Mene je strah Moladvije u goste ljudi, samo toga!!! Da se ne zaletimo.
Printable View
Mene je strah Moladvije u goste ljudi, samo toga!!! Da se ne zaletimo.
srijeda, 14.11.2012
Crna Gora - San Marino
petak, 22.03.2013
Moldavija - Crna Gora
utorak, 26.03.2013
Crna Gora - Engleska
petak, 07.06.2013
Crna Gora - Ukrajina
petak, 06.09.2013
Poljska - Crna Gora
petak, 11.10.2013
Engleska - Crna Gora
utorak, 15.10.2013
Crna Gora - Moldavija
Sputavate euforiju a vadite rasporede eee
ne trebaju vam rasporedi nista
mec po mec
Zna li se s kim igramo prijateljske meceve iduce godine?
1X u Moldaviji
Momci su zasluzili pun stadion protiv San Marina! A onda da uzivamo na vrh tabele do marta :)
I mene je najvise strah Moldavije u gostima,ako bi to dobili kao da bio se plasirali.. ta ce nam utakmica od svih na strani najteze pasti...
po meni lakše je biti prvi u ovoj grupi nego proći kroz baraž. Imamo više utakmica i prostora za kombinatoriku i popravke sa 3 prosječno jake reprezentacije. Uz postavku od sinoć to nije nemoguća misija. Nije naravno ni objektivno realna ali zašto se ne nadati i priželjkivati ostale rezultate koji idu u prilog tom scenariju. Manje očekivanja imam od baraža kad vidim potencijalne protivnike. Francuska, Portugal, Hrvatska...kome bi bio interes da mala državica izbaci njih. Dovoljno je znakovito iskustvo Iraca sa Francuzima. Zato lagano, utakmicu po utakmicu, sa onakvim žarom i postavkom, uz malo sreće, i puno x-eva drugih ni prvo mjesto neće biti puno dalje od baraža, kao što nije bilo ni prošli put, jedan gol. Ne treba podcjenjivati nikoga i smatrati nas favoritima protiv njih ali da možemo sa njima uz maksimum zalaganja i defanzivnu postavku, to je jasno. Ja nešto mislim da Englezi neće ni baraža gledati. Kako odmiče godina oni će samo biti umorniji, na ljeto će biti iscijeđeni. Dosta je tu potrošenih igrača i mladih koje tek treba uigrati i koji nisu ta klasa. Samo bez euforije i defetizma, što kod nas skače od tekme do tekme. Duge su kvalifikacije i kad su 4 tima u igri biće prostora za sve. Počeli smo odlično što je najbitnije.
U Novembarskoj listi, trebali bi da se nadjemo na 19. poziciji kad su u pitanju evropske selekcije.
Preskocicemo Ukrajinu, Tursku, Sloveniu, Srbiju i Republiku Irsku
:encouragement:
ne znam zasto bi se mi frcili od engleza kad su englezi jedna pecka reprezentacija. i pod kapelom i sad igraju los fudbal. poljaci djeluju mnogo ozbiljnije i veca mi je frka od njih.
moldaviju nijesam gledao i bas nista o njima ne znam ali dobicemo i njih. i definitivno bez simona u prvih 11.
Prvo da mi ovu Moldaviju klepimo u goste pa cemo lako za ostale rachunice, te utakmice dje upishu unaprijed 3 boda su najgore.
I da naravno smuchi mi se od frke oko Engleza, veze nemaju, ne igraju samo imena fudbal nego mora to lichit ekipno na neshto a oni evo par godina liche samo na pristojnu reprezentaciju, samo neka su zdra'o.
Svakoj utakmici treba prilazit sa istim pristupom , sigurno da se ne trebamo frchit od peckih Engleza, nikakav respekt itd...
Je li gledao ko Moldaviju kako igra lopte? Ja ne znam ništa o njima,bukvalno..Jedino ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=N8NnXhdPTAw
http://www.youtube.com/watch?v=D1pY4RI7yjk
http://www.youtube.com/watch?v=J2uJ8Bv7Hpg
Po Šofru,Engleska im je trebala uvalit' još pet komata..A evo vidim sa San Marinom se mučili,tek u 71 iz penala..
Ja sam prizeljkivao taj x,i mislim svi njihovi medjusobni dueli da nama najvise odgovara x, ko god bude drugi moze lako da ide na Portugal, Francusku ili Spaniju, ili tako nesto...
