kad je neko toliko prisutan u medijima i ne trudi se da sakrije svoje kretenske postupke, nije nuzno da ga poznajes da to ustvrdio
Printable View
kad je neko toliko prisutan u medijima i ne trudi se da sakrije svoje kretenske postupke, nije nuzno da ga poznajes da to ustvrdio
Nikako,Marat SAfin je možda najtalentovaniji teniser koji se pojavio u poslednjih 15 godina,ali čovjek je jednostavno dilajla,on svakoga može da dobije,isto tako i da izgubi lagano od npr.Troickog,nadam se da će ovo dodatno da ga uozbilji,mada me ne bi ni čudilo da ga neko odmah u sledećem kolu napenali...
Hahahahahahaha maddog - - - ma djokovic je strasno prepotentan. Nekad se gushio kao pile na r.garrosu a sad, kao im the best young player. . niko nije ludji od tate jelene dokic! :-)
Mislim da je dovoljno samo reci da je JEDNOM (mogu saznati ime ako vam bahs znaci) komentatoru RTS-a ULETIO u studio nakon nekog Novakovog poraza , i bukvalno sa dvoje ljudi pretukao komentatora uz obrazlozenje da NIJE DOVOLJNO NAVIJAO ZA NOVAKA ....
Jel treba da ga znam da bih sudio o njemu??? Mislim da ne ... chak mi je drago sto ne poznajem takvu SELJACINU !!!!
Da ne navodim josh da su istu tu SELJACINU izbacivali iz LOZE jer se DERE .... naviko na planine ... tenis je nesto drugo...
Nije istina da ga je pretukao, ali je istina da je uletio u studio i da mu je prijetio, pa je posle i Noletov stric zvao ovog novinara i prijetio mu svasta nesto. Kako se price samo taloze jedna na drugu, ovo je nevjerovatno :)
Novak out? Ne gledah ali evo citam da ga je isprasio ovaj posteno.
Ivanoviceva se mucila nesto pri kraju gledah i odoh u grad.
Slabo. Ocekivalo se vise od njega.
Dobio je turnir na travi pa se umislio... Ali nece moci.
Nego onaj Karlovic, obavezno odigra svaki turnir prije Vimbldona, i onda ispane u prvom kolu. Dobra taktika. :) Mozda je branio neke poene sta li? Ili mu je draze da uzme neki manji turnir, pa na Wimbldon kolko mogne.
shto nijesam mrezha??shto?? :D :D,ne da bi me udarale loptice nego da me anchica na kraj poljubi :D :D
a niko ne mora poznavati NOLOVOG(nole...ne no bidon) da zna da je dzukac...dosta je prochitati neke njegove izjave....once more...V A M O S R A F F A
ja navijam za samprasa
zashto bi ti inache nick bio "neobican"
Ode Djokovic...
sampras se pise sa velikim S :) po meni najbolji teniser svih vremena. federer je tu nedje
[SIZE=3]Samo Noletov loš dan ili još nešto? [/SIZE]
[SIZE=3]Novak Đoković poražen je u meču drugog kola Vimbldona. Njega je, sa 3:0 u setovima, pobedio nekadašnji prvi igrač sveta i trostruki osvajač Gren Slem turnira.
[/SIZE][SIZE=3]A, može i ovako:
Novak Đoković eliminisan je u drugom kolu Vimbldona. Njega je, sa 3:0 u setovima, pobedio 75. igrač na ATP listi, koji je poslednji turnir osvojio 2006. u Moskvi, a prethodno slavio u Haleu 2005. godine.
U oba "slučaja", reč je o Maratu Safinu.
Rusu svaka čast na prikazanoj igri i pobedi protiv trećeg tenisera sveta. Safin, najveći buntovnik među igračima ATP tura, godinama pokušava da, pre svega sebi, dokaže da i dalje ume da igra odličan tenis.
Pokazao je to u sredu popodne protiv jednog od najvećih talenata na svetu. Međutim, postavlja se pitanje zbog čega mu je to pošlo za rukom upravo protiv Đokovića i upravo sada?
Najčešće objašnjenje ovakvih i sličnih saplitanja u ranim fazama velikih takmičenja je - loš dan.
"Ovo je svakako bio veoma loš dan za mene. Nisam uradio ništa od onoga što je bilo potrebno, a on je bio solidan u svim segmentima", rekao je Đoković odmah posle poraza.
Dakle, loš dan.
Ali, da li je i kako Novak isprovocirao taj loš dan? Šta je uradio da nestabilni Safin deluje iritantno samouvereno?
Reklo bi se da jeste... Novak Đoković je nekim svojim izjavama uoči starta Vimbldona narušio sopstvenu karmu. Onoga, kome se obraćao, nije poremetio. Sebe jeste.
"Neke stvari se menjaju. Mislim da je Rodžer (Federer) uzdrman neuspehom u Parizu, a i inače nije bio mentalno stabilan tokom poslednjih nekoliko meseci. Normalno je da posle četiri godine dominacije dođe pad", rekao je nedavno Đoković, koji je pobedio Švajcarca u polufinalu Australijan Opena, a posle i osvojio prvi Gren Slem u sezoni.
