Taj mali je od prvog dana okarakterisan od jednog moze se rec i najpoznatijeg trenera mladjih kategorija u CG kao menadzerski igrac, dakle klasicna reklama bez pokrica.
Boljević spremno čeka evro izazove, gol u pripremnom meču
Komentari (0) A A A
Autor: www.cg-fudbal.com Crnogorski reprezentativac Vladimir Boljević se sa svojim AEK-om iz Larnake priprema za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.
foto: aek.com.cy
Njegov tim je na žrijebu izvukao najtežeg mogućeg rivala, francuski Bordo.
"Čuvari" su danas odigralči kontrolni meč protiv ekipe Nea Salamis i slavili su sa 2-1.
Upravo je naš internacionalac golom u 77.minutu donio pobjedu svom timu.
Savićević danas dva gola i asistencija
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
a dje pominjes jednu od najvecih sramota fudbala kao sporta uopste i mec ofk czv
pogledaj pregled is smijaces se do sjutra
Baš je i meni tako izgledalo, OFK se šalio sa njima prvo poluvrijeme, u drugom ugasiše motore. Vukan dao dva gola, nije praktično ni slavio. Evo ne znam.
Danas zrijeb za SP u Rusiji, nesto nema euforije ni po novina. Svi se ohladili od reprezentacije totalno.
Pa kad ne mozemo ni trece mjesto uzet, kako tek mozemo drugo...
Niko ni da prokomentariše, sjajan nam je moral. (Bravo kumare, once again)
Dakle Rumunija, Poljska, Danska, Jermenija i Kazahstan.
Sa svima ovima možemo igrat, i svako nam može uvalit 4 komada, uključujući Jermene i Kazahstan ako Brna ostane da piša po nama još jedan ciklus.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...-kvalifikacije
Ima posebna tema![]()
a i tu se sila ispisasmo
moral je murica
Do pocetka kvalifikacija za SP ima 14 mjeseci, samim tim i dovoljno vremena da se mnoge stvari rasciste. Tu prije svega mislim na izbor novog selektora koji se mora desiti, kao i oprastanje od nekih igraca koji su vec usli u godine.
Ako odradimo sve te stvari, mozemo uopste razmisljati o nekim nadanjima za baraz, jer prvo mjesto svakako necemo uzeti. Da ne pricam o tome da bi u zdravoj atmosferi i sa boljim selektorom imali male sanse, grupa nije atraktivna ali je itekako teska i nezgodna.
Cak mislim da smo najvise srece imali sa protivnikom iz prvog sesira. Poljska i Danska imaju sjajne generacije, Kazahstan i Jermenija nezgodna ruska skola, mi ni Lihtenstajn u gostima nismo mogli dobiti.
Dakle, uslov svih uslova je da Savicevic dovede selektora, a ne parodiju od trenera svog kuma, da se napravi odredjena smjena generacije ( Vucinic, Basa, Vukcevic, Damjanovic), da sansa nekim mladjima iako ne igraju u klubovima ( druge nemamo, dakle Bakic, Kordic golman, Alic, Vukcevici, Mugosa).. pa da se iole razmislja o nekom plasmanu na SP.
Tekuce kvalifikacije teorijski nismo izgubili, a u stvari jesmo. Sa Brnovicem i raznoraznim Marusicima i Becirajima u timu.
Kako vi fantazirateVremena ima uvijek i za sve, ali ako nema pravog pritiska, ako su "navijaci" u stvari obicna grupa placenika koja ce da pjeva sto im se kaze, Dejo ce da radi sto oce, i dzabe nam onda svo vrijeme ovoga svijeta. Kako nam je sa FS, tako je i sa cijelom drzavom.
Druze vjeruj mi vremena ima I u ove kvalifikacije u baraz da se udje ali kum je svetinja u CG
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Ti bi svog kuma smijenio...? :mrgreen:
Sent from Tapatalk
#fakenews
Nama treba neki novi Mirko za sljedeće kvalifikacije ako ćemo bilo čemu da se nadamo. Novog Mirka niđe na vidiku.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
sjecam se kad sam izvlacenje grupa za ova takmicenja cekao sa ne manjom paznjom i interesovanjem nego same meceve reprezentacije.
grupu za SP sam saznao 2 dana nakon sto je zrijeb zavrsen. toliko su ubili kod mene strast ka tom timu govori i to da ni sad nijesam bas siguran ko je sve sa nama u grupu...a vidim i da je tema ovdje prilicno mirna po tom pitanju. eto gdje su nas doveli Savicevic i Brnovic...
A slučajno. Nemaju ti oni blage veze o tome.
A pravo da ti recem nit ih interesuje :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Taman tako![]()
I ja mislim slučajno ali bar je u današnje vrijeme to lako provjeriti.
Aj da nije standardni reprezentativac pa da razumijem.
A sa onim brčićima više na turčina liči
Mihailo Perović danas dao gol za Ujpest.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks