Što kažeš na ovo fabia? :D Jesi li brži TEESOM uz brajiće od ovoga x5? :D
Printable View
Što kažeš na ovo fabia? :D Jesi li brži TEESOM uz brajiće od ovoga x5? :D
Range nije SUV.
Sta kontradiktoran? Ti mislis da je ubrzanje do 100 sve na svijet? Jesi li cuo za medjubrzanja, za brzine preko 100 kada su SUV-ovi mrtve krave (zbog aerodinamike)? Jesi li ikad vozio SUV?
Taj TEES je Corolla TS, 200 KS 1300 KG, 6 gange pa ti vidi...
poredis nesto sto se ne uporedjuje... najjacu corollu sa najslabijom x5icom...
inace kad smo kod x5, x5m moze da se nosi sa 99% auta na cg ulicama pa i onih ''sportskih''...
Za brzine preko 100 međuubrzanja, đe ti to treba kod nas? :D I oćeš da kažeš da x5 ima loša međuubrzanja, posebno sa ovim novim 8speedom? Vidimo se fabija :D Glupiraš se i prosipaš konstantno, i uvijek si ti u pravu. PREBRZI golf i passat a prespori x5 brži od njih!
I normalno da ubrzanje do 100 nije sve na svijet, niti ja to i jednom rekoh? Bila je priča i presporosti, pretromosti, malom motoru itd. što da gledaš bez ubrzanje do 100?
sto ste zapeli za to kod nas, onaj ko daje 70 hiljada eura za auto kojim ne planira izlazit iz CG nije dobro u glavu
kad izadjes iz cg nidje ne prelazis 130-150,cak ni na toliko izvikani no limit auto-ban ne leti se.
za letace ima staza...
Samo oćete da prduljecate nešto, a ni sami ne znate što ćete pa samo lupaj lupaj... pominjete kako je prespor pretrom nikakav i onda mi kaže je li ubrzanje do 100 sve na svijet? Kako da vidiš je li tromo auto bez po tome? Evo fabiji prvom je svako auto ispod 400ks presporo, a 90% ljudi na putu vozi brže od njega
dok sam guslao jednom kroz Srbiju na tempomat oko 150 pretekla me je Yugo Florida, 'nough said
novi X5 na Bjelasicu u snijeg :) Prelijep je
http://www.cdm.me/auto-moto/automobi...e-na-bjelasici
Tekst kao da je pisao moj sin od 4 godine.
Ne znam ko uredjuje tu rubriku ali definitivno pojma o autima nema a trudi se da ispane da ima....svi textovi su na tu "foru"
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Stvarno, što je ovo? :D Crnjak mi je da čitam tekst ali je samo na prvoj slici novi x5, ovo seljačenje po snijegu je stari? :D
LOL
A te potrosnja...
To je najslabija verzija 3.0tdi motora a 2009 je mozda poceo restajling
Sent from my iPad using Tapatalk
Kenjate kvake. Najslabiji 3.0 TDI je imao 237 KS. 2009-e su uveli 3.0 TDI clean diesel sa 240 KS, najla Clean Diesel i ta tri konja su jedine razlike.
Da ne trazim sad pogledaj malo bolje da imas 3.0tdi od 200 i nesto malo preko ks i mislim da je taj motor poceo od 2011 u a6 i q7, ne znam za druge modele a za te sam siguran da ima
Sent from my iPad using Tapatalk
Molim za iskustva za BMW 520d E60 (2004-2007) snage 150 i 163 konja, kakav je, pouzdanost, kvarovi, potrosnja, sto treba gledati pri kupovini, itd.?
Hvala
Novak
Gledas znak i godiste i bjezis glavom bez obzira.
Sad ce Daka HN i slicne drkadzije da mi se popnu na ledja.
:)
aj slozit cu se sa Fabiom,jedino bih ga pogledao ako ima cijelu bmw istoriju jasnu i servisnu sa svim mogucim servisima.
