Pa ako je neglasanje zapravo glasanje za Dps, nesto se ne bih kladio da je to manje zlo.
Printable View
Sve mi je jasno zašto to rade, politički marketing, bezočno grabljenje simbolike litija u svrhu politike borbe,
ALI MORAM
da naglasim da mi je skroz degutantno ovo uključivanje svega oko crkve u politički marketing od strane Demokrata.
Poslije će da pričaju kako su moderna, evropska i građanska stranka, koja se bori za sekularno društvo, a skupljaju se ispred hrama zarad organizovanja protestne šetnje zbog političkih razmimoilaženja sa postizbornim koalicionim partnerima.
Pjeva se Ne damooo svetinje, nosa se krs' od preko 2 metra? WTF?
Evo i Joanikije maltene kumi i moli da ih ne petljaju u politiku, ali avaj, ne da Boris Bogdanović, taj majstor marketinga sa svršenim Megatrendom preko SNP-SPS veza.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d3f1abeb33.jpg
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Počinje nedjelja pada Vlade. Što li će se sve izdešavat? Čim do sad nisu odustali Dritan i ekipa, neće ni po sad. Spremaju se kokice.
Slažem se @kimmi
Pretjeruje se ali baš. Valjalo bi da im crkva fino iskaže protivljenje da se okupljaju ispred hrama zarad političke šetnje.
Naravno, u duhu price kako Dritan nije rekao da su mu nudili pare napisao si ovo:
"Daka Davidović je prvi pomenuo da je Dritanu neko nudio keš. i onda su o tome svi pričali. ta tema je bila dosadna neko vrijeme i onda su je Demokrate usled ovoga pokrenuke"
I propustio da pomenes kako je Dritan potvrdio da su mu ponudjene pare, pa sam dodao tu izjavu. Jer ispade sad da su drugi to izmislili, a nisu.
I nakon te izjave postaje nebitno ko je prije toga pricao o tome, ostaje bitno samo da on kaze ko je nudio pare, ako hoce, a nece, onda neka trpi. Sam pao sam se ubio kazu.
Sent from my phone
đe sam ja napisao da Dritan to nije rekao? :D ja sam samo rekao kako je redom to išlo. pa eto sam i link postavio do vijesti u kojoj Dritan komentariše, izjavu Dake od koga je sva priča i krenula. ja niđe nisam napisao da su to drugo izmislili. no da se ta tema bila batalila ali je eo sad opet u modi. svaki dan Momo graje o tom čuvenom 21 milionu
Veličanstveni protesti.. Oh wait
Pošto zakasnih edit:
Kukala ti majka, ovi su već krenuli u kampanju za izbore sa ciljem da se pozicioniraju kao najjača partija, čupajući tvrdokorne glasače df-a sa svim ovim crkvenim repertoarom a i razvodnjavanjem potencijalnih demohrišćana ili evropejaca sad koji će biti utopljeni u široku koaliciju..
Ostali spuštenih gaća čekaju rasplet televisa presenta sage koji će prije ili kasnije rezultirati upravo onim za čim žude demokrate, novim izborima.. A onda nećete moći Ljalju da dadnete malu fotelju..
Zamislite kombo, u ekipi imaju ljude koji su napravili program povećanja plata i jahanje na staroj slavi litija.. Pa to je bolje od hljeba da im daju (glasačima)..
Vučić bi bio zlatan spram ovih.Čovjek svašta radi ali do sada makar nije organizovao litije:joy:
pročitah sinoć neđe, kako je neko na tom okupljanju reka - mi znamo kako se dobija DPS. neka im neko javi da ga Demokrate i ekipa nikad nisu dobili, no Crkva. i sad silom na sramotu oće da rade isto. protesti četvrtkom i nedeljom, kreće se od Hrama. čak i koriste skoro pa istu terminologiju kao i MCP za litije. nevjerovatni ljudi. džaba je Joanikije dao izjavu onakvu
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
al prvo kažu kako podržavaju proteste, pa im se desi da neko vrijeđa Abazovića (oni se ograde). onda javno stanu iza njih, pa isplivaju ona viber dopisivanja (ka za DPS). pa im onda na protest priča onaj koji svašta reče za Dritana, nisu neki političarima dozvolili da pričaju. sinoć koliko sam razumio, jedna grupa išla jednim pravcem, druga drugim, mislim :D
druga strana je ovo uvlačenje MCPa u sve ovo i silu na sramotu potreba da se iskoristi sve ono što je crkva radila. i na sve to Milačić drži govore [emoji23]
Počeli su sa good 'ol ubačenim elementima.. Oprobani recept, samo još da reču da je udba to zakuvala..
@Zedd već je to Momo pokrio [emoji23] vidimo neke ubačene elemente, to mu je bila izjava
Samo malo perspektive.
Protesti koje Demokrate ne umiju organizovati su jedna stvar.
To što su oni nesposobni ni u najmanjoj mjeri ne opravdava ono zbog čega protestuju - to što URA kreće u pravljenje manjinske vlade uz podršku DPS, nešto što je obećala svojim biračima da neće raditi i nešto što je nazvala izdajom kad joj je ponuđeno posle izbora.
znamo li 100% da je to tako? ja sam čuo za tu ideju prije par mjeseci, onda i pročitao ođe. oba puta sam sumnjao da je to tačno. evo da vidimo, šta će biti
šta će da rade Demokrate ako DF podrži novu Vladu? oće li i dalje da organizuju proteste? Milača da graje? ljudi ne umiju sami protest sa organizuju no uzimaju ideje od MCP. takvi treba da riješe krizu neku? to ti je ka onda što su bezbjednosnu situaciju rješavali ministri ekologije i poljoprivrede
Sigurno da imaju. Da Bečić bude premijer i formira manjinsku vladu uz podršku DF? Da Bečić bude premijer i formira vladu od parlamentarne većine?
Ideje je lako imati. Teško ih je sprovesti.
Ali zato plaćamo političare debele pare, da odrade posao i kad nije lako. Ne da prekrše osnovno obećanje koje su dali pred izbore.
Iz onoga što vidimo i čujemo ajde da kažemo 95% je tako. Ja sam sumnjao do zadnjeg dana i odbijao da povjerujem, ali sad je svakako sigurno da je URA već mjesecima pregovarala sa DPS. Sigurno znamo da je DPS odbio vanredne izbore jer im se više sviđa manjinska URA vlada "bez DPS". Znamo da je URA skoro sasvim prestala da napada DPS, a i kad im se desi iz DPS odmah zaprijete paze šta pričaju jer dogovor može i da se otkaže.
Ne znam kako riješiti ovu krizu, ali bih rekao da je primarna odgovornost na onima koji su nas u nju i gurnuli odmah po usvajanju budžeta i 65 zakona. Siguran sam da imaju odličan plan pa da vidimo kako ga sprovode.
Misliš na obećanje će demontirati DPS sistem, a ne da ga zajašu?
Očekivao sam da će međusobno da se kontrolišu, da ako neko zloputrebljava resurse i stranački zapošljava, da će ovi drugi alarmirati javnost.... ali avaj, oni umjesto toga sjeli i napravili tabelicu.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk