Znali ko dal ce Didjo igrat nocas?
Printable View
Znali ko dal ce Didjo igrat nocas?
Jedan update istim povodom. I juče je dao gol. Ljepši početak sezone za njega se nije mogao zamisliti. Samo nek potraje.
http://www.levante-emv.com/castello/2015/08/05/semana-decisiva-futuro-ermin-alic/1299110.html
Koliko shvatih iz teksta (mada mi je znanje iz španskog oskudno) Villarreal ne zna što će s njim jer ima još godinu dana ugovora, ali jedna stvar je sigurna - Villarreal ne računa na njega. Ne igra ni prijateljske utakmice. Šteta zbog te povrede.
Steta Alic je bio dobar i prespektivan.
To da je bio perspektivan a igrao samo trecu.ligu mi ne ide nikako
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ako si gledao mladu reprezentaciju u prošlom ciklusu, mogao si se uvjerit u njegov kvalitet. Upravo je prošla sezona trebalo da bude tranzicija ka prvom timu, a on se teško povrijedio neposredno pred prošlu sezonu i propustio kompletnu.
Sve znam, mladu sam bas pratio ali eto, nisam bas vidio tu kolicinu kvaliteta.
Ja sam Video njegov kvalitet.
Ja sam video kvalitet i kod Savica, doklen je 70% isto tako kao ti komentarisali.
Igrao sam ja 25g na toj poziciji.
A jos nesto. Alic je za mladu Igrao bolje nego Savic, sto ne znaci da je bolji.
Brate ja sam igrao fudbal dosta dugo, mislim da ga dovoljno kapiram I pratim. Dakle talenta tu bilo nije, srcanosti za reprezentaciju da ali talenta ne. Nije uspio ne samo zbog povrede, pa fatic crni psihicki bolesnik je za inter makar nekoliko meceva igrao I to protiv jakih timova ali mozak ga je upropastio. Alic nije meca igrao za prvi tim viljareala koji slozices se I nema neku poznatu I besprekornu idbranu.
To da si kod savica vidio talenat vjerujem ti nako si brskovo pratio, posto cim se culi za njega vec ga je trazio partizan,posle godinu u siti tako da ta prica je cao.
Mada nebitno odje smo iz najbolje namjere iskreno se nadam da.ce se vratit.
Ja momku zelim sve najbolje ali to sto sam ja vidio, jos iz Rudara, pretanko je to.
To su dvije klase ispod Savica.
Ja znam i sigurno ne grijesim.
Samo da nije bio otsutan 8meseci videlo bi se.
Savic nije talenat,nije rodjeni fudbaler ,on je nauceni igrac i uz veliki rad dosao do vrhunskog nivoa i odlicno radi svoj posao .jbg ovo su cinjenice
Послато са SM-G357FZ уз помоћ Тапатока
Sjecate li se koliko su pojedini kukali da se radoncic zove u repku?
Evo ga u mornar
a ovo me dobro nasmijalo a nista se nije pisalo o ovome
https://www.youtube.com/watch?v=kbLARpNLCDA
mada nije kriv
A mozda je imao tesku povredu pa se oporavlja od nje...
Sent from my iPad using Tapatalk
http://portalanalitika.me/clanak/197...ze-u-buducnost
A neće valjda. Ali stvarno, ako ne može da zaigra u onakvoj Zvezdi, nek' se odma' penzioniše.
Cujes ti ovoooooo mladi Dovla simbol Sutjeske u Buducnost.
Ako se ovo ispostavi tacno jos jedan talenat ugasen.
Bilo je i na cdmu za savicev autogol.
Malo ko kao niksicani vole da pljuju po Podgorici i Buducnosti i na kraj dodju u nju [emoji23] Jovovic samo jedan u nizu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ga dosta pominja :) Mislio sam tad a i sad da je coek treba da dobije sansu. Ako su mogli razni Volkoti, Kasalice i ostali placenici igrat za reprezentaciju nam, moga je vala i on za kojeg sam siguran da bi igra svim srcem. 1.92, snazan, paklena ljevica ako potpise za Mornar, pravi potez su napravili ako ga zaobidju povrede koje su ga pratile u zadnje vrijeme koliko vidim.
brate ima da se uvjeris da je to kaca od igraca kojeg je sreca i dobar menadzer doveo do toga da moze da uziva u zivotu.
Naravno drago mi je zbog toga sto je uspio da unovci to dobro.
Moguce, ne znam. Govorim na osnovu hajlajtsa i komentara ljudi po forumima koji su ga gledali. Prije kad se pominja sam uzeo da ceprkam malo po internetu o njemu... Ne znam, eo vidjecemo...
Hahah, Volkov pardon :D
"Oprostite nam nasu ruznu proslost" :D
Vukan Savićević 3 godine u Slovan iz Bratislave
A Janković više nije starter u Cuki
Za Mugosu je ovo super, toje kvalitetna ekipa, na papiru jaca od Kaizerslautern.
Sad ce imat priliku da se dokaze.
Mali Rudovic kako je ušao pokazao klasu za našu ligu
Da li ce Zoric imat prilike da igra za AEK ove sesone?
Vidim da se samo pojacavaju, a vidim da ga nije imalo sada protiv Seville
Điđo starter za Bragu.
Vido to, daj neki link
Igrao je svih 90 minuta u pobjedi brage 2-1.. Jel neko gledao utakmicu,kakav je bio ?
Ja sam gledao... On treba saigrace koji ga kapiraju, jer njegovi pasovi su uvijek oni koji idu u 16.
On je sigurno medju 3 najbolja igraca Brage. Ali Braga je limitiran tim. Ali eto, dodjosmo do toga da jedan CG igrac prodje trnovit put i na kraju se nametne.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Evo Zoric igra isto protiv Jovetica
Mislim da sad ona nesreca nece moc da kaze, nisu nam igraci standarni u klubovima.
Nije bio ni Rosicki standardan u svom klubu kad nas je rastavio na proste činioce. Tačno je da je bolje da su standardni ali ne može se sve svaliti na to. Ipak je pitanje kvaliteta i uigravanja od strane trenera (ko ga ima) presudno. Pogotovo je smiješno što je naš otpravnik trenerskih poslova pravdao lošu fizičku pripremljenost nekih naših fudbalera time što nijesu standardni u svojim klubovima. Pa majka mu stara, valjda moraju biti tip top spremni da bi uskočili u prvi tim...
Dobro je sto je Djidjo poceo da igra za Bragu,uglavnom nam svi igraci sad igraju i imaju utakmica za razliku od prosle godine,dje vecina nije imalo utakmica uopste....
A onaj koji je pravio razliku i donosio najbitnije bodove je osjetio arapske milione, ostario.... Mada imam neku cudnu nadu da moze Mugosa da ga zamijeni. Ne klasom i policalentnoscu. Takav igrac se radja jednom u 20 godina. Golovima i realizacijom ukazanih sansi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk