Evo ja sam prikljucila L na L i R na R,i radi zvuk:roll:
Printable View
ada to su ti legalisti, choche! :roll: Eo sad kriv RTL sto prilikom svog osnivanja i rada nije racunao da ce nasi legalisticki kablovski operateri piratski preuzimat njihov signal, jer smo mi nekakvo zajednicno trziste :lolblue: Bitno je da nikad nije do T-coma, vazda je neko drugi kriv, a Sale i Lexo? :p
e koniq?
Ajde ljudi polako, pokalo, cak sam se i ja odljutio. Dako se sredi ova situacija. To je samo jedan kanal. Nego, da se posvetimo drugim stvarima:
Ajde da se vrati Euronews
Ajde da krene kakav promo HD kanal/paket, jer ih pustaju cak i manje jaki provideri, cak i lokalni/gradski provideri.
Ajde da krene i sportklub.
Vidio sam sinoc kod prijatelja (opet ja doveo musteriju :)) novi, crni t home media receiver, uz koji dolazi i crni daljinski upravljac. bas dobro izgleda i zelim ga :)
novi velis,a kakav je izled unutar tv-a isto kao stari?
e pa dobro :) sad da zovem da prijavim kvar da mi zamijene ovaj X301 sa tim novim :D ionako mi se taj crni ukpala sa TV-om i komodom :)
a jel neko zna oznaku te motorole? :)
a kakve ti veze ima total tv sa ovom temom?
Kucaš: 192.168.1.254 i kao username i pass navedeš: iptv (ako je Thompson uređaj), a ako je D-Link onda kucaš: 192.168.1.1 i kao username i pass navedeš: admin
Media Reciever 300 ili kratko MR300
http://www.t-home.de/dlp/eki/downloa...pA_06.2008.pdf
Mozete li pricu oko TV prava da nastavite na drugom topicu? U svoj ovoj prici najmanje je skrivio Extra TV i ovaj topic ste nasli da spamujete.
hm
nisam se ukljucivao u pricu ali sale nisi u pravu , prvo exra tv tj telekom je na sva usta reklamian da sva prava kupuje , e sa rtl to vidjesmo , totaltv kolko znam za sve ima licencu mozda zato sto ide preko satelita ali ima /.
a i pitanje koji kanal u mini paketu ide umjesto rtl-a ? i drugo koji kanal je sledeci za isklucit ? zasto mirise na novu ?
naravno, cim nam odgovoris kako ste to vi najmanje skrivili: vi niste placali nista RTLu, BBM nije placao nista RTL-u, i jedni i drugi ste bez ikakve dozvole prenosili RTL, a ko sto neko vec rece, sad se samo pitamo koliko jos ima kanala koje nelegalno prenosite, ako smijes tu informaciju sa nama da podijelis? Pola godine je bila prica o losem signalu na pojedinim kanalima, a nidje nema Saleta da kaze da je to zato sto Extra krade program, pa i ne moze da ima kvalitetan signal :lolblue:
I dobro je to sto je ova prica off topic :roll:
Ja sam cuo da Telekom ni struju ne placa, nakacili se na neki dalekovod i piche li piche :D
lako je praviti se duhovit, malo teze priznati da se Extra TV i T-com bave piraterijom :p
Kompenzacija :)
Extra TV korisnici zvanicne odgovore na pitanja oko kanala mogu da dobiju putem telefona 080080000, a Extra TV hejteri mogu slobodno da zaobidju ovaj topic.
@Sale sto mi ne reche da vikendom rade od 8 do 14 h:mrgreen:
ajde reci brate kakva je situacija oko rtl-a,oce li moci u skorijoj buducnosti opet da se gleda ?
Ajde sad da budemo malo konstruktivni. Imam jedan prijedlog, koji ce se svima svidjati:
Posto je vec moguce gledati ono sto se trenutno prikazuje na nekom drugom kanalu pritiskanjem na strelice gore/dolje daljinskog upravljaca, predlazem da se ta opcija prosiri, recimo, novom stavkom u meniju ili slicnom opcijom.
