Mijušković je ovo uradio 2 puta večeras.
Printable View
Mijušković je ovo uradio 2 puta večeras.
Evo zasto igra u Karzahtansku ligu, pii
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
1:1 Danci a mi im poklanjamo go
golmn ođe nije kriv ništa!
Gle ovo
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
aooooo sto se desava sa ljudima alo
A ovaj u srpsku
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Hahahahha. Ovo mozemo samo mi. Bruka
Evo suicida.
Sad bi bila fora da Rumuni dobiju.
U isto vrijeme 1:1 Rumuni sa igračem manje i mi radimo ovo. Uh, emocijo, ubij me.
Usrani balkanci, pi
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Mi primamo najjeftinije golove ove kvalifikacije, pogotovo ovoj utakmici
Stojkovicu raspadu, tu se lopta ne prima sve ti *****
e li realno da se ova utakmica ovako završava?! Dva prejeftina gola???? Nije no 4 prejeftina gola koja ne bi bila primljena da smo imali Savića...barem ova dva zadnja, mada i ona prva dva su bila bezveze
Hahah, zamislite ljudi da nam se ovo desilo u momentu da nam je značilo šta, da su npr Rumuni vodili... [emoji38]blue:
Sent from my P10+ using Tapatalk
Mijuskovic igra u ebeni taraz koji prima u svoju ligu po pet golova
Stojkovic igra preko one kite za CG. Micite ga
Klimenta igra u trecu USA ligu. Neozbiljno. Igra prelijepa ali ovo je previse neozbiljno
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Šampionska reakcija Poljaka, kakva razlika u mentalitetu. Stojkovićev autogol trešnja na vrhu torte, momak je odigrao najgoru utakmicu u istoriji fudbala.
Ovo ti je isto kao na sony na kada igras na amater,das volje protivniku i onda ga napunis tj on sam sebe napuni od straha.
3min im je trebalo...
barem smo ih prepali u momentu, pokočili su se bili;D hahahahah kako je Levandovski u momentu poludio slomio je nogom onu kocku kad je dao gol....oladili su se bili i navijači mrzni i stručni štab niejsu znali što ih je snašlo:D
Eee,što napraviše neznalice
SM-J710F
Pa ja ne mogu da vjerujem. Je li moguće da nam se ovo dešava ?
A baš smo odigrali dobru utakmicu.
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Ali kako Bećiraj razgrće ljude oko sebe ahahaha.
Ne daju nam neigrači pozadi da se po lijepom $ecamo ove utakmice, kakva skupina brđana pozadi, ja nemam riječi. Jebeni Mijušković jbt, bješe li njega iz Vardara poćerali? Po kojem jebenom osnovu on igra, ko je fakin ebeni Klimente, što bi reka Šćepan Šćekić ĆERAJ OVO!!!
Sent from my P10+ using Tapatalk
a nije istina brate pogubili su se bili da ona avetinja ne vrati golmanu loptu i levandovski iz bijesa krene (ali samo levandovski ostali nijesu znali đe su) na golmana i dade gol, pitala bih te da ovaj idiot ne vrati golmanu loptu onako kako bi se šampionski vratili....nijesu znali še su a publika je počela toliko da zviždi da bi pobjegli sa terena
Zabraniti uvoz fudbalskih lopti u Crnu Goru
Ali mugosa se sokirao pogledajte pogled, kad je ono izveo.
Jankovic kidalica, najjaci igrac. On nam je glavni igrac repke sad, zajebi jovetica. Jankovic kida sam
I tako, jubilarna 2000 strana prođe u veselju
I ljudi, pa nisam jedini na stadion bio oca mu ebem protiv Danaca, nije se Mugoši zviždalo no se potrefilo da se igra prekinula zbog previjanja nekog Danca kojem se zviždalo iz najjače i niko nije primijetio niti čuo spikera od buke da je taj prekid iskorišten i da Mugoša izađe. Kad je već izašao sa terena, ispraćen je gromoglasnim apaluzom.
Je li realno ovo
Ahahhahahaha, sto cini RTCG;)
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Jao studio RTCG, nista se ne cuje.
I onda grgur kao preko telegrafa jbt, nisu sigurni jesu li uzivo, zvrcni me na telefon ako sam uzivo Musa, sto je ovoooo
A studio Danske na nas stadion top.
ma ljudi mi imamo jedva skrpljen tim i tumbaković je izgleda osmislio najbolju kombinaciju tih osrednjih fudbalera koji mogu da funkcionišu dobro samo kad su svi na okupu i to je to....bez Jovete, Stefana Savića i Beća nemamo što počinjat....e uz njih pomalo i igraju i ovi ostali i djeluju ka da imaju pojma o fudbalu....meni je žao što nijesmo pošli na svetsko eto vala samo tu prvu grupu pa doma, ne vjerujem da bismo dalje mrdali, li nema veze to bi bilo vrh, top i ekstra..ali dobro....imali bismo u albim sa sličicama naše momke:D ali dobro, što ćeš ovo je ipak realno, ja vjerujem da tumba može ovaj tim uigrat lijepo samo joveta da se vrati među žive i da možemo biti konkurentni za sledeće kvalifikacije....samo kad bi joveta sastavio mjesec bez povrede ali ko ne igra konstantno nije u formi!
Što bi reko Dejo Genije, po mene ovo je 3:3. Oni tri gola, mi tri gola...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro