zna li se koja je to grupa navijaca mislila da bi nocas bas bilo cool bacit koju stolicu na terenu?
Printable View
zna li se koja je to grupa navijaca mislila da bi nocas bas bilo cool bacit koju stolicu na terenu?
poslije ovakvog rezultata sva je sreca sto je sledeca utakmica za 4 dana...i to protiv San Marina. u utorak vec stize oporavak. :)
O kakvom pljuvanju prica ovaj narod? Niko ne pljuje Jovetu, nego covje3k jednostavno nije nista prikazao veceras, silovao je loptu previse, nije bila njegova noc. Ako se to kaze to je po Vama pljuvanje? Ili treba da kazemo da je odigrao extra veceras da nije mogao bolje? Ako se kaze da je lose odigrao, da je bio ocajan veceras, to ne znaci da ga ne volim i da nece u sledecoj on biti najbolji, ali ne moze se reci da je bio odlican veceras kad nije. Svako ima svoje lose dane, ovo je bio njegov. Oladite sa jakim rijecima poput "pljuvanje". To su opasne rijeci, opasne misli.
Osim onog zicera sto je Joveta promasio samo mi je zao sto nijednom nije sutno sa oko 20 metara jer je u poslednje dvije prijateljske dao dva odlicna gola. Mogli smo uzet tri boda ali nismo i ne treba sad plakati nego se okrenuti sledecim mecevima. U prvom poluvremenu smo ih razbili, a u drugom smo potpuno pali i pustili ih da se setaju po nasem sesnaestercu. Trebao je definitivno Beciraja da ubaci, a ne Kasalicu jer bi Beco iskidao njihovu odbranu.
Publici nije nista trebalo ono ubacanje petarda, baklji i ostalo jer je sudija lako mogao da prekine utakmicu.
Sto se Poljaka tice, reprezentacija im je raspad i steta sto im nismo dali makar jos 2 gola. Sudija im je svirao svaki kontakt, a oni se foliraju maksimalno.
I kakva je ono bila organizacija meča kad čekam 40 minuta da otvore kapije da izađem sa stadiona zbog 30 Poljaka. Tačno da se čovjeku ne mili više poći na utakmicu
ah mozda nijesam dobro vidio jer je stream bio ocajan nekako i kako smo igrali dobro sto ne izgubismo..previse prostora poljakima davali narocito oko centra pa nam oni presinguju..ne vezemo paseve nego nekako hocemo da preskacemo do Vucinica..Jovetic previse id na potez umjesto jedan dva i ubacivanje u 16m..ono drkanje (izvinite) lopte je previse..sto manje zadrzavanje lopte,ne samo njega nego i ostalih to nas usporilo jedan od razloga...odbrana slaba da ne moze bit slabija..Savic da se ima boljeg (ima li se?) nije za 11 a mozda ni za klupu..nije sve gdje igra neko nego do raznoraznih drugih stvari ehh razocaran sam ali po onome sto vidjeh dobro da nismo izgubili...ili je stream (nesto sporo izgleda) ili nasi nisu imali naboja prepustili teren poljakima..trebao je nekog napadaca ubaciti na kraju..treba nam gol..uvijek citam imamo napdaca previse a dje su sto ih ne uvodi...Kasalica,, Dzudovic a trazi se gol..ne ide to tako
1:27.. A stoooo je ovoooo majkoo svetaaaAaa?! ahahahahahahahhahah ja ovo nikad prezalit necu...Zasto je nisi primio Joveta moj? Ajjjj kukuuuu,boli me kad gledam...A mogu mislit on kako se izjede...HAOS! ah kuku
http://www.youtube.com/watch?v=EOGFo...layer_embedded
preko izmjena uvodi Kasalicu,Pekovica i Džudovica... bravo Brnoviću care,ni ti sam ne razumiješ sebe...
dobro je neko rekao....odbrana nam je bila suplja kao u vrijeme Filipovica. zali boze kad se $etim kako nam je solidna odbrana bila tokom proslih kvalifikacija. koliko ono minuta za redom nijesmo primili gol na proslim?
a sad ponovo ova promaja protiv ispodprosjecne ekipe. da se zabrines.
Ja jedva cekam da Montenegro postavi pa da na miru pogledam utakmicu. Nije Joveta mogao sutirati sa 20 jer ili ga rusili ili po dvojica blokirali. Sudija je jedna obicna avetinja, i fukarski nije preskocio nama da ne svira i kad ih mrko pogledali, a ne faul, ali ruku na srce mogao je ladno prekinuti utakmicu i da se nema zamjerke.
Naravno da nije tragedija i ima jos dosta utakmica, a nama su pravi konkurenti za kvalifikacije Englezi i Ukrajinci, a ostali.....
da previse golova primamo..neko je objesio tablicu selektora i vec je Brnovic/CG priomio 10 golova a pod Kranjcarom svega 11 ukljucujuci sve tekme sto je Kranjcar vodio..jednostavno zamalo bacih kompjuter kako se poljaki setaju po centru (nidje im ne presingujemo) pa onda oko 16m kad im se cefne..bice tesko repki sa Brnovicem na celu, vrlo tesko
ono sto daje veliki optimizam i nadu, i pored ovakvog izdanja, je to da u momentima kad svi nadju taj zajednicki ritam igre, stvarno lijepo umiju igrat ka tim.
samo steta sto se to desava prerijetko i prekratko.
