Bravo...Jos malo pa ces ukapirat...
p.s. naravno da se ne nerviram..zar bih trebao?
Printable View
Evo moga tiketa (promasenog), ali potrefih ono za sta sam imao osjecaj i bio siguran: Hihon - Barselona 1X, kvota 4,00
brate na dvije utakmice nije ni doslo gg uopste koliko vidim...
sto si to pio mrchio se? :D
Nocas sve ludo..
Shto cemo sjutra chinjet?
Od kad se Orgullo registrova sjeba se ovaj forum, preoptereti se server sa njegovih 40 postova po danu.
Orgullo sto mislis Viljareal X2 sa 20 eura?
hahahahah nekate djeco, igrajte se dobro. Sjutra su pare, al treba znati kako do njih :D
sjutra inter? udine? real? oko 7 kvota.. :)
Momcovi imate pozdrav od Povedille,nesto se razbacuje sa parama,dobio je danas 650e,vazda ga je kenjala kosarka i tenis... ;)
po*rana roma, u***** joj se u ime, nagrdi me za 900
Udine,Real i Palermo...Nesto preko 4 kvota..
Nego me ubise Italijani sa ovom utakmicom u 12ipo...
Johny ajde daj 2-3 para za sjutra
Keln-Mainc 1
Larissa-Oly.Volos 1
Palermo-Fiorentina 1
moze li juve 1 ?
Naravno ;)..mislim da 1x 1.50 prolazi lagano,mislim da juve nece izgubit
Eto, toliko o "hrabrom" Dolgopolovu. Odavno nisam vidio prepadnutijeg covjka u nekom finalu. Marej se ne broji. On je Britanac. I takav je mogao dobiti mec, ali s druge strane nikad smireniji Almagro, jos s odlicnim servisom...
Sjutra mi je poklon kvota na Sosijedad mislim da ce istrest doma onaj jad u goste od Osasune, kvota 2.10 chini mi se.
Sosijedad ~ 1
Groningen ~ 2
Palermo ~ 1
Benfika ~1
E ljudi moji ,odigram 8 parova 2+ drugo pol i Hihon daje gol...isplata 8700e...i dodje mi na svaki mec 2+ prvo pol...a bace me Totenhem ,Valensija i Derbi...
Cagliari-Chievo 3+
Ankaragucu-Besiktas 3+
De Graafschap-Groningen 3+
Malaga-Getafe 3+
smrdljiva roma
Srecno Gatsby, haha kako je bilo veselo ovdje sinoc :D
Bravo Lepetanac,bravoooooo :)
Ajmo za danas neke parove..
Verder 1
Benfika 1-1
Real 2
Herta 2
a ne bih benfiku stavio da znam da ce dobit... 2,3 puta sam pao na njih 1.20 kvota pih!