Rano je jos uvijek pricati,sto rece Obelix najteze su utakmice dje unaprijed racunas 3 sigurna boda,kao sto su ukrainci racunali protiv nas,al isto kad pogledamo realno moldavija pojma nema....
U svim novinama je on najbolje ocijenjen igrac. Ja sam primijetio i neke dobre pasove, drzanje lopte, i sto je najbitnije, on u 31. godini moze da trci vise od Jovete. I to radi. cak je u jednoj situaciji on presirao do kraja, a da je Joveta ispratio to, ponijeli bi optu golmanu... Valjda je i u toj korejskoj ligi trcanje na visokom nivou, pa mora covjek imati pluca...
I pretpostavljam da su i novinari to primijetili, pa ga najbolje ocijenili.
A Beciraj. Mogli polako da se pocnemo buditi... Sve cesce sjedi na klupi Dinama, nije dao gol niti u jednom jakom mecu, cak je i za mladu Adrovic vise smeka pokazivao od njega... Bilo je to super kad je onako snazno probijao s 20 godina, pa se pretpostavljalo da ce tek biti igracina... Ali on nije ni trunke napredovao, a sve cesce nervira onaj njegov "balvan" fudbal. Bezmalo puta i loptu promasi od zapinjanja...
Nekako mi je znaci logicnije da igrac koji nema problema s trcanjem, s dobrom tehnikom, vise lucidnosti, iskusniji, koji da po 20 golova u korejskom prvenstvu, ..., dobija sansu prije igraca koji da 13 golova u hrvatskom.
Ovako iz fotelje, Poljaci izgledaju daleko ozbiljnije od Engleza. Pogotovo kad igraju kući.
Gledao sam drugo poluvrijeme danas, Englezi nekako... nisu Englezi. :mrgreen:
Roj Hodžson izgleda kao da ne zna šta da kaže onim momcima, u odbrani im je konstantno promaja. Kešli Kol nije ni sjenka igrača iz Čelzija kad igra za reprezentaciju, Džonson isto dosta neubjedljiv. Džagelka prosječan.
Džerard se jedini trudi, vidi se da onome čovjeku stvarno nikad ne manjka volje za fudbalom. Iskreno, po mom mišljenju, najopasniji engleski fudbaler trenutno je Dani Velbek, ako mi verujete.
Momak ima te neke kvalitete koji nisu tipični za klasičnog engleskog napadača, mnogo je neudoban za čuvanje, iako nije nešto preefikasan.
Evo ko nije gledao ove bakrače danas :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=F_GIn...eature=g-all-u
Poljska ih je jednostavno razbila i mogli su lako da uzmu sva tri boda, mada je ipak bolje sto je zavrseno nerijeseno :)
Vala da ih je razbila,i nije..Mogli su Englezi da završe rabotu,da ga je Runi uvalio,ili Defo kad je Stivi nabačio na drugu..
Oni jesu stvarno loši sad..I igra im je očajna..Ali imaju najbolje individualce,koji znamo rešavaju meč iz jednog poteza..I po meni,mnogo bi bolje igrali da imaju jednok normalnog trenera,pošto stvarno,ni ovaj sad što je smijenio Kapela,nikakvu drugu igru,taktiku nije uveo..Ne znam.Teško je bilo što prognozirat kad budemo igrali protiv njih..
Evo napokon malo respekta od protivnika:
Steven Gerrard demands England hit Montenegro for six to get 2014 World Cup bid back on trackQuote:
Montenegro got a fantastic result in Ukraine which has turned the group in their favour. That’s why we wanted maximum points to go into the new year in the driving seat. Our points tally could be a lot better. We have to make sure we take maximum points from Montenegro when we play them. I’m confident we can beat all the other sides.
Stivi je stvarno pravi kapiten..Gledao sam danas cijelu tekmu,toliko se trudio,nudio se na svaku loptu..Trčao masu..Falio mu je Lampard..Po meni su to 2 najjača igrača Engleske..Oni prave razliku,oni razigravaju ekipu itd itd..Evo Stivi veli da bi trebalo da nam uzmu svih 6 ponata..Zeznuto je masu.Prvi put kad smo se srijetali u prošle kvalif.,mislim da nas nisu toliko respektovali,zato su i remizirali 2 puta..Ali ovoga puta,je druga priča..Ima još masu do Enlgeza,da vidimo što ćemo sa Moldavijom kukalom :mrgreen: