vjerovatno na mynokiablog :mrgreen:
odavno je najavljen, u isto vrijeme kad i za sgs3
Printable View
Posto sam od neki dan prvi put poceo da koristim android, nije mi jasno ono sa onim "tasks". Probao sam nekoliko tasks killer aplikacija, i poslje zatvaranja svih "taskova" opet se poslje par sekundi vrate. Pogotovo mi je cudno za aplikacije tipa youtube,chat...i sl sto nisam ni koristio. Jeli to normalno?
jeste...jer one rade uvijek.... jedino da ga rutujes i izbrises ih, onda nece raditi ;)
ok. tnx. Tek sam poceo da istrazujem cari androida do sada sam imao hebeni SE vivaz i raspali symbian. : )
ne koristiti task kilere, receno vec 100x, samo povecavas potrosnju baterije i nestabilnost sistema
i vjecita mantra: unused RAM is wasted RAM :p
promasio sam temu sigurno, ali ne mogu da vjerujem da narod odje prodaje ONE S polovan po 290e a u BG se nalazi NOV, zapakovan za te pare (bez garancije) ???? ili iphone 4s tamo NOV ZAPAKOVAN za 400e odje se polovni toliko prodaju..
necu da kvarim narodu oglase, ali strasno sto se radi...
Je li bilo kakve najave da updejtuju galaxy 3 na 4.2 ?
Sent from my SGH-I747M using Tapatalk 2
ada eto za razliku kolika je iphone mogu lagano otici 40e npr povratna busom, platit smjestaj, pojesti nesto i uzeti tel.. i opet su dobro prosli a prosetali :D
pricali smo o One S :)
evo jos jednom, a i jer na pm dobijam pitanja "koji task killer mi preporucujes?"
http://www.androidcentral.com/ram-wh...-shouldnt-care
Jedno pitanje. Skinem app Facebook sa marketa I tamo je oko 13mb. Kad se ulogujem meni pokazuje od 50 do 60 I odmah low on space mi izbaca.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
A jes', ti si poznat do te mjere da ti inbox fuliraju u roku od 3 minuta, sa pitanjima.
3 tastature si izgorio zbog dugmeta DELETE, i opet ne možeš da postigneš. E jbm mu život.
Jesi li razmišljao da otvoriš blog, ili twitter nalog, kao papa, pa da nam svima olakšaš?
Dosta je, kada bude falilo Android će zatvoriti ono što ne koristiš tako da ćeš vazda imati slobodno nešto RAM - a.
Briši Facebook, instaliraj sa marketa app2sd,otvori i prebaci što više aplikacija na karticu. Onda instaliraj šta oćeš..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
jeli izlazio oficielni Jelly Bean za Note N7000? ako nije kakve su custom varijante?
vec imam blog, Biber, pa papa, pa ja :p
inace, evo ko je zadnji trazio tu info:
a s obzirom da se svake 3 strane poteze slicna prica o manjku memorije i task killerima, nije lose postavit onaj link kad ljudi pitajuQuote:
Originally Posted by potato
za inbox isto nisi daleko od istine :mrgreen:
Quote:
Inbox contains 262 messages. You have 297 messages stored, of a total 300 allowed.
Aj ako neko ima vremena da mi posalje upustvo i sto treba da skinem za
ZTE Blade iliti Orange San Francisco ...
neki stariji android, trenutno je cetvorka u njega a ja bi 2.3.4 ili tako neki da mi nije ovako spor tel?
Tako da link sto da skinem i sto treba da cinim s tim , ako vam je crno da smo zdrao , i srecna ova Nova :D
Meni danas Igi otvori oci na iPhone thread-u rekavshi da odje jedni drugima placemo na ramenu...
ja prodajem samsung NOTE od 5.3" i prelazim na iphone 4s za iste pare od 3.5" :)
kako da ne...
Zna li mi neko reci koja je ovo muka sto ne mogu da primim MMS od nikoga,bez od samoga sebe.
