Boskovic se povrijedio , opravak pet sedmica
Boskovic se povrijedio , opravak pet sedmica
Taman opravak. Na kanal.![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
jes maler covjek u pm, a i mi sa njim...
Ne volim bilo koji igrac da se povredjuje, pa ni on, ali vi pricate kao da je momak neki integralni dio ekipe, a ne igrac na zalasku karijere koga u bitnim reprezentativnim mecevima nema vec godinama.
4-4-2, Jovanovic i Volkov lijevo, Pavicevic i Simon desno, i mirna Bosna. Protiv Engleza naravno Savo i Simon na klupu, a Savic-Zverotic desna strana. Lijeva ostaje ista. Drincic-Pekovic sredina, Vucinic-Jovetic napad.
E da, valjalo bi Sasa Balic da igra protiv Moldavije makar poluvrijeme, da je Jovanovic fit za Engleze. Ako budemo imali rezultat protiv Moldavije, onda se nekih pola sata odmori i Volkov, ubaci se neki napadac a Mirko/Joveta predju lijevo.
Deserve's got nothing to do with it.
A Luka Djordjevic?
i balic i djordjevic nisu pozvani...
Kazem ja da je trebao zvati Bojovica ili Vujadinovica.Nemamo mi pravo na takve propuste.I da ne zaboravim Giljena.
“Ne bih polemisao sa kolegom Brnovićem. Vidjeli smo se u Antaliji i razgovarali o svemu, zna šta se dešavalo. Jovanović je bio dio grupe, sam je sebe odstranio. I vrlo dobro zna zbog čega”, rekao je Aleksandar Janković, šef stručnog štaba Crvene zvezde, a prenosi “Sportski žurnal”
bilo je tu i vise nego ono pjanstvo ocigledno i ovaj to zna ali ga je isto zvao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
zvao ga je jer trenutno nemamo krštenog ljevaka koji može igrat sa Volkovom. Nemamo ni dešnjaka da igra sa Pavićevićem što se toga tiče, no eto, Simon je vječni reprezentativac, nezavisno od forme.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Ovo je katastrofa... svi igraci u veznom redu su rezerve osim Drincic i Zverka..
zna li neko odakle je Sead Kolasinac..?? igra za schalke i to jako dobro, vec zadnjih par utakmica u prvoj postavi i to na poziciji lijevog beka
Za Bosnu je odlucio da igra rece komentator na eurosport.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sead_Kolašinac
vec je igrao za mladje sastave Njemacke,a porijeklom iz Bosne.
Kosovic pogodio za Vojvodinu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
vukcevic igrao drugo poluvrijeme..
Ne no ce Kolasinac bit iz Majamija... U svakom skucaju STOP Kolasinizmu !
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks