e to sam propustio "dostupan je jedino ako imas obicni HBO paket od 4,90Eura" e to je fukarluk....
Printable View
e to sam propustio "dostupan je jedino ako imas obicni HBO paket od 4,90Eura" e to je fukarluk....
Nisu ludi ti iz HBO-a, znaju kako da uzmu pare. Nazalost, Extra-TV mora da postuje njihova prava i da pravi pakete po HBO-vim naredbama.
Novi paket za Extra TV korisnike
31.03.2009.
Korisnici Extra TV servisa od sjutra imaju pristup novom, HBO Premium paketu.
Ovaj paket se sastoji od HBO Digital, koji je bio besplatan u promotivnom periodu od godinu dana, kao i od novog kanala - Cinemax (24h filmovi novije produkcije).
To znači, da bi korisnik mogao da uzme HBO Premium paket, neophodno je već da ima aktiviran HBO paket (HBO, HBO Comedy). HBO Premium paket (HBO Digital, Cinemax) košta 3,2 € sa PDV-om, dok cijena HBO paketa ostaje i dalje 4.9 €.
Za korišćenje HBO Premium paketa, kao i Extra TV servisa, korisnici se mogu prijaviti online, na adresi www.t-com.me u T-Centrima kao i besplatnim pozivom na broj 0800 80 000.
Zahvaljujući velikom broju interaktivnih mogućnosti kao i vizuelnoj i funkcionalnoj superiornosti, Extra TV servis ima sve veću popularnost na domaćem tržištu. Broj korisnika je za 16 mjeseci, koliko je ovaj tv dostupan u svim crnogorskim opštinama, dostigao cifru od 19. 300.
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=1797
Dakle, HBO (HBO, HBO Comedy) ostaje 4,9 eur, a HBO Premium (Cinemax + HBO Digital) = 3,2 eur
Po cijeni jedne bioskopske karte dobija se 30 dana filmski kanal :) Premotavanje, zaustavljanje...
mene lazu za extra tv vise od pola godine, sve bice sjutra i jos nista
Javi se na private da vidimo dje je zapelo :)
Josh kad bi taj kanal bio wide ;)
nema sanse da za sad placam osnovni + hbo + hbo premium :)
osnovni i plus paket su mi dovoljni (nat geo wild, a ne ono sto vi mislite:P), a za kasnije cu vidjeti. aktiviracu ga danas kod rodbine pa cu vidjeti kakav je kad krene :)
Jbg,nisam valjda dzaba uzeo HDTV ;)
Osim povremenih "ispada" kanala Fox,Raidue i RTL Planeta u vidu wide programa,ostale nisam primijetio da imaju te ponude.
Naravno HBO Digital je sasvim druga pricha.
Ova nova ponuda se ne moze aktivirati na sajtu t-coma,josh uvijek ili kako?
Nema ponude ni u meniju.
jedno glupo pitanje: HBO Digital znači da je signal na tom kanalu - digitalan? Tj. mnogo boljeg kvaliteta od ostalih? :confused:
htjedoh reći - HD ?
HBO Digital je ime koje je HBO dao svom servisu, koji je inace "subscriber video on demand". dakle, za fiksnu pretplatu imate neogranicen pristup filmovima iz servisa.
Konkurencija nema taj servis, a svakog mjeseca u njemu ima 20-30 filmova i 3-4 sezone serija. tako su u videoteci. Npr od aprila su u ponudi:
FLAGS OF OUR FATHERS; LETTERS FROM IWO JIMA; THE LAST KING OF SCOTLAND; THE NUMBER 23 HE PRESTIGE; WE ARE MARSHALL; ZODIAC
Preskupo. Tacnije nije preskupo da se moze uzeti samo taj paket, ovako...
17 eura mjesecno za televiziju na ovu muku? Divno... :)
Kome je skupo neka ne uzima i prijatno. Takve su cijene, mi se tu ne pitamo kol'ko Marica s onom rabotom :)
HBO Premium (Cinemax + HBO Digital) bice dostupan od ujtru za 3.2 eur
oko koliko sati?
:d:d:d:d:d
Od kada ce biti dostupan besplatan hbo paket dobijen na osnovu popunjavanja nagradne ankete? Receno je narednog mjeseca, naredni mjesec je stigao. Ali evo jutros paket jos nije pusten.
ti si odma htio da se bachish na filmove ? :) Bice valjda u toku dana, sacekajmo malo
Ne mogu da ga aktiviram ! Kroz meni, javlja poruku da nije u mogucnosti da odradi (iako imam HBO,kao uslov za HBO Premium),a kad sam zvao tehnicku podrsku da ga oni ukljuce rekli su da imaju problema,da je do njih i da ce srediti u toku dana....
P.S. Cinemax nece moci da se snima?
Cinemax ce moci da se snima. HBO Premium ce moci da se kupi i HBO za anketirane korisnike bice dostupni u toku dana.
Bas steta sto HBO Premium ne moze da se uzme bez HBO paketa ! Kad ce moc da se uzme hbo premium ja sam sad probao i ne moze ?
Evo ga Cinemax, samo nema tona :cool:
Ima li đe da se vidi pregled programa za taj HBO premium?
