Вехабије се нису састајале под пуном ратном опремом, него су одржавали годишња окупљања, потпуно у цивилу са све фамилијама.Прошле године је ВЦГ управо у данима окупљања Вехабија организовала велику, вишедневну војну вјежбу на том подручју, што их је натјерало да откажу окупљање.
Мислим да окупљања није било ни ове године.
Ратна опрема су униформе које носе, ту постоји војна хијерархија и називају се Војском.А за чем служи војска?
Да ја сад организујем неку Војску у Русији и то у не већем броју од присутних код попа Мома, најблаже што би урадли би ме изногирали са забраном уласка на одређено вријеме.
Не кажем да сад треба и ми да будемо радикални и да режимо на фолклорна друштва, ипак је ово демократија.Као што рекох већ на следећем кораку то треба зауставити, све у складу са законом.
А следећи корак су продужнице по градовима, повећавање чланства, парадирања као демонстрација силе, односно организовано дјеловање.
Једина Војска у ЦГ је Војска Црне Горе, а у ЦГ могу службовати или је првремено посјећивати само они припадници страних ОС, за које постоји адекватно одобрење надлежних органа.