Ok, to je jasno, kod bilo kog modela je osnovna stvar odrzavanje da je adekvatno radjeno i evidentirano. Interesuje me koje su mu boljke. Recimo, citao sam na forume da imaju problema sa klapnama usisne grane i da ih je najbolje ukloniti inace nastaje ****** ako upadne saraf sa njih u motor(sto je jasno). Pored ovog ima li jos nesto sto je ozbiljniji kvar? Kad se mijenja lanac distribucije na njega (da li se uopste mijenja)?
To su gluposti nije to bmw napravio da ga neko okine brusilicom. Nego se zamjene novim i miran 200 000km. Mala je to snaga za e60. Redizajn je dosta zivahniji a ovaj do 160ks malo je tromiji i vise trosi od ovog od 177ks.
Nije bas povoljan za odrzavanje ako ces da odrzavas bmw npr kao sto odrzavamo fabia, Ja, daka hn nase bimere.
Zato ti kazem da npr za te pare uzmes 525i stavis sekvent plin kod ivana u bg i uzivas. Takodje benzinci manje prelaze od dizela i samim tim naces ga bolje ocuvanog a za razliku u parama uzmes benz sa mnogo vise opreme.
Послато са GT-I9100
Danas sam gledao jednog bmw 525 tds,na slike boca,al kad dodjoh tamo...srce me imalo okinut jos nacin voznje vlasnika...Stvarno nekim ljudima treba zabranit kola
Prednji dio (mad maska, mali znak...), sicevi i bremze su totalni horny.
koliko može da košta termostat za e46?
Termostat za e46 benzinca je malo skuplji jer dodje sa komplet kucistem na kojem je dzek za strujni kabal. Kosta u voli 96e, kod pajovica 80e. Ja mogu da ti ga narucim iz njemacke da stigne za 7 dana. Marka je behr i kosta 50e.original naravno. Za dizela je nesto jeftiniji ja mislim ali dizel ima dva.
Послато са GT-I9100
Meni je dizel. Ne treba mi onaj mali kod Egr-a, nego onaj "veci"
Послато са GT-I9300 користећи Тапаталк 4
EDIT: Sad provjerih kod Pajovića, 59e je original.
Da li neko od vas ima iskustva sa sijelicama koje dolaze u prstenove oko sociva? 530 e60.
crkla mi je jedna i kupio sam u Osram, medjutim, posle 2-3 mjeseca je i ta crkla. KOd njih kosta 3e... u Voli da se kupi ide u kompletu sa onom kapicom sto je sijel u nju. i kosta 25eura. Da nije malo preskupo za tako mali dio.
Sta da radim? Posto sumnjam da i u Voli imaju original. Jer to je nesto sto ne crkava po 5-6 godina (sto je slucaj sa mojom prvom sij.)
Ta koju kupis u osram daje puno slabiju svjetlost nego original i ne moze dugo da traje. Jedino resenje ti je da kupis u voli tu od 25 a ne znam zasto kod njih ne bi bila original
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Novi BMW plag-in hibrid "i8" je u svakom smislu vozilo budućnosti, a najnoviji dodatak na ovom automobilu koji će u prodajne salone stići 2015. godine su prvi na svetu "laserski farovi" koji su u odnosu na standardne LED farove bezbedniji, efikasniji i atraktivniji.
http://vesti.mojauto.rs/data/images/...ver=1387365561
Dok će u standardnom paketu "i8" imati dobro poznate LED farove, BMW je kupcima dubljeg džepa ponudio mogućnost ugradnje prvih "laserskih farova" koji nude potpuno novo iskustvo vožnje. Lasersko svetlo je drugačije od regularnog jer je monohromatsko - svetlo koje nastaje iz ovih farova ima samo jednu talasnu dužinu u odnosu na regularno koje sadrži čitav spektar boja. BMW tvrdi da novi farovi imaju veći intenzitet, ali i duplo veći domet od čak 600 metara.
Sa druge strane, "laserski farovi" koriste znatno manje energije, što će svakako zanimati kupce koji će za "i8" morati da izdvoje oko 100.000 evra.
http://vesti.mojauto.rs/data/images/...ver=1387365629
Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=qIPBKNwARac