na 3 razlicita paketa je to pisalo delivery failed 11tog i 12tog septembra je to pisalo medjutim danas na 2 artikla stoji Package arrived at local carrier facility,,,na trecu delivery failed..Sto znaci Bag otkocice jede ***** traking number ja se prepao dje nestade mada vrnuli bi oni pare.....
U poslednje vrijeme se prvo javi to "Delivery failed" pa tek onda dodje u CG na isporuku
Stigo jedan deo od vise narucenih posiljki:
Naruceno 2 septembra ocekivana dostava sto pise na sajtu 16 novembar stiglo danas posle 17 dana placeno na sajtu 30.34,postar uzeo 8 eura i 32 centa
Da li je moguce da ne nasa carina uzela 28€ na paket iz Srbije vrijednosti 61€ + postarina 11€ znaci ukupno 72€
Nije postar ostavio nikakav racun niti ista, iscimat cu ga da se vrati i donese da vidim sto je naplaceno i zasto.
Mora se budzet puniti od necega.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa uzeo je i Dhl svoj dio.
Ne ne spedicija 12 carina 16
Ili sam platio 71 ako znam ubij me
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Meni su na 3 majice iz Srbije, uzeli 40€....
Vrijednost majica je 6200 dinara, poštarina 1500din...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Takodje sam uzeo 4 majice po 15.25€ i plus postarina 11.20€
Na osnovu cega jos 28.45€ ?
E sad nisam rekao da je postar/posta i pored nekoliko naljepnica i rukom ispisano da je OTKUPNA POSILJKA naplatili samo tih 28.45€
Sto se radi, sto je ovo...a jos nisam kuci da to sve brze zavrsim i provjerim.
Ne mislim na fiskalni racun nego na neki papir dje je bar nesto navedeno, bar iz poste Srbije da se zna sta se placa i koliko a onda i tih 28.45€ valjda ima neki dokaz kome i zasto se taj iznos placa.
To 28.45€ je opet samo rukom/hemijskom ispisano na posiljku.
Sa Aliexpressa kad stigne pa su davali onaj mali papiric kao dokaz da je proslo tu neku carinsku kontrolu za 1€, ne znam da li i dalje to praktikuju.
Zna li neko sta im znace te sifre gde su im te poste i kad ce pud moje adrese ?
https://i.ibb.co/N2DX0DX9/n.png
Preko kojeg Amazona kupujes? Ja sam u maju preko USA Amazona kupio nesto kozmetiku neku, sitno...da probam. 10 dana je proslo nijesu ni skinuli bili pare sa kartice niti slali robu. Pisao sam im, opet su kao poslali zahtjev..no ja otkazah.
Preko kojeg Amazona si kupivao?
Kako se isplati trgovina preko Amazona , kad je proizvod 22 eura a shipping 20 eura?! U pitanju je noz za masinicu za brijanje. Ili knjiga tvrdi povez na engleskom 17 eura + not import charges 20 era.
Nikako se ne isplati sa jedan artikal… ali 5/6 kad dodaš onda ispada 10€ po artiklu dostava otprilike.
Preko USA Amazona. Neki artikli, stizu kasnije. Amazon ima politiku da skida novac tek kad artikl posalje. Ovo sto stefke kaze je najbolje. 5-6 artikala dostava dodje smijesna.
P.S kupio sam Kanto ORA4 zvucnike 400e + 90e je dostava, kasnili nesto, trta mrta, javih se ljudima, vratise mi 90e dostave :) Tako da, ako pise delivery 20-og a ne stigne, odmah se javite supportu i dobicete neki gift ili nesto slicno.