Mercedes nije cuo za taj motor, vjerovatno znaju gdje i sto ugradjivali, jel?
Oni kazu ovako:
http://i.imagebanana.com/img/1e6m624b/image.jpg
2.3 kompressor je imao 192 KS.
Printable View
Mercedes nije cuo za taj motor, vjerovatno znaju gdje i sto ugradjivali, jel?
Oni kazu ovako:
http://i.imagebanana.com/img/1e6m624b/image.jpg
2.3 kompressor je imao 192 KS.
Evo da vas naucim, da se ne svadjate :)
http://www.dodaj.rs/f/P/KM/42csPf0N/1.png
Vidim ja da na I sajtovima pise to, ali ko ovdje vjeruje tim sajtovima a ne Mercedesu?
Ali zasto onda pise u saobracajnoj toliko kw i zasto pise mom prijatelju nekom na 2001g restile isto 136kw?
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Moj drug je imao 17 godina, i htio je da se slika za pasos. Posao je u PG i vidio je autobus Foto Dejo, usao unutra i...kapiras?
Tvoj drug konzumira drogu?
Ovo gore je sa wiki, motor je pravljen za neka trzista I zato je malo rijedak ali to ne znaci da ne postoji :D
E ne znam. Preko 13g sam ubjedjen da ima 136kw danas ne znam ni je li benzin uopste :D
During the first year of production, the engine M111E20ML existed only without the variable valve timing, here the maximum power reached 180 hp at 5300 rev / min, with a peak torque of 260 N · m between 2500 and 4800 rev / min. In 1996, the configuration with variable valve timing has replaced the previous one: in general, the maximum power and torque rise respectively to 192 hp and 270 N · m, in both cases to the same variant of the less powerful systems. But the Mercedes-Benz E200 Kompressor W210 was sensitive to certain markets and produced from 1997 to 2002 a slightly lower maximum power, 186 hp at 5300 rev / min.
Znaci 136kw ili ti 186hp. Zahvaljujem cao zdravo. Ajmo dalje
Ja mislija da gorivo poskupija kad iscitah da ima 3 new pages ovaj pdf..
Vođećeš kada jednog jutra ne budeš vidio znak Mercedesa nego Nisana.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
E 220 CDI automatic-Budva-Cetinje-Podgorica...Voznja na vr' gasa cijelim putem
http://i40.tinypic.com/2ci8ffr.jpg
Kad si ovo slikao, kad si bio u PG ili...?
ovdje pise 32 km i prethodnih pola sata. znaci sa ct si ga spustio do pg i to si mjerio...
naveo je gore budva cetinje podgorica.. ako ima koja relacija da je nerealna za mjerenje potrosnje to je onda ct-pg
Nije bila nizbrdica, kad sam stigao na semafore na Lukoil na Stari A. potrosnja mi je bila 4.0...A i da je bila nizbrdica, mjerac ne bi mogao za tako kratko vrijeme da spusti potrosnju na 3.5...Drzao sam ga na oko 2000 obrtaja stalno, tu mi presalta u vecu brzinu i bukvalno milujem gas...Do Bg mi je potrosio 5.3 u prosjeku
Fino je ovako kad covjek sam sebe prospe
Ja mislim da bi mnogi mađioničari ovog foruma trebali svoje iskustvo sa ultraniskom potrošnjom da podijele sa menadžmentima fabrika u kojima su proizvedena auta kako bi demantovali deklarisane fabričke koje su uglavnom duplo veće od onoga što oni nama predstavljaju ođe...
JA ne shvatam kakva je sadisfakcija toga?Pa jbt sve ima na net kolko koje auto trosi i samo mi nije jasno koga lazu osim sebe?
Ovdje ispada da auta mnogo manje trose nego fabricki podaci,a ustvari trose po 2-3+ litra vise nego sto kazu ti podaci...Pa da se sve spustaju od niksica do podgorice
Ovo je iluzija onda, ovo se nije desilo...greote od momaka, da ste zdravo...Interesantno kako volite da se pravite mangupi na baterije...Nidje nisam rekao da mi auto trosi ovoliko na 1000km voznje, nego sam ga na ovoj relaciji ovako vozio i toliko je potrosio...A u Mercedes kad testiraju auto, sigurno ga ne voze na vrh gasa...Kompleksa ovoga, strasno
oces da kazes da iz budve do podgorice ima 32km?
