Ja sam prvi najveći protivnik Brnovića kao selektora, ali gledajući zadnje 3-4 utakmice ne mogu da svalim kompletnu krivicu za njega.
Brnović je kriv za dosta stvari, ali svi znamo da njegova smjena uopšte neće otkloniti problem. Problem je u samom savezu. Dakle, ko god dođe umjesto Brnovića, radiće iste stvari kao Brnović, koje opet nisu njegova nego volja nekog drugog, a svi znamo koga.
Kako može Brnović da bude kriv ako reprezentacija ne može dat go jeb.enom Lihtenštajnu? Što to ima Brnović da nauči Mirka Vučinića, Jovetića, Damjanovića itd. pa da oni daju go amaterskoj ekipi? Nemojte da pretjerujemo.
Evo sad, i da smijenimo Branka Brnovića, koga tačno mislite da bi Savez postavio za selektora? Nije valjda da se nadate nekom imenu sa strane, ili da mislite da bi neko imao veći stepen samostalnosti nego što ga Brnović ima sada.
Jednom je pružena prava, zdrava prilika crnogorskom fudbalu. To je bilo u ciklusu kada nas je predvodio Cico Kranjčar. Onog momenta kad je Cico
APSOLUTNO ZASLUŽENO postao veća zvijezda nego ljudi iz Saveza, dešava se sljedeće
https://www.youtube.com/watch?v=wMjZjVa9SQY
Svaki put kad odgledam ovaj klip, bude me sramota.
Pomirite se sa tim da više nikad neće bit kao kad je Cico Kranjčar bio selektor. Isto tako se pomirite i sa činjenicom da mi nismo nacija talentovana za fudbal. Mi nemamo ni je.benih 11 igrača iz Crne Gore da sastavimo ekipu koja može pristojno da odigra, no ih uvozimo sa strane. Crna Gora i Srbija su jedine dvije zemlje koje ne mogu da se pomire s činjenicom da nisu fudbalske. Nemamo kvalitet, nemamo kult reprezentacije, nemamo kvalitetne stručnjake, nemamo stadione, nemamo ozbiljnu ligu, nemamo ozbiljne fudbalske klubove, nemamo zdravu konkurenciju, nemamo sistem -
NIŠTA NEMAMO. Ovo što nam se dešava je logična posljedica nemanja svega ovoga.
Iskreno, ja se čudim Mirku Vučiniću što uopšte više dolazi na ova okupljanja.