Vjerovatno je to skracenica od SREtnuce se Crna Gora-Makedonija.
Printable View
evo se danas opet u vijestima pise o Basi, kao o mogucem novom licu za mec protiv Makedonije, e lude kuce:rolleyes:
basi je tajo reka ako zaigra za cg reprezentaciju da ce ga se odreci preko novina ;) tako da taj nece za nas zaigravat a i bolje bi mu bilo da ne zaigrava :)
MARKO BAŠA - U ovom slučaju teško se ne oteti utisku da je sve odrađeno pomalo brzopleto. Crna Gora, naime, nema toliko kvalitetnih fudbalera da bi ih uslovljavala sa “sad ili nikad”. Ukratko - Baša je dobio poziv za prijateljski meč protiv Slovenije, ali nije došao na okupljanje. Prije toga je dugo vladala misterija koja je njegova reprezentacija - Crna Gora ili Srbiija. Dilemu je prekinuo sam Baša, izjavom da će “igrati za Crnu Goru”. Zašto se nakon toga nije odazvao pozivu to samo on zna, a Filipović je reko da ga više neće pozivati.
U fudbalskim krugovima se dugo spekulisalo da karijeru bivšeg defanzivca Le Mana, sada standardnog prvotimca Partizana, kontroliše Zvezdan Terzić bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije. Terzić više nije na toj funkciji a Baša, ko zna, možda i prihvati drugi poziv da zaigra za Crnu Goru. Njegov otac ne krije da mu je to velika želja.
www.vijesti.cg.yu
Pa ti vidji, ja ne znam sto sad ispada od svega ovoga!
Ja bi ipak da on igra, pa cemo o principijelnosti neki drugi put. :)
Sad ce ti didi rec da i ti vjerujesh u sve shto novine pishu... :mrgreen:
Ako stvarno zheli da igra za CG zashto da ne... Mozhe da mi se ne svidja kao choek i da je ko zna shta uradio u proshlosti ali dok su u dresu reprezentacije svih jedanaest na terenu su mi isti i ne bih imao obraza ni protiv koga od njih da navijam...
a vjeruj mi da sam i ja da on igra, stvar je u tome sto ima kvaliteta, a to je najbitnije, i cini mi se nije toliko bitno kako se on izjasnjava po nacionalnosti, posto je ipak reprezentacija CRNE GORE!!!
e mnogo toga su novinari zeljeli da je tako :) al ....
samo da je zdravo sto se tice mene, aplauz ce tesko zaradit al pretesko
E taj ga nije zasluzio da oblaci dres Crne Gore i kad bih se ja pitao ne bi ga obukao pa makar donio titulu svjetskog prvaka.
Ako on nije pokazao da taj dres ne zeli nije niko na svijet i siroko mu polje neka oblaci koji oce i nek kalkulise i preracunava na eure sta hoce.
Nijesam ni prichao jel zasluzhio ili ne, samo rekoh ako sluchajno zaigra da protiv njega necu biti dok je u tom dresu, shto ne znachi da cu mu aplaudirati... :)
tesko je zvizdati dresu sa nacionalinom grbom ali mislim da ne bih moga da se uzdrzim da to ne uradim, mada je ovo bzv prica, lik nece igrati sigurno... sto je dobro, ko ne voli reprezentaciju ne bi trebalo da igra u njoj, jednostavno i logicno...
masinac, opet neka droga a ;)
ne bi zvizdao sjutra nekome ko ga obuce i nece da potrci jer nosi dres sa drzavnim grbom?
mislim da se ni jednom reprezentativcu to ne isplati da uradi, srecom je burzo onda protiv bugara malo igrao, al da je onako igrao poluvrijeme, mislim da bi ga lincovali
jeste masinac, tuzili bi one sto nece da zvizde :rolleyes:
Izvinite ljudi ali poceo sam da se drogiram :D
Sto se tice reprezentacije bolje bi bilo da se pozove Knezevic iz partizana :)
evo kolekcija snimaka navijanja i golova sa meceva CG protiv bugara i slovenaca,uskoro ostatak
http://rapidshare.com/files/16259983..._slovenaca.rar
Crna Goro Volim Te!!! :D
Sad kad je reprezentacija napravila uspjeh (samo su pametni ovo mogli naslutit) sad bi svi voljeli da igraju za nju???E sad u red pa ako se desi neka povreda prvotimca a zamjena ne bude adekvatna (ako ne pruza neke partije u matichni klub) moze se napravit ustupak!!!Za sad je sve ok koliko ja vidim ;-)
Cijena ulaznica za Zapadnu tribinu, u u zavisnosti od sektora, iznosi pet, četiri i tri eura. Cijena karte za istočnu tribinu je tri eura, dok ulaznice za sjever i jug koštaju po dva eura.
I kad ce bit pustene u prodaju?
od danas putem trebovanja,a u slobodnoj prodaji od subote
a spisku će se prvi put naći i ime kapitena ruskog prvoligaša Spartaka iz Naljčika Miodraga Džudovića
dobro da je makar malo obratio paznju na odbranu!!!!!
Mislim da ce prije bit da je to krpljenje rupa jer dvojica standardnih nece igrat (cini mi se Tanasijevic i Batak).
ahahahahahahahhahahaahahhahahahahahhhahahaahahahah hhhahhahaahhhhahhahahaahahahahahaahh
cus pozvan Janko Simovic iz MOgrena ahahahahahahahaahaahhahahahahaha
opet nesto filipovic muti.....
Simovic..sta ce da radi, da skuplja lopte..majko mila!Ajde da ga je zvao Vlaisavljevic nesretni pa da razumijem ali OVO...
Ajde neka mi neko objasni kako moze da se pozove odbrambeni igrac umjesto dva vezna i da uz to taj igrac nije standardan ni u jedan Mogren.
Mnogo smrdi, mnogo.
e nek ide sve u K .... odje neko nekog ....
Da li je ovo pocetak kraja crnogorskog fudbala? Svi mi koji smo sa uzbudjenjem cekali utakmice crnogorske reprezentacije, vjerujuci da mozemo napraviti iznenadjenje ako ne u ovom ciklusu kvalifikacija onda u sledecem,svojim zadnjim potezima selektor Filipovic nas navodi da posumnjamo u njegov rad.
Prvo iznenadjenje je bio Damjanovic, za kojega je vjerujem cula samo njegova sira porodica. Iskreno ja nemam nista protiv Damjanovica, Simovica i drugih, to su sigurno sjajni momci,ali ako je vec morao da pozove nekoga iz odbrane zasto nije pozvao Knezevic koji je izrazio veliku zelju da igra za nasu reprezentaciju.To je kap koja je prelila casu. Sto se tice Dzudovica , mislim da nije bilo medijskog pritiska nne bi ga pozvao ni ovaj put (i naravno nezamjenjivi dvojac Batak - Tanasijevic nije mogao da se odazove). Znaci vrijedniji je jedan igra koji nije cak standardan ni u Mogrenu od Vujadinovica koji iako sjedi na klupi Udinezea dokazao da ima odredjeni kvalitet. Da li je ovo zadnja etapa u privatizaciji FSCG vidjecemo.
Sada su na potezu sportski novinari koji trebaju da izvrse pritisak na Filipovica da objasni koji je stvarni razlog pozivanja Simovica i da li nasa reprezentacija postaje poligon na kojem cemo predstavljati igrace inostranim menadzerima da bi neko uzeo dobru proviziju od ugovora.