Samo obratiti pažnju na to. Nikakav presing ni na našoj polovini. Plus Lewandovski, kod gotovo svake duge lopte u prostor za njega, sam u radijusu od 10 metara. Samo se izvuče malo u stranu i niko ga ne prati. Savić mi definitivno nije za štopera u paru sa Bašom. Ni Jovanović se noćas nije proslavio da bi se moglo reći da je bolje rješenje na štopera.
Moralo je ovo mnogo bolje...
Brnovic je idiot.
I dobro je Mirko rekao da nema potrebe da se nikom izvinjava jer ovo što radi u reprezentaciji treba njemu da donese slavu a ne ljudima koji gledaju utakmicu i ako je ON dio ove reprezentacije zbog nekog drugog a ne zbog sebe odmah neka napušti . Nije on KA ŠTO JE POLA reprezentacije tu zbog intresa pa da mora opravdat svoj nastup dobrim igrama nego momak zbog kojeg se stvara respektabilna ekipa kako bi imao sa kim da igra .
Crna Gora vs Poljska ..snimak utakmice sa emisijom prije i poslije utakmice kao i izjavama...
..pogledajte na slici sto da uradite...na start timer...Quote:
1 poluvrijeme: http://uploading.com/files/get/46a47...%2Bpoland1.VOB
2 poluvrijeme: http://uploading.com/files/get/m88b7...%2Bpoland2.VOB
http://i.imgur.com/3iYq1.png
Bonja je lose branio, kad je trebao da izleti onije, i obrnuto. Drugi go je njegova krivica.. Pa onda skakanje u prazno..
Ne znam sta mu je.
Mirko pravo kapitenski.....napokon. I po igri i po rijecima.
Mirko je stvarno sazreo u ozbiljnog igraca. Kaze u ovoj izjavi "Treba da znamo kako da kontrolišemo emocije tokom meča", a sjetite se kakav je bio ranije on se prvi svadjao sa sudijama i dobijao ponekad i crveni. Kod onog prekrsaja sto je napravio Obraniak svi se zaleceli prema sudiji, a Mirko ih drzi i mice ih da se nebi pobili.
Kako god on odigrao, a nocas je opet bio najbolji taj covjek nam je pola reprezentacije. Kad god je imao loptu po trojica Poljaka su bili na njega. Nadam se da ce moci da igra u najvaznijim mecevima koji nam tek dolaze.
Igracima nema skoro nista da se zamjeri, stvarno ne bi trebalo da ih prozivamo. Bilo je par ''sitnica'' na koje bi trebalo skrenuti paznju ali nema potrebe sada za nekim drasticnim prozivanjem, jos manje pljuvanjem.
Brnovic nije za selektora ali smo, na nasu veliku zalost, osudjeni da ga gledamo tu gdje je. Savicevic vedri i oblaci i realno ukopava ovu reprezentaciju.
Bonja je imao par kikseva, drugi gol 90% ide njemu na dusu. Sta da se radi, nije los golman, tako se desilo.
Sava ne dirajte da vas zamolim. Igrao odlicno veceras, bolje i od Base. Napravio je sto je napravio, neka ga, covjek je kao brana u Mratinje.
Savic dezorjentisan. 3x slabiji igrac nego prije dvije godine. Spasio se sto je presao u Fiorentinu, pred njim je mnogo posla da bi dosao do nekadasnjeg nivoa.
Basa profesor doktor. Ne mora ni da trci, iz mjesta ih zaustavlja. Moze da drzi predavanje mnogim ''zvucnijim'' stoperima.
Milan Jovanovic, kao Milan Jovanovic, glup igrac. Vise dobar nego los, ali glup. Tri crvena je veceras mogao da dobije ali nijednom nije stigao da slomi igraca.
Drincic, sa srecom postize onaj pogodak ali je i dalje jedna nula od igraca. Beskoristan.
Zverka veceras nije imao svoju noc ali opet nije bio los.
Simon je igracina. I ovo sto je prikazao je dosta s obzirom da nije imao utakmicu godinu dana. Ima problema sa zavrsnicom ali to je posledica nedostatka snage.
Volkov je igrac ciji je maksimum okretanje oko sebe i usporavanje bukvalno svakog napada. Promasiti igraca prilikom centarsuta je za njega nemoguca misija. Daleko od toga da mu ista zamjeram. Zamjeram ljudima koji su ga doveli. Da jedan bek iz velincanstvene Jelen Superlige igra lijevo krilo reprezentaciji koja pretenduje da se plasira na svjetsko prvenstvo... pa nemojte ljudi. Pored zivog Marka Cetkovica koji zna 4x vise fudbala od njega a pride ima i motor u pozadini. Pored Fatosa Beciraja... ej.
