kolko zavrsise novljani ?
Printable View
kolko zavrsise novljani ?
Koliko je Budva? Ne mogu niđe nać rezultat...
Kako primorac stoji kontra Vasasa ?
Od sramote RTCG se vise ne moze zivjeti.ne radi im link vrmac-lovcen-sjenica-pg,kao prije 30 godina.Umjesto da dovedu repotrazna kola sa satelitom,pi,sram ih bilo
dobi i primorac, 9:7 extra...
O kako dobro jeeeee !!!!!
Kakva ludnica nocas atmosfera kao da je finale bilo :D
Dobila i Budva 13-5,bash je maltretiranje palo sa masu dobrih akcija i lijepih golova,mada ruku na srce Madjari nijesu nishta specijalno pokazali..
budva dobila 14-6....
ali brate rtcg je stvarno smorila, pi...
14-6 greshka u cukanju,nemoj samo da me tuchesh
Evo nas u cetvrtfinalu!!!Za sad 3-1-0 u grupi smrti,sad jos samo da bar remiziramo sa jugom,dobijemo panionios i to je to :D
o kako dobro je...
Ima li dje da se skinu utakmice Primorca ili uopste utakmice Evrolige?
Kataro protiv Špandaua
04. februar 2010.
Protivnik najmlađeg crnogorskog vaterpolo kluba, Kataro Maksimusa, u polufinalu LEN kupa, biće njemački Špandau.
Nakon sinošnje utakmice na Rijeci, u kojoj je naš klub ubilježio minus dva gola od domaćeg Primorja, ali je, zahvaljući pobjedi u svom bazenu od četiri razlike, ostvario istorijski uspjeh za sebe, za Kotor i crnogorski vaterpolo, kako je nakon susreta rekao kapiten Marko Kordić.
Za protivnika će imati njemačku ekipu koja je u sezoni 1988/89. osvojila titulu evropskog klupskog prvaka.
Prvi polufinalni meč igraće se u Kotoru 13. ili 14. februara, a revanš u Njemačkoj 3. marta.
ruzan i pogresan :D
nemoj takve osjecaje pred kotoranima da djelis, odma ce im doc muka :)
Finale: Primorac- Partizan
Jadran HN zasluženo treći
Koja bi banja bila da imamo 3 tima na final 4.....:D
Ajde djaole srce me prekide...........i to u ove kasne sate,mrkli mi mrak u sobu....:D
Znaci udahnuo sam i izbrojao do deset jer bi me banovali da sam napisao sto sam htio :D
A ja mislio neka pjesma Bestija navijaca........e qq.......:D
Banujte perpera!!!
@Hiper,
Savez u cjelini funkcionise kao lokalni klub, odluke se donose u kafani ili restoranu, nikakve Skupstine, UO i sl. nema...
Gledajuci druge sportove u CG - svudje isto, samo sto drugi sportovi nemaju ovakav rejting u svijetu kakav ima vaterpolo.
Neki stariji kotorski vaterpolo radnici od pocetka nisu ni blizu CG Saveza (da ne nabrajam ni razloge ni imena, nije me volja), al' mi se cini da nekih, poput Bora Mracevica (predsjednik Skupstine VPSCG) nema nakon Rima.
I nevjerovatno mi je da, nakon debakla u Rimu, niko, od vrha (predsjednici, funkcioneri...), preko strucnog staba, pa do igraca - nije ispastao...
I sada, nakon sto su nasa 3 kluba sasvim blizu plasmana medju 8 najboljih u Evropi i nakon prolaska Cattara medju 4 u LEN-u, sjetimo se jedne od posljednjih izjava naseg selektora, kako ''treba ogranicit broj stranaca''!
Dal' on zna da je oko 70% igrackog kadra VK Budva i VA Cattaro iz inostranstva:confused:
Dokle bi ti timovi stigli da nije stranaca, sobzirom da je u jhn 60% CG reprezentacije?
as to da ti kazem stari, pero je jedan i samo je on u pravu
primorac-mornar
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos..._5072889_n.jpg
da nije zalosno, bilo bi smijesno