Upravo tako... komplexa ovoga...strasno...
Sent from my GT-N7000
vako moze svako ides laganini i stisnes u voznji gumb reset trip i bucaj sa potrosnjom od 3.5l....
to je trenutna bez onog simbola za oznacavanje prosecne potrosnje....
VAKO ne moze ,jer kad ga resetujes i kilometraza se resetuje...hahaha ima li jos neko da ospori da sam ovih 32km vozio sa ovom potrosnjom...:)
Nino, kada si resetovao potrosnju resetovao si sve. Resetovao si valja kad si prosao restoran Belveder.
Vozio si ga na motorno koliko si mogao i to je ta potrosnja.
Računa se u oba pravca, znači PG-BD i nazad... Onda je realno :)
Isto tak orealn oje PG-Nk ali i nazad...
E spustanje NK-PG je najbolke za spustanje potrosnje. Izbacio s nedje vec sliku. Golf 6 1.6 tdi. Nulovao sam u NK i vozio svo vrijeme oko 80-90 petom do pg. Na semafore mi je polazivalo 1.7l. Ovo je slika na smanjenje brzine i saltanje u manju :)
Evo i mene da začinim ovu debatu vidim da žurka ne prestaje...
Preksinoć sa puta došao.
1 dan - Podgorica - Žabljak- Pljevlja - Prijepolje - Užice - Bratunac - Zvornik - selo nadomak Bijeljine.
2 dan - Selo - Etno selo Stanišići - nazad za Zvornik - Višegrad - Mokra gora - Kremna -Tara
3 dan - Tara - Kremna - Zlatibor - Kremna - Tara
4 dan - Tara - Bajina Bašta - Perućac - Mitrovac - Vidikovac Banjska stijena - Mitrovac - Tara (jezero koje se vidi sa vidikovca je ranije navedeni Perućac, koga zanima sve je na google.com, čisto zbog nadmorske visine, uspona i sl.)
5 dan - odmaranje od četvrtog dana i sebe i auta (razmišljao o momentalnoj kupovini terenca ili zaprege, sumnjam da bi i vlasnicima drugih marki automobila palo nešto drugo na pamet, ako iole vole svoj auto, naročito prednji trap)
6 dan - odmaranje od četvrtog takođe listajući Autobild
7 dan - Tara - Kremna - Zlatibor
8 dan - Zlatibor - Prijepolje - Bijelo Polje - Kolašin - pauza do kasno uveče - Podgorica
Napomene tj. pojedinosti vezane za sam put:
Parametri resetovani na Nikšićki semafor.
Potrošnja na Žabljaku bila 6,2 prosječna bez klime (jutarnja vožnja)
Potrošnja u Bijeljini kad sam došao bila 5,4 sa klimom (dnevna vožnja od 12h do skoro 18h)
Potrošnja na Taru kad sam došao 5,2 sa klimom (dnevna vožnja od 09h do 18h)
Potrošnja se četvrtog dana popela na 5,4 sa klimom (dnevna vožnja od 11h do 16h)
Potrošnja u PG se spustila na 5,3, sa klimom od Zlatibora do Kolašina.
Ko ima živaca da sabira dionice u km po danima nek oduzme to od 1300 i dobiće dionicu voženu po makadamu, kaldrmi, lokalnim putevima, traženje parkinga, usputna odmaranja, čekanja na granici mic po mic, vozikanje od smještaja do restorana i sl.
Ukupan put ~ 1300km
Broj putnika: 2, u gepeku 2 kofera, ranac, i 5-6 kesa
Prosječna potrošnja za kompletan poduhvat po bordu je 5,3l/100km
U glavnoj ulozi: Renault Megane II sedan 1,9 dci 2003 god.
http://imageshack.us/photo/my-images/513/cq3.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/829/iqvg.jpg/
Tu sam za sve nejasnoće i dodatna pitanja.
Tastov ti manje trosi :D