Primjer:
Meni/Extras/Slika u Slici
Pa podesavanja slike u slici:
Glavni kanal = ?
PiP kanal = ?
ili jednostavno samo:
PiP kanal = ?, dok se glavni kanal podrazumijeva i to je trenutni kanal.
Moze i da bude default odnos zauzimanja povrsine ekrana 50/50 ili recimo 70/30 ili slicno.
Pricao sam s puno ljudi i vjerujem da bi ovakva opcija donijela jos mnogo korisnika. A tehnicki je lagano izvodljiva jer, napominjem, extratv vec ima jednu opciju slicne forme.
Zanimljiva ideja, samo ne kapiram funkciiju? Mislis da cijelo vrijeme imas FS i PIP za neka dva kanala?
Funkcija: da ne kacim jos jedan lcd tv pored postojeceg :)
Umjesto toga, tom funkcijom podijelim ekran vertikalno i zena gleda seriju sa tonom, a ja utakmicu bez zvuka, na desnom dijelu ekrana. Znaci nesto kao vertikalni split screen u stvari, a ne slika preko slike (slika u slici). Vjerujem da se to moze izvesti na taj nacin, a PiP da svakako moze (s tim da kvalitet manje slkke bude veci od onoga koji je u previewu drugog kanala trenutno).
:)
Razmisljanje unaprijed: kad krene mogucnost koriscenja 2 stb-a (drugi bez hdd-a), taj drugi stb ne mora imati ovu opciju...
Mislim da je ovo super ideja, naravno ako je ostvarivo, i da će unijeti mir u mnoge kuće :D
ja na moj LCD imam tu opciji...ali od kad uvedoh Extra tv to mi vise nema nikakve funkcije.... :) a do tada je to bila prilicno koriscena funkcija...tako da pozdravljam ako se nesto tako moze izvesti...naravno i ako se tada moze birati glavni prozor prelaskom sa jednog na drugi program...
sale jel izvodljivo ovo?
Nije loša ideja zbilja!
Zar nije lakse da uzmes jos jedan STB i to je to? :)
Vrlo brzo ce moci da se uzme drugi STB po istoj parici...
Pogledacu ovo oko FS & PIP...
Sale, kad uzmem jos jedan stb, stavicu ga u sobu, a ne u istu prostoriju, kao i vecina nas odje, i ljudi koje poznajem.
Split screen bi nam pomogao da gledamo na jednom tv-u dvije emisije. Ko hoce drugi stb, svejedno ce ga uzeti...
Zasto ne bi iskoristili tu opciju, ako software i uredjaj ionako vec dozvoljavaju PiP? Vidi nam nesto oko vertical split screena i pip, jer je to ostvarljivo, i svi sadasnji i buduci korisnici bice veoma zahvalni, a extratv ce bas i postati - extra tv.
Izmedju ostalog da, i sve da se omoguci USB za externi HDD, ti fajlovi ti nece biti upotrebljivi, jer su encriptovani.
:D :D
@ Demijan: Primjer objasnjenja:
Od danas mozete koristiti novu opciju vaseg uredjaja: Meni/Extras/Podijeli ekran - Glavni program/Sporedni program
Ma sad zna to ko treba da zna i ko moze napraviti :)
Sad je na Salu :) Sinula mi je ta ideja davno, nego nisam imo volje da postujem.
Najjace mi je to kada te ideje stavis u potpis :D
Pa to je sad vise kao zelja/zahtjev za jednom korisnom opcijom, od cega ce obije strane imati koristi.
da, ali sve to nece bit moguce dok se protok ne poveca, jer da gledas dva kanala to je x2 protok + internet koji u tom trenutku nece prelazit 2.3 Mbps...
Nece se ping povecavati u varijanti sa 2 STB-a.