"Dolaze nova imena, talentovani igrači, koji sve više veruju da mogu da ga pobede, a ja sam samo jedan od njih. Rodžer se odjednom unervozio", dodao je prilično samouvereno Đoković na račun petostrukog uzastopnog i aktuelnog šampiona Vimbldona.
I, nije to prvi put da Srbin ove godine "pecka" Federera.
"Ne možete uvek da imate privilegije, naravno ako niste Federer", našalio se Đoković pričajući na temu odlaganja mečeva zbog kiše i mraka.
Možda je Novak takvim izjavama, uz konstataciju "da oseća da ove sezone može da ide do kraja", želeo da rastereti sebe, time što će lopticu prebaciti na drugu stranu terena.
Pogodio je mrežu, verovatno i sam umoran od brojnih vanteniskih (čitaj: promo) aktivnosti, prijema, slikanja, intervjua, neimarskih poduhvata... To je sasvim normalno kada ste "svetska mega-zvezda", kako je jednom o Novaku govorio njegov otac, Srđan Đoković.
U pravu je Srđan, Đoković jeste svetska mega-zvezda.
Ali, evo jedne paralele, kako je o šansama Rodžera Federera da osvoji Vimbldon po šesti uzastopni put govorila još jedna svetska mega-zvezda Rafael Nadal, iako ga je Španac prosto razneo u finalu Rolan Garosa.
Na konstataciju umesto pitanja, da je Federer u krizi, Španac je rekao:
"Da, u velikoj!", ironično je počeo.
"On nije izgubio ni set u Haleu, 59 mečeva zaredom nije ga niko pobedio na travi. Ma, dajte...", odmahnuo je Rafa, osvajač Kvinsa, turnira na travi koji se igra paralelno sa Haleom.
Nadal verovatno privatno oseća da može da pobedi Federera na travi, ali bar u javnosti ne likuje nad podatkom da je prvi igrač sveta ove sezone osvojio samo turnire u Eštorilu i Haleu. Federer je i dalje jedan od najvećih sportista današnjice.
(MONDO)[/SIZE]
O tome se radi... drago mi je sto je ispao... :)
nijesam znao za ove njegove izjave...majmun mali se napalio,on je nashao da pricha o tome kako je fed u krizi,kako ce ga odrat..bla bla bla,NovaKce...uvijek cesh bit 3. dok je *****er zhiv...
Nece ni 3.
Nije on još ni primaći ovoj dvojici, treba da prođe koja godina i da dovede prvo mozak u red pa onda sve ostalo.
Mec dana Nadal - Gulbis. Mladi Letonac ce ga dobro namucit a mozda ga i dobije! Momak igra odlicno, svidja mi se kako servira mocno... Jos na Rolland Garrosu najavio ogroman potencijal.
Prvi set jos uvijek, drze svoj servis... Ide se ka tie break-u.
Edit: 7:5 Gulbis prvi set. Keep it up. :respect:
Stvarno ima odlican servis
Kakav je ovaj Gulbis.
Od sjaja do očaja.
Odigra sve, pripremi poen, promaši zicer...
Brojao sam 26 izrađenih, dobijenih poena prepustio je Nadalu.
Nadal apsolutno i isključivo koristio greške Gulbisa...
Čovječe, Gulbis je na mreži promašivao nešto što realno nebi smio nijedan igrač koji se baviprofesionalnim tenisom.
Koliko je bilo neiznuđenih greškama Gulbisa, užas.
U potpuno mirnoj igri sa osnovne linije , čovjek ne prebacuje mrežu ili nekontrolisano izbacuje loptu...
Tako sam se nervirao jer je Gulbis prefinjen , izuzetan potencijal...
Nekoliko puta je ,,šetao" Nadala i samo kada je trebao da lako poentira,npr: smečuje) on kao najveći pacer pogađa mrežu!
Zaključak:
Da je Gulbis bar 50 % potpuno lakih i izgrađenih poena završio uspjašno sada bi Nadal bio u autu!
Ogromna šteta!
Nije rekao da ce ga odrati,rekao je da je u krizi,sto svako normalan i vidi bez njegovog objasnjenja,kad se zadnji put desilo da Federer u prvih pola godine ne osvoji nijedan znacajniji turnir,a s obzirom da mu je vec 27 ljeta on od sad nadalje moze samo da pada sto se forme i igre tice,njegovo vrijeme nazalost polako prolazi...Djokovic sa druge strane je vec osvojio 500 i kusur poena vise nego prosle godine u ovo vrijeme,a s obzirom da ce se po zavrsetku Wimbldona pa do kraja godine igrat na njegovim omiljenim podlogama vrlo lako moze da se desi da sezonu zavrsi na 1. ili 2. mjestu.
kakva igra tipsarevica,kakva pobjeda nad rodikom...zaista fantasticno:bravo::bravo::bravo:
A. Roddick- J. Tipsarevic 1:3 7:6,5:7,4:6,6:7
Svaka cast Tipsa.. Ee kad bi se ovako trudio protiv nekih slabije rangiranih igraca bilo bi super..
Samo napred!