Pa ti sleti bilo dje a onda uzmes bus/voz do pise...
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
Printable View
Pa ti sleti bilo dje a onda uzmes bus/voz do pise...
Sent from my Lenovo P70-A using Cafe Del Montenegro mobile app
koji datum polaska i dolaska?
Pokusaj preko Dubrovnika sa Voloteom...cak mozes i iz Splita probati znam da je daleko ali ako oces da ustedis (ako uopste i mozes ustedjeti) moras se malo pomuciti
imas sad iz Hr Flixbus prejeftin pa se cimni malo i oko toga al opet kad ne znamo datume tesko se moze pomoci
Probaj iz tirane preko blue expressa
Pg-Milano 60e Wizz...top ponuda
iz Milana mozes kako vec zelis do tog mjesta
svakako putujem 04.oktobra za milano. Pogledacu, mozda se ne vratim u zakazanom periodu, nego produzim povratnu kartu, je li to izvodljivo preko wizzair-a?
Ovo mi je ujedno prvo putovanje avionom, ne bi volio da zavrsim nedje u capetown :D
sjutra ili preksjutra u jednom pravcu za amsterdam? moze tirana dubrovnik podgorica tivat..ne mogu naci nista
Imas transavia i easyjet direktne letove iz dubrovnika, 200+ eura...
Puno je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam pratio... Ne bijah tu.
Sto je sa ovim WizzAir-om? Konkretno Milano - PG...
Citam da imaju 2 leta nedeljno, karta 30e.
Medjutim kad trazim na netu, vidim druge cijene.
Konkretno Milano - PG za utorak (23.) je 50e karta a za povratak u subotu (27.) je cak 150e u jednom pravcu.
Moze li neko ukratko da me sprovede kroz ovo?
Bez WizzAir-a nalazim nekih 350e povratnu Rim - PG pa zato gledam ima li nekih jeftinijih alternativa uprkos kratkom romu pred putovanje...
Poslato preko Goluba Pismonose
e dobro si, i ja imam kratki roM pred putovanje, mislio bih taman u utorak da zapalim nedje, avionom ili svojim kolima, ali ne znam tacno dje bih :mrgreen:
Jedna od ideja, ako bih isao autom, je da se krene na Bled (SLO), pa dalje dje me put nanese, mozda prema Alpima, pa za Prag... Za avione ne znam sta bi moglo da izleti bar relativno povoljno u tako kratkom roku, last minute varijante...
Pa nema fore nikakve nego kao i sa svakim lowcoastom , karte se kupuju dosta ranije da bi bile sto jeftinije ... za bilo dje i u bilo koju kompaniju karte 5-10dana pred put su ukrv.
Tako da sad kupis za oktobar mozes poci i vratiti se za 50-60e
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
a ima li idje kod nas ovih last-minute dilova, za nas koji se sporo organizujemo, ali nam nije toliko bitno dje se ide? :D
Moze te zapast jeftinije karta i mjesec dana prije puta, cak i 10-15 dana prije, negoli da je kupis 2-3-4 mjeseca prije pred put, nema pravila, zavisi od dosta faktora...
Preko agencija ima po Srbiji kod nas ih nisam vidjeo . Ali zato imas na bookingu bas cesto . Znaju hoteli u po cijene , samo to treba sparit sa kartom .
Ali to je ono cista sreca . A ima je samo treba biti uporan i imati pare i slobodno vrijeme da se odmah krene
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
čuo sam neke priče da to zna da iskoči na dubrovačkom aerodromu - ljudi dođu spakovani i čekaju last minute varijante. Ako ništa ne iskoči, samo se vrate doma i onda opet sjutra
:D Jel istina ili ne, ne znam.
True story... Been there, not done that but saw people do, know people who did... Znali su neki likovi iz Slovenije koje znam tako da nabodu fenomenalne deal-ove za neke super destinacije. Jednom je covjeku sa dvoje djece ispalo za Mladive i oni opicili, a u torbama sve roba jesen/proljece, pa su tamo trgovali...
Ali naravno dosta srece treba imati...
Ja nikad ne mogu zaboraviti kako mi booking ustedje neke fine pare kada sam isao privatno za Brisel, kad mi par dana pred putovanje u nedjelju u 6 ujutro iskoci 2 hour window za Sheraton na Rogier-u 6 nocenja za 264 EUR (a redovna cijena preko 1200). Posto sam imao karte kupljene samo sam free cancel udario na moju postojecu rezervaciju i book-irao...
Elem, spakujes se full random pa shibash...
Verbalni, moj savjet: Odeš autom na Ćilipe, parkiraš na parking, čekaš ako bude te jeftine karte, auto ostavljaš tu 7 dana, nije skupo. Ako ne ispane, uzimaš auto i pičiš dalje za Bled autom. Eto :)
Koliko da ceka otprilike?
Ne znam ni otprilike, niti bi to pokusala ali cisto mu dadoh ideju :)
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Dajte sugestije da asistiram prijatelju, treba mu povratna za dvoje na relaciji Podgorica - San Francisko - Podgorica, polazak 1.12., a povratak 10.01... Hvala...
Mora li iz Pg ? Iz Bgd trazi . Iz prakticnih razloga . karta je od 550evra navise ali je problem zimi nase cesto otkativanje letova PG-BGD . nece ti propasti karta ali ces se zesce icimati . licno uvjek odemo dan ranije u Bgd i lagano -
Sent from my SM-T311 using Cafe Del Montenegro mobile app
50 kuna ili to dodje oko 6.5 eur po danu.
Je li iko od vas išao do Praga i prošao nekako jeftino? Ja sve gledam i tražim, nit low cost letova, ni busevi nisu nešto jeftini.. a ne ide mi se s t. agencijama stvarno 2 noći u Prag 4 u bus.. A zadivljen sam gradom :) Ako neko zna kako jeftino doći do tamo volio bih da mi kaže
Pa ima ona agencija sto.su vlasnici hotela Slavia u Pragu i rade 4 nocenja Prag a 2 u busu.
Mislim da je cijeli paket 110-120€ i do Beograda da se snadjes.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Ada umijes li ukucat na google prag 4 nocenja autobus :)
Eo
http://www.calypsotours.rs/evropski-...prag-autobusom
Mislim da je ova agencija organizator putovanja a da ostale ponude za ovaj aranzman daju druge agencije kao subdileri.
A koliko vas ide-sto ne nadjete neka kola pa se krsteno provedete,sad je gorivo jeftino.
ljudi, u Berlinu sam krajem septembra, ako neko ima iskustva volio bi da dobijem par informacija -
dobar apartman (dobar = jeftin i cist)
sta posjetiti
jeftin prevoz do centra od aerodroma Schonefeld
hvala unaprijed :)
Koliko jeftin?
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
I ja sam njuškala za jeftine karte za Prag tamo u oktobru ali nema ništa. SmartWing i nije baš jeftin.
Nekako se razmazih, karte uglavnom za Evropu plaćam tu do 100 eur maximum povratnu, pa mi se sda sve drugo čini skupo :D
Ako slučajno neko zna neku alternativu, neka preporuči.
Na kraju pored Izmira, Moskve i Dubaija za krace putovanje pocetkom oktobra izabran je Dubai :)
Karte kupljene preko Expedia, SJJ - DXB, povratna 275 eura, flydubai. Ostaje da preko flydubai-a sredimo vizu (110 eura)
Ako treba nekih informacija o dubaIJU javi, imam ga u mali prst :)
Sve sto mislis da mi je korisno kao turistu reci:
- smjestaj je u dijelu Safa Park, Holiday Inn Express
- slijecem na DXB (Terminal 2) u 21:25 + cca 1 sat i 30 min za prtljag i pasosku. Sta mi je u tom slucaju najbolje za transfer do hotela, tj da li tada radi metro?
- za Dubai sam planirao 2 dana, 1 dan Abu Dabi i 1 dan pustinja. Sta preporucujes za posjetu u Dubaiju za 2 dana? Kakve su cijene garderobe?
- vrijedi li uzeti city bus za razgledanje grada?
Top ti je lokacija hotela, na 15 min od downtown-a.
Najlakse ti je uzet shuttle bus koji ide izmedju terminala, i prebacit se na T1 ili T3 jer sa T2 nemas metro. Sa T1 ili T3 imas crvenu liniju kojom picis do Business bay stanice(10-15) min. Odatle imas pjeske oko 1km do hotela.
Nemas puno vremena za dubai, ali mozes da zbbrzas u te 2 dana dosta toga da vidis. Setnja Šeik zajed bulevarom, obilazak downtown-a dje je Burz kalifa, obavezno uzeti karte za At the top, mislim da je oko 25e po osobi. Dubai mol, dancing fontane... obilazak Dzumeire, oblast oko burdz al araba. Madinat kalifa, dzumeira bič... odatle nastavit do Dubai Marina... setnja na The Walk... mozes poci i u SkyBar u meriot,odakle puca top pogled na marinu i na Palm ostrvo sa 50 i nekog sprata... mozete taksijem poci do Palme i atlantis hotela, opalite par slika i picite nazad u marinu...
Ima i Bur Dubai, stari dio dubaija sa onim trznicama, ali ne znam ocete li imati vremena za to. Nije nista preposebno ionako.
Za pustinju ti je i jedno popodne dosta, imaju ture koje te kupe u 3 popodne i vracu u 9 uvece nazad poslije vecere. Imas na GROUPON sajt dosta deal-ova da nadjes za razne aktivnosti i zezalice.
U abu dabi za jedan dan mozes dosta vidjeti. Uranite ujutru oko 6 autobusom da bi u 8 bili u AD. 5e je karta, bus pici sa stanice u Bur Dubai, ili sa stanice kod Ibn Batuta mol. Informisi se u hotel o autobusima, nekad znaju da preskoce red voznje pa mozes izgubiti nekoliko sati zbog njihovih gluposti. Top je i opcija da ako ispadne u hotel shared taksi, to je 6-7e po osobi, i vas 5-6 odma picite autom.
U abu dabi obavezno obici Grand Mosque, Corniche setaliste, Heritage village, Marina mall... Yas island je raj za zabavu, ali to drugi put kad budete imali makar jos dan. Yas Waterworld je najjaci vodeni park na svijet.
City bus ti ne treba, jer je 40-50e po osobi, a u dubai metro ti je top. U abu dabi taksi je prejeftin, ili autobusi.
Hvala jos jednom. Ako jos imas neki savjet slobodno reci. Da li se isplati ici u Ferari World?
Kakve su generalno cijene u Dubaiju, hrana (rucak, vecera), odjeca, suveniri i sl? Da li se na aerodromu moze uzeti Silver card za javni prevoz?
Mozda mi je za Dubai najbolje da sa groupona uzmem neki city tour na brzinu, da li preporucujes to?
2 dana Dubai? a ne da je premalo...ja sam bio 7 i falio mi je jos jedan eventualno dva dana da vidim sve
ako volis skijanje obavezno podji do Emirates malla i odvozaj koji krug :)
taj dan kad budes isao u pustinju mozes iskoristiti za razgledanje jer oko 3-4 kreces na safari...ferari world je limit! rolercoaster 200 na sat za 3-4 sekunde uf:)Ja sam ga iskombinovao sa Abu Dabijem...isao sam sa agencijom oko 110e izlet ukljucujuci i Fworld koji je sam bio oko 70e sa fast line ulaznicom jer ne mozes da stignes sve ako ga kompbinujes sa ADabijem
Za Prag vidi iz Brisela imas jeftine letove pa iskombinuj sa Ryanairom iz Pg...dusa ti je to ici do Bg pa za Prag ima da se smoris ali opet ako si sa parama kratak onda piči sa busom