Sjajno, prelijepo.
Printable View
Kad ce biti pustene u prodaju karte za Englesku i kolika ce cijena bit' otprilke?
Mozda se i tvoje prijeklo prekrstilo???? :p
Milslim da ovo nije mjesto za ovako nesto... ovo je sport.
Neka cojek igra za koga god hoce!!! Ima Crnogoraca praslavaca... kao Djokovic, pa kaze da je Srbin...... ali nema veze
netreba on nama nista.... mozemo i bes njega.
sjever je prosli put bio 10 protiv engleza.......
a ja ne znam kako uspijete doci do ovih stvari pod temom reprezentacija crCrne Gore i jos o igracu koji i nikad nije ni bio niti zna dje je CG
U tom kontekstu je OK sto se mene tice, mislio sam da si tako nazvao moje sunarodnike sto ne bi bilo lijepo.
Isti dojam. Pardoniram ako sam pogriješio.
Ne ne momci nisam niposto mislio na to sto ste vi pomislili, nadam se da je sve ok..
Karte za utkamicu ce biti pustene ali nekih 500 karata,ostalo ce kao i vazda da uzmu penali koji nemaju veze sa zivotom!
Kakva klasa od gola za Jovetića.
Ljuljaj Stevane,ljuljaces i harta
Joveta <3 :D
12-ti gol ove sezone u ligi za jovetu :)
GIOCATORI - Gol segnati
# Giocatore Squadra Gol 1 Cavani Napoli 18 2 El Shaarawy Milan 16 3 Di Natale Udinese 15 4 Pazzini Milan 13 5 Jovetic Fiorentina 12 5 Lamela Roma 12 7 Gilardino Bologna 11 7 Denis Atalanta 11 7 Sau Cagliari 11 7 Osvaldo Roma 11 11 Totti Roma 10 11 Klose Lazio 10
Nego da se stative i prečke broje Vučinić bi u toj kategoriji bio glavni ove sezone.
Baš nema sreće.
Kolasinaca ima puno u Plavu i okolini Plava i odatle mu je otac originalno ali je otisao u Bosnu (Hercegovinu tj juzna Bosna za mene) ozenio se tamo otisao u Njemacku i tako Kolasinac tamo..valjda ga niko nije kontaktirao (njegovog oca a mozda i majka mu ima ulogu??) iz FSCG inace ko zna za koga bi se odlucio a i sad nije kasno jer on jos uvijek igrac Njemacke i sigurno je u procesu mijenjanja raznih papirologija da bi igrao za Bosnu..pitati covjeka/oca mu i vidjeti..
Inace sam ga gleda dvaut i mladi izgara, trci..bice igracina
Boljević na korak od PSV-a
Mladi fudbaler Zete na korak je od potpisivanja ugovora sa holandskim gigantom.
Aleksandar Boljević, koji je tokom mečeva koje je Zeta igrala u kvalifikacijama za Ligu Evrope zapao za oko brojnim skautima, danas će u Ajndhovenu obaviti ljekarske preglede. Ukoliko sve protekne bez problema on će potpisati predugovor sa ekipom PSV-a, a kad napuni 18 godina postaće i zvanično član tima iz Ajndohvena.
Tokom ljeta pored PSV-a za njega su bili zainteresovani Bordo i Verder.
Odlicna vijest.
http://uk.eurosport.yahoo.com/news/c...3Rpb25z;_ylv=3
Lose vijesti za Vengera ali mnogo dobre za CG.
Odlicno :)
Drincic.... nadam se da se lose informacije zavrsavaju na ovome.
Pricamo o losoj formi...
Bećiraj četiri mjeseca nije dao gol