Ukucao sam sve parametre kako treba,mogu svima da saljem,ali da primam ne mogu nikako,i na kraju pokusao da posaljem sam sebi i stigne mi MMS
Zna li neko sto moze bit,parametri su sigurno dobro podeseni 67 mreza je u pitanju.
Osoba koja mi salje MMS je pokusavala da salje jos nekima i sve je bilo ok,poruke uredno stizu svima
posto je u njega ics znaci da je vec root-ovan i da je instaliran cwm sto znaci da treba samo da skines rom koji ti se svidi na xda developers npr ubacis ga u memorijsku i instaliras preko tog clock work manager-a. To pogledaj na youtube kako se radi krajnje je jednostavno.
Nexus 7, najoplija preporuka. Tegra 3 - čudovište od platforme, a i JB je do jaji :)
Koliko vas koristi Anti-Virus na svom androidu?
Planiram da koristim tel i za osjetljive stvari tipa ebanking :), tako da sam upravo instalirao Avast za android.
Koristim ga na kompjuteru već dugo i zadovoljan sam, tako da sam mu dao šansu i na telefonu. :)
Već na prvo pokretanje sam zadovoljan, jer vidim da ima kompletnu zaštitu.
Jedino što nisam (još) rutovao telefon pa ne mogu da pokrenem FW, ali ima web shield tako da je opet to nešto.
Od vas koji ga koristite, da li je neko instalirao Anti Teft aplikaciju koja dođe uz njega?
Da li se isplati instalirati je? Ja je nisam instalirao jer ima baš čudan user agreement :), prihvataš da može bukvalno da radi sve sa tvojim telefonom,
od slanja mailova i sms-a do pozivanja i čitanja povjerljivih podataka.
Isto tako, jel može spisak Tools-a koje koristite na svom telefonu, šta je to što je must have za Android?
Vidim da se vodi polemika oko ovog Task Killer-a, da li je potreban ili nije (ja sam instalirao neki Open Advanced Task Killer),
šta je to što još koristite? Da li su potrebni za Android programi tipa CCleaner, Registry Mechanic, Defraggler?
Prvi put se susrećem sa Androidom i nemam pojma o njemu, pa eto, ako može mala pomoć. :)
Takođe, recite mi da li je Android sličan Windowsu po pitanju usporavanja vremenom?
Da li hoće da uspori nakon što se dosta aplikacija instalira pa deinstalira, kao što je to slučaj sa windowsom?
Anti Virus i task manager ti apsolutno ne trebaju ako imalo pazis (ne instaliras programe sa divljih/nepouzdanih izvora)
Ja nisam imao iskustva sa tim usporavanjem, mada ce ti se desit ako uradis malo veci OTA update da ti uspori. U tom slucaju uradis backup fajlova i factory reset.
E bas su strucnjaci,ja juce kad sam ih zvao neka doktorica mi diktira podesavanja i umjesto http://192.168.180.100/servlets/mms ona mi kaze tmcg-mms
Ja u cudu pitam je kako to kad vam na sajtu stoji druga adresa jel doslo do promjene ili ona ne znam,i na kraju kaze ipak je to sto ste vi rekli,komedija.
Ali ja sam prije 10 dana mogao da primim mms sa tog istog broja,dok evo juce ne moze nikako.
Ljudi, ja pokusah ovaj rom da ubacim kako vi rekoste, plus pogledah neke instrukcije na internet i sad nece da mi upali telefon ... Samo mi android logo stoji kad ocu da ga upalim... sto cu saD?
Zte blade
Pisalo je da je instalirano...
Kako da ga pokrenem?
jesi odradio wipe data prethodno?
nisam...
Pokusaj sve ponovo ali ovaj put odradi wipe, to je obavezan korak u svakom uputstvu...
Kako da startujem ponovo ? Nece nista na telefon da se upali, samo android logo stoji na crnu pozadinu...
e pa trebao si :D
A jbg, tako je kad prvi put nesto radis :D Sto sad? Servis ili ima rjesenja?:D