Pa dobro, pre je zvao anonimuse koji nemaju veze sa CG, znaci ipak napredak :)
iz danasnjih Vijesti
Filipović „izmislio” Simovića
U moru povreda i otkaza zbog obaveza fudbalera u klubovima ostaće nejasno kakva li je muka natjerala crnogorskog selektora Zorana Filipovića da u nacionalni tim pozove Janka Simovića, povremenog prvotimca Mogrena. Za neupućene – radi se o nekadašnjem fudbaleru Berana koji je prije dvije sezone otišao u Čukarički, ali je na Banovom brdu uglavnom bio rezerva. Kao što je bio rezerva u mladoj reprezentaciji Crne Gore, za koju je u kvalifikacijama za EP odigrao samo nekoliko minuta. Ljetos je došao u Mogren, počeo je kao rezerva, ali se u posljednjih nekoliko kola izborio za status prvotimca. Ove sezone bio je starter na osam od Mogrenovih 14 utakmica. Da li je to dovoljno za seniorsku reprezentaciju? S obzirom na to da bi poziv trčke prihvatili i neki fudbaleri sa mnogo jačim biografijama (između ostalih i rezervni štoper Udinezea, standadni defanzivac Partizana... ), pa makar i da popune broj na treningu (i to je čast), onda postaje jasno koliko je Filipovićeva odluka diskutabilna, u najmanju ruku.
Simović je, sasvim slučajno, u cijeloj priči ni kriv ni dužan isturen u prvi plan – vjerovatno se radi o talentovanom fudbaleru i momku koji se, kao što bi i svi, mnogo obradovao pozivu u nacionalnu selekciju. Ali, postavlja se pitanje da li se ovakvim pozivima i njemu pravi kontrausluga? Da li se ostalim fudbalerima, koji su makar standardni u svojim klubovima, ovakvim pozivima ubija volja za fudbalom?
Simović, uostalom, nije jedini, s obzirom na to kakvih je sve bilo poziva. Vrijeme će pokazati koliko Filipović, ali i oni koji su ga postavili za selektora, časno obavljaju svoj posao.
Apelujem na Klub Navijaca Reprezentacije da se skrene paznja na ovu sramnu odluku, jer ako ovo prodje tek smo najeebali i da se na bilo koji nacin (transparent, skandiranje) pruzi podrska tesko povrijedjenom Drincicu, mislim da je zalaganjem za crveni dres zasluzio !
za ovo prvo se i ne slazem u potpunosti, jer nesto ne bi da utice klub navijaca na izbor igraca, nije zahvalno, a za drincica bi trebalo nesto napravit
i da
karte za sjevernu tribinu za utakmicu Crna Gora - Makedonija, mozete kupiti preko kluba navijaca DANAS od 12 do 15 u prostorijama FK Buducnost (ulaz pored kladionice Lob, pa na I spratu) ...
Broj karata je ogranicen..
info na tel 068 41 51 61
takodje mozete uzeti i salove cg po cijeni od 10e :D
karte kostaju koliko i u slobodnoj prodaji
Nije u pitanju izbor igraca, fala bogu rijetko ce se ko sloziti sa cijelokupnim izborom, eto ja bi automatski 5-6 igraca izbacio, ali postujem selektorov izbor, jer opet su nijanse u pitanju, ali na ovom primjeru Simovica koji je isturen ispred 10-15 kvalitetnijih igraca, koje cemo izgubit (ko onog plivaca Jaukovica), vidi se da je nesto mutno, podsjeca me na Insajderov serijal od lani !
Jeste !
U svakom sluchaju ce svi navijat za CG ;-)
Oce li neko snimit utakmicu i postavit je na rapidshare?
Bio bih mu veoma zahvalan.
Svudje ima ljudi i neljudi tako da ne treba generalizovat stvari!!!I meni smeta shto bash protiv Makedonije ali ne opterecujem se oko toga!!!Da bog da svaki vikend gledali reprezentaciju ka shto zapadni Evropljani gledaju lige,KVALITETAN FUDBAL!!!Evo chitam da ce Drinchic pauzirat od 8 do 12 mjeseci!!!Kako zamijenit onakvog "radnika" pojma nemam ali jedini nachin je da se odigra sa dvojicom po poluvrijeme :-l!!!Pekovica solidno mijenja Zverotic tako da bi to trebalo da funkcionishe!!!Eo se ja zaprichah ka da sam neki struchnjak u savez :-)