Na jednom tiketu me Zadar ukopao... Obicno ne igram male kvote, ali 1.30 cim sam danas stavio na tiket znao sam da necu dobit
SourceB postuje klasiku od 50centi, ali ne svakono nebitno koliko god dobro je
Inace ne zna se igra li se sjutra ili ne, najvjerovatnije je pomjereno finale do daljnjega
Who let the dogs out
Na jednom tiketu me Zadar ukopao... Obicno ne igram male kvote, ali 1.30 cim sam danas stavio na tiket znao sam da necu dobit
Who let the dogs out
Kakvo cudoviste od tiketa, bravo.
Bijo si poziw koi se neodbija
ajde momEk, izbaci neki dobitan da vidimo tvoju uplatutj dobitak
![]()
Who let the dogs out
nesto ste mi sumnjivi, ko zna dje je orgulo zavfrsio s tim tiketom![]()
Who let the dogs out
Kako ova valensija mirise na namjestalju iz 2u1, kvota 28
Ma odigrao sam i ja isti tiket,no ga nemam kako izbacit...Skener nemam,fotoaparatu prazna baterija,ovaj privremeni telefon mi kameru nema
A orgullo luduje po novom sigurno,vjerovatno casti ture....
Dobitak samo jednog od cete otkriti kada ovu velvetovu kvotu pomnozite sa 4 :devil:
Na prvi pogled:
Inter gg3+
Ajax 2
Napoli 2
Fiorentina 1
Kjevo GG
Samp GG
Atletiko M 2
Espanjol x2
Viljareal 1
Ja sad dodao na onaj tiket valensiju ( smanjio uplatu ) i cekam jos one 4...i u igri mi je onaj singl sa atlantom....ali me fejnord obalio na tiket dana...pofatah liverpool,parmu,hrvate h1,man utd i arsenal H1 i cekao sam samo njih...
A ove za sjutra...inter gg3+ i ajax cu u dubl sa malo jacim parama ( ja msm da je inter i cista 2 ),a onda cu posle razradit italijane i spance.
Naravno sjutra je i rukomet ponovo tu,pa i tenis...Ima da se igra,samo treba naci prave parove![]()
Momci dobro vece,evo sad se vrnuh iz grada pa da se javim...
Ne ne lumpujem kako Povedilla rece,poslo se malo do grada sa drustvom cisto onako,valja seNisam ja kao Povedilla on kad ubode na kladzu nema ga 2 dana medju zive
![]()
A sad ce i tiket
Evo gaPovedilli je samo kvota 25
![]()
Last edited by Orgullo; 23-01-11 at 02:46.
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Danas prosli: Bajern, Arsenal, Seltik, Sevilja, Parma, Valensija. Sutra se cekaju: Fiorentina, Hofenhajm, Real, Milan i Viljareal za 46 e.
evo ti dodje atlanta. cudan sport kosarka... jednu noc izgubis kuci sa 50, sledecu dobijes 20 u gostima.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
sve italijane cu da igram GG(sem mozda bari-napoli)
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
danasnja, samo me Valensija zivaca koshtala, ono kockanje sa 2 igraca više![]()
sto bi nasi stari rekli - jebacki.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
stvarno jebacki,nema sto! kdw jebacu!
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Trenutno kvota na Almagra 26. Kvota govori kolike su mu sanse, ali prvi ozbiljniji mec Djokovica, jos na ogromnom suncu... Nije nemoguce.
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks