Eee dobro,no vidji,kad pomenu ledja-znaci takva ledja da se mozes komotno sprdat sa cijelim CB Podgorica na takav nacin???
A dje zivimo onda,i o kakvome fudbalu pricamo?
Bice nismo svjesni svoje nesvijesti.
Printable View
Pa, mozda... A mozda si zaboravio pomenuti sto se u subotu na Cetinju dogodilo sa zenom koja je dosla sa dvoje djece (7-8 godina) koja su imala salove Buducnosti (koja je bukvalno istjerana prije samog ulaska na 'tribinu')
A mozda si zaboravio pomenuti kako je okoncano gostovanje Buducnosti na CT u drugoj ligi (2002.) kada su na autobusu fudbalskog kluba polomljena gotovo sva stakla...
E, vidis, jedno je 'gostoprimstvo' kada dolazi Buducnost, a drugo kada dolazi Zeta... O tome je rijec. I ne znam - ako je pola Crne Gore kivno na te 'varvare', brate - zasto njih ne napadnu (kad su vec svi silni i sl.) nego su im uvijek glavna 'meta' ili igraci ili simpatizeri iz PG...
I ne znam ko smo 'mi'... Toliko (i ovo pada u vodu, a?)...
Stvarno ali stvarno ne znam za ove dogadjaje koje si opisao tako da za to cujem prvi put. Ja koliko znam taj isti klub (mislim na Buducnost) dolazi evo nekolike zadnje god na pripreme u cetinje i ne znam da su dozivjeli nikakvih neprijatnosti cak po njihovim izjavama isli su veoma zadovoljni sa Cetinja. Mada ako je tacno za tu zenu to je opet nasa sramota, ovo iz 2002 ne mogu komentarisati jer niti znam za to a niti sam bio tada u CG. :cool:
Jadran-Olimpic 13:8, Jadran i bez Ivovica i Premusha efikasan, siguran i spreman.
Primorac-Etnicos 9:11, mi bez Pavlovica, Crepulje, Milica, Shetke i Drashkovica u ovom momentu nismo mogli vishe. Grci su jaki i bice teshko sa njima u kvalifikacijama za LS.
Danas jedva dobili Olimpica (bez Radica, Brguljana, Tonija, Miloshevica). Imamo 18 igracha ;)
Budva dobila grke.
Spremni smo, Pavlovic je odlichan, ali izgleda da na ovom turniru nijednu utakmicu necemo odigrat' kompletni. Shetka je dobar.
Ma ne zna chicha ni za to...i dalje ce mislit da je to iz cista mira i neka misli, boli nas domu!!Najsvjezije je bilo na utakmici protiv Slovenije dje su pomislili da mogu, ali samo pomislili, provocirat Varvare na sred Sjevera sa slicnim pjesmama...zato su i "ispraceni" sa tribine, zato se i pjevalo to sto se pjevalo na Cetinju i opet ce!Dovoljno govori i izjava usljivog clana odbora FK Lovcen da smo mi kvazi navijaci..majko mila!Kako na rukometu tako i na fudbalu (cast izuzecima)dolaze samo sljedbanici pijanog vam gradonacelnika i njihove familije!Umjesto "Orlovi" mogli ste navijace nazvat "Lojalni" ali ne FK Lovcenu nego partiji pjanog VAM gradonacelnika!!!!
Prijatelju i ti si izgleda od skoro poceo da ides po utakmica ili se pravis lud jer dok sam ja isa na rukometne i kosarkaske utakmice dps-ovcama nije na um padalo da se pojave osim Parace jednom i nikad vise.
Sadasnje stanje ne bih da komentarisem jer vise to i ne pratim ali u svakom slucaju dobro ste prosli da vas presjednik Lovcena ne vakumira kao trinajestojulsku nagradu.
Didi prvo tebe da odgovorim, prije rece ne mozes objasniti neobjasnjivo i shvatio sam te jer je ponasanje tih navijaca neobjasnjivo, a ovo sto sad kazes jesam li cuo izgleda da ne samo ja to nisam cuo nego niko do ti i to nekako naknadno jer odje se nadjose svi moguci izgovori pocevsi od 2002 pa koliko vidim doce i do 1948 (cisto sumnjam da ste tada i postojali ali cete naci objasnjenje da jeste ne sumnjam).
A sto se tice mila jankovica i dps govana (koji su inace vama finansijeri), oni su poceli od skoro da idu na utakmice, bilo da se radi o rukometu ili fudbalu ili o spanskima selima njima je sve jedno samo da se malo izreklamiraju. I bas zbog ovakvih pojava ne da ne idem na utakmice nego mi se gade i Lovcen(martex) i Buducnost (veskobar i ekipa) i Zeta (rajo i migo) itd...itd... I na kraju nisam vas nazivao ni kvazi ni ovakvi ni onakvi, nego sam rekao da onakvo "navijanje" nema veze sa navijanjem a jos manje sa podrskom voljenom klubu. Od mene toliko i svaku srecu vam zelim u buducim poduhvatima ;)
Pricam o trenutnom stanju u nasem fudbalu a i navijanju naravno!I u pravu si da sam od skoro poceo da idem na utakmice..prva mi je bila polovinom 80tih, ne racunam one na koje me je otac vodio prije mog samostalnog odlaska na isti!!To je naravno od skoro ako bi se uporedio sa jednim starim Skotlandjaninom koji ide na stadion jedno 50 godina!
A to sto bi uradio pr. Lovcena i sto bi bilo kad bi bilo...to pricaj svojim prijateljima!Slusamo to otkad postojimo, zavrsno i sa Splitom, Niksicem i sl. pa im nesto ne podje za rukom i pendrecima i krsima i svim ostalim "preparatima"
Ovo o presjedniku lovcena je bilo na njegov racun tako da ne padas u vatru bez potrebe, a drago mi je sto si stari posjetilac sportskih priredbi pa onda vjerovatno pamtis kamenovanje autobusa navijaca Lovcena poslije kosarkaske utakmice sa Buducnoscu devedeset i neke kad ste imali logisticku podrsku specijalaca a delije i Arkan su vam bili idoli ali to su neka vremena koja se zaboravljaju jer u CG je Orvel na djelu.
Ajde batalite strucnjaci.
Moderatori brisite ove gluposti.
E MOJ JADRANE ! ! !
Skandal,ekipa jadrana nije se pojavila na utakmicu sa Budvanskom rivijerom.
Stvarno su imali opravdanje, "igraju dvije jake utakmice u isti dan", niko osim njih !
Jeli moguce da se ovo desava, poceli su da se nerviraju, da vrse pritisak. I na kraju, preformulisao bih jednu staru narodnu: "KO NIJE PRVAK, IMA PRAVO DA SE LJUTI !"
PS: Dokazali si koliko postuju i koliko su postovali, jednu ljudsku i igracku velicinu, kakva je bio Zoran Gopcevic ! Iako je od Novljana, mnogo je !!!
Chinjenica je da su oni za razliku od nas (koji smo jutros trebali bit' slobodni) trebali' imat' dvije jake tekme danas.
Ali, opravdanje ne postoji, jer su raspored znali i prije 10 dana, moglo se to sve na vrijeme promijenit'.
Primorac i Jadran od kraja proshlog prvenstva nisu odigrali nijednu utakmicu (tj. nijedan sparing mech). Drago mi je da sa njima nema prijateljskih! :mrgreen::bravo:
Nocas ih moramo klepit!
:bravo::bravo::bravo:
Kakav mech! :shock: