prati li ko The Mentalist?
kakvo finale! osvježenje nakon završekata nekih od ostalih popularnih serija...
Printable View
prati li ko The Mentalist?
kakvo finale! osvježenje nakon završekata nekih od ostalih popularnih serija...
e **** ga,i ja sam skida eps. sa po 3-4 linka,ali imam rs premium,pa se nije osjetilo,prelistaj malo po temi mozda imash single linkova,pojma nemam.
Series seventeen starts June 12 2011.
Sifra: Ambitious but rubbish.
Prvi put sam ovdje, poželite mi dobrodošlicu :). Sajt za sve torente: www.torrentz.eu
dobrodoshao! :mrgreen: I odmah napomena: zabranjeno je javno dijeliti piratske i warez sajtove, cisto da te ne banuju posle jednog posta...
Primljeno k znanju. :) Ima li šta zanimljivo od SF serija, neki prijedlog?
Pogledaj FRINGE za upis :)
Odgledao :)
To ti je to onda :D
Ako bi Fringe bio 9 na skali od 10, gdje je Supernatural? Spremam se da je počnem gledati...
uzmi BSG, Supernatural je girlie stuff :)
stargate sg-1. a prije toga prvo film koji dodje kao uvod .. stargate (1994)...posle serije sg-1 dolaze filmovi stargate ark of truth i stargate continuum da zaokruzis pricu. toliko.
Odgledao sam BSG i Capricu, gledam SG1, Farscape nisam završio, gledao sam davno, pojma nemam dje sam stao... Muka mi da počinjem od početka :). Znači, bolje je Mentalist uzeti prije Supernaturala?
The fourth season of the American television drama series Breaking Bad is scheduled to premiere on July 17, 2011
vrijeme je vise bilo.....
evo sa one kojima su se svidjali Heroes:
http://thevoiceoftv.com/tv/2011-05-3...-series-video/
trailer, pa jos syfy (koji je IMHO pukao kad je kreativnost u pitanju) ne obecavaju, ali vidjecemo...
Je li gledao neko Primeval? Da li da pocinjem?
Само да дам (са закашњењем) свој глас серији Pushing Daisies, гледам је на хрт1 (иначе дају серије стварно добре осим оне кретенске Ксене принцезе ратнице) и много је брате симпатична.
Да вам не говорим што се дешава нађите на википедију, ил ђе друго.
Штета што се десио тај штрајк глупави, па су само три сезоне снимили.
Nije samo štrajk, nego su jednostavno većina ljudi debili bez ukusa i jako je malo bila gledana.
i ja da znam, nisu 3, nego 2 sezone :p
Samo sam u jedno siguran - 7th heaven najgora moguca serija. 160 000 epizoda u kojima se izvinjavaju jedni drugima.
Počela ponovo White Collar. Odlična opuštajuća krimi serija.
The Shadow Line (BBC, 2011) - OBAVEZNO pogledati. Krimi priča sa sjajnim glumcima, fenomenalno.
ja samo da kazem da sam poceo gledat buffy, i na moje potpuno iznenadjenje - svidja mi se, vrlo.
josse whedone, zeni me.
edit: well, iz nekih glupih razloga morao sam napraviti novi profil, ali whatcanyoudo...
Konacno se nakanih da gledam Criminal Minds. Prva epizoda zadovoljavajuca, nista spektakularno, ali je dosta gledljivo.
Probao sam i 5. sezonu HIMYM, ali prosto su im fore izdusile. Prve dvije sezone su bile dobre, ovo poslije sve traljavo.
i'm ok with that
buffy jeste tinejdzerska serija, ali nije :)
kao i veronica mars. obje serije su u sustini prilicno mracne i morally ambiguous, uz prilicnu dozu ironije. a u isto vrijeme navodno namjenjene tinejdzerima, sa soapy elementima isl. vrhunske serije, i jedno i drugo. pa neka ima koliko god silly momenata
Odgledah prve dvije epizode Love Bites (i dalje ne znam da li je u pitanju glagol ili imenica ovo drugo)... pocinje mrtvo ljeto sto se serija tice, sta da vam kazem.
Nece biti mrtvo. Mad Men pocinje krajem jula ili pocetkom avgusta.
Sad će Breaking Bad, White Collar je počeo, onda ja gledam i Leverage, isto ljetnja serija... Treme još ide... biće zanimacija.
Taman vrijeme da se pogleda nešto novo sa diska.