Ja sam zadovoljan i sa ovim običnim, ali ako je izbor filmova mnogo bolji... što da ne...
Hoće li program biti uvršten na stranici: http://www.extratv-cg.com/tv_kategor...ategorija=Film ?
Cinemax, specijalizirani i isključivo filmski program, dio HBO-a Srednje Europe, 1. travnja počet će s emitiranjem u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, te će tako postati dostupan gledateljima u devet zemalja Središnje i Istočne Europe.
“HBO s ponosom predstavlja Cinemax”, rekao je Marin Kariž, voditelj HBO Adria regije. “Nudimo najširu lepezu filmskih žanrova za sve ukuse, od horora, znanstveno-fantastičnih filmova, kultnih filmova i filmova za odrasle, zvjezdanih profila i nagrađivanih filmova vodećih međunarodnih studija, nezavisne produkcije i renomiranih filmskih festivala. Cinemax ima sve za prave ljubitelje filma.”
Cinemax prikazuje vrhunske filmove s vrhunskim zvijezdama i nagrađivane filmove iz cijelog svijeta. Ovaj program je prije svega fokusiran na klasike, kultne filmove, međunarodne i europske senzacije filmskih festivala, kao i filmove s vrhunskim zvijezdama koji nisu ušli u širu distribuciju. Svi će programi biti emitirani s lokaliziranim prijevodom u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.
Jedinstveno obilježje Cinemax-a su četiri filmska ciklusa:
Moderni klasici (petkom, od 20:00 sati)
Ovaj se filmski ciklus sastoji od filmskih klasika iz moderne ere, snimljenih nakon 1960. godine – niz nagrađivanih i najpopularnijih klasika.
Mad Max (petkom, s početkom između 23:00 i 00:00)
Mad Max donosi kultne i šokantne trash filmove, napete trilere, znanstveno- fantastične filmove, filmove strave i borilačke filmove.
Premijera subotom (s početkom u 20:00 sati)
U sklopu premijere subotom bit će prikazan najbolji aktualni film tjedna (uključujući aktualne naslove iz studijske razmjene, premijere, istaknute nezavisne filmove i filmove sa vrhunskim glumcima te nagrađivane filmove).
Svjetska kinematografija (nedjeljom, s početkom u 20:00 sati)
Svjetska kinematografija uključuje najnovije nezavisne filmove, europske filmove, i filmove koji su bili nagrađivani na najprestižnijim svjetskim filmskim festivalima.
Uz četiri stalna udarna filmska ciklusa, Cinemax će povremeno prikazivati posebne ad-hoc filmske pakete pod imenom “Izbor tjedna” i “Izbor mjeseca”, kada će raspored prikazivanja omogućiti kombiniranje i spajanje filmova u tematske cjeline koje će se temeljiti na glumcima, redateljima ili tematici.
Ljubitelji filma se na Cinemax mogu pretplatiti kod svojih kabelskih, satelitskih i IPTV operatera. Svi postojeći HBO pretplatnici sada će, uz HBO, HBO Comedy i HBO Digital, moći upotpuniti svoj HBO paket i Cinemaxom, po privilegiranoj cijeni pretplate.
HBO
Ovo fino izgleda.
Zasto ne mogu da aktiviram Hbo Premium paket iz menija ? Koristim Start i Hbo osnovni, ali kad hocu da strikiram i oznacim ovaj, nece...a ne mogu na 080080000 da dobijem podrsku...nema valjda veze sa tim sto sam popunio anketu i imam besplatno ovaj mjesec Hbo, tako rekose makar :) ?
"nece", kako mislis nece. Da li si usao u menu>Extra TV paketi?
Jesam, ulazio i tu i na podesavanja pa vas nalog i extra paketi...nece da strikira Hbo premium, ne mogu da oznacim da zelim da ga dodam, a imam vec hbo obicni koji je valjda jedini preduslov za to ? Dodatni paket od 7 kanala koji ne koristim mogu da oznacim bez problema, samim tim i da posaljem zahtjev za aktiviranje ukoliko zelim, sto sa hbo premium nije slucaj.
ista je situacija sa mnom....
i sa mnom...
A da li ste strikirali HBO? Posto moras da imas HBO da bi kupio HBO Premium...
Strikiran hbo obicni, koji uzgred vec duze koristim...tako da mi kad krenem dalje samo kaze da vec imam start i hbo koje sam oznacio da zelim, a hbo premium, strikirao ili ne obicni hbo, ne mogu da oznacim i dodam.
Pozovi 080080000 i oni ce ti to aktivirati, a ja cu da provjerim sto je sa aplikacijom.
Isti sluchaj. Probao sam da ga za***** da kad shtrikiram paket plus shtrikiram i njega,vratim ponovo na paket plus iskljuchim ga i onda kao navodno hoce. Na sledecoj stranici mi se uchita HBO Premium paket,ali pri aktivaciji sa pin kodom nece,tj. pokazuje taman ekran...
Ne da se kurvin sin :evil:
Ja sam zvao podrsku jos jutros, i rekose mi da ce ukljuciti, ali evo citav dan prodje i jos nista.