a tu ti niko ne moze pomoc *lucifer* ;)
Printable View
a tu ti niko ne moze pomoc *lucifer* ;)
Pobrčakal se linija u kojoj stoji Motociklizam, pa ako možete ispravite to ;)
Ovako se ne vidi da je tema, nego stoji kao ime podforuma.
pa zar nije podforum?!:)
Podforum motociklizam ima "podrshku" administratora, dok podforum TV pada u zaborav shto se tiche mjesta dje se nalazi... A da ne prichamo o podforumu mushki kutak ili ekonomija. Treba izgleda neka jaka veza da bi se otvorio neki novi podforum, ili administrator da bude mushko ili ekonomista :D
A pisah sad o tome na drugom podforumu. Motoziklzima poseban Podforum? Mislim neka bude, ali neka to budu i neki drugi kojimožda još više zaslužuju ;)
Ali Administrator je na tom podforumu i može im se .)
ako cemo realno,i zasluzuje ga.
jedini pof koji ima zdravu atmosferu i normalnu konverzaciju.A tek da ne pricqam o tome sto okuplja forumase,sto treba da je osnova svakog foruma,po meni.
Ispravljeno....
Ko je moderator podforuma TV?
Nisam mogla vidjeti ko je, ali predlažem onima koji to mogu da urade
da se sve popularne teme koje se tiču TV emisija
(Veliki Brat, Trenutak istine,...) prebace sa podforuma ''Svašta Nešto''
u podforum ''TV''.
Edit:
Može li i podforum ''muški kutak'' pored ''ženskog kutka'' jer pola interesantnih tema propade (izbrisao ih moderator) zbog ove diskriminacije?
Mislim da bi bilo dosta korisnih tema o zdravlju, treniranju, ćelavljenju, kozmetici, urološkim problemima, ponašanju i psihologiji jačeg pola.
Pitanje za administratora...
Je li moguce dobiti podforum psihologija, zajedno sa filosofijom i religijom? :)
This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 19917 seconds.
:D
sto ne radi opcija seRCH, KAZE MI, TRY IN A 184278R7 SECONDS
This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 17858 seconds ?????????????
Jesam li ja ovo stvarno ostao do 7 ura na komp...
jesi, nerd.... :p
Off topic
05:09
05:20
Nije vam dosadno ne...:P
Ae sanirajte vise ovu bazu da mogu privatne da otvorim...
ni ja ne mogu PP da otvorim...pokazuje mi neku gresku...ne znam je li do mene ili do foruma:)
uuuh utjesiste me nocas...vidim ima mi privatnih poruka al piiiip da mogu da otvorim ih...
Meni su na mail stigle, ali isto ne mogu da otvorim
Hocemo li otvarat' ove privatne u dogledno vrijeme?
daj narode ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru :|
Ja ne mogu nista ni da napisem, a ne pm da otvorim... samo mogu da citam...
(ovo je samo bio pokusaj :))
haaa, evo ga! :D
evo proradise privatne poruke! :P
prpradilo je sve, mada meni sporo ucitava...mozda je do moga sesnoga ADSL-a koji mi je munjevit svakodnevno
Jel' ovo forum zabudalio zbog rekordne posjete ili šta?
sve se poremetilo, mene dupla post, po 2 minuta treba da otvori stranicu, vrijeme ponovo otislo dodjavola
evo, lik otvorio temu u oglase, ja pitao, sat otisao u pm
A sta jo ovo :
This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 1248 seconds.
To znaci da treba da napravis pauzu od 10 sekundi izmedju pretraga, i da probas ponovo za 1248 sekundi :cool:
U narodu poznato kao kafedelmontenegro teorija relativiteta.
Eo vam bug u kvotovanju posta
pise original posted by lml a to moj post
sto se podrazumijeva pod ovim 'active members'. jel postoji neko vrijeme kada je napisan zadnji post pa se na osnovu toga gleda je li aktivni clan ili kako se to vec gleda?