Joveta me malo iznervirao veceras ali oprastam mu. Ispravice se on brzo. Umislio se malo. Mjesto da rutinski ''tutne'' loptu poslije uredno postavljenog pitanja: Izvini u kom uglu je hoces, izvodi neki smekerski sut sa poligona. Nece ici.
Druga stvar. Piljka loptu, skace oko nje a ne ide naprijed. Tako se ne dolazi do gola, ni fizicki ni rezultatski.
Mirko izvanredan veceras. Toliko truda, trke, angazovanosti, borbe, duela. Odavno nije odigrao takav mec, jos postigao gol a jos povrijedjen. Mirko, svaka cast.
Sastav je od starta slab. Poljaci nisu nikakav bauk. Sa drugim trenerom bismo ih lagano ispratili kuci sa jedno 4 gola u mrezi. Sjetite se kada smo mi dali nekome 2 gola u zvanicnoj utakmici? Pa jos i u jednom poluvremenu. Dobro, Englezima ali kako vrijeme odmice sve vise sam ubijedjen da je Engleze boljela patka za onaj mec.
Nemmao igru, nemamo sistem i stil... lutamo. Sve se svodi na individualni kvalitet Mirka i Stevana.
Milorad Pekovic mora da igra u prve, zajedno sa Zveroticem. Drincic slobodno moze da ide vani. Simon bi mogao da proba da igra desetku. Volkov napolje. Beciraju davati sto vise minuta. Polako ukljucivati Djordjevica.
Znam da postoji dosta problema sa kondicijom ali kamo srece da nam je to najveci problem. To se najlakse resava.
Vrtimo se u krug. Brnovic je kad je dosao prvo pokusavao da igra ono sto bi ova reprezentacija i trebalo da igra. 4 ofanzivna igraca. Nije umio to da odradi na pravi nacin, kritikovan je i onda je odlucio da se vrati oprobanom modelu koji je uspjesno praktikovao njegov prethodnik. Nocas je izveo na CDM forumu dugo prizeljkivane defanzivne 4-4-2 i opet nije valjalo. Sa njim na klupi samo cemo da ostanemo u tom zacaranom krugu. I onda mi dodje sa izjavom - Poljska je jaca od Ukrajine, moramo biti optimisti. Klasican luzer sa prevelikim zalogajem u ustima.
Na kraju meca, igrom nikako ne mozemo ali rezultatom treba da smo zadovoljni jer su Poljaci imali minimum isto opasnih situacija koliko i mi.
Navijanje ocajno. Pjeva samo trecina tribine. Vodja nikakav, ne umije da probudi tribinu, pjesme jos gore.
Vodimo 2-1, lik pjeva: Ne tuguj nocas, gore glavu.
Petarde, stolice i boce ne umijem iskomentarisati. I sto sad treba, treba da Engleze ugostimo pred praznim tribinama ili da platimo nekoliko stotina hiljada eura. Da, da hocemo.
Zatim bezumno gadjanje flasama po centru grada. Sto ne dodjes druze da ja tebi malo lomim bocu o tu tvoju praznu glavu. Ajde dodji sine.
A tek trip sa Krstom Popovicem.
Dabogda se ustao Krsto iz mrtvih i polno opstio sa svima pojedinacno koji forsiraju onu pricu.
Vrhunac ''naseg'' prostakluka i primitivizma, prepucavanje PG-NK, sjever-jug, poslije utakmice. Sacuvaj me Boze intelektualaca i moralista sa tribine.
Opet malo o Brnovicu i co.
Uvodjenje Kasalice koji se nicim izazvan nalazi u reprezentaciji.
Prazan hod od 15 minuta izmedju dvije izmjene poslije crvenog kartona, da bi opet dosao na isto. Sjeti se Brna, sjeti se.
Itd, itd...
Dabogda se nikad ne prodali ni Volkov ni Kasalica, dabogda zauvijek ostali u Jelen Super ligi a njihovi menadzeri ostali bez posla i centa. Deju takodje sve najljepse.
Dejo odlazi !!!
sad sa stadiona dosao kuci, zbog stoke glupe koja je zakljucala 12 000 ljudi kao u tor i nije pustala 45 minuta.
utisak ;
Mirko odlican pravi kapiten
Jovetic izgubljen, los i sputan faulovima koji nisu svirani ali generalno los
Basa dobar
Savic ispod prosjeka, momak se gubi malo ponekad
Pavicevic ja bi ga iskljucio ali prije, 4 puta je udario igraca bez lopte da sudija nije vidio, ne znam koji mu je a i pucao je par puta zato je i pravio faulove
Volkov solidan, dosta je trcao i lijepo centrirao. cesto bio sam al mu loptu nisu davali.
Jovanovic jel igrao on u opste, primjetio sam ga na par kikseva
Zverotic trcao dosta a mislim da moze bolje, citavo drugo poluvrijeme je trazi izmjenu. zadnjoh 15 minuta se ni krecao nije
Vukcevic kao i uvijek petlja i petlja, nikome ne daje loptu i opet petlja. trudio se ali po meni ne bi mi igrao
Drincic solidan, u odbrani par puta ok, dao gol namjestio. uradio sve ono sto je trebalo
Bozovic nadam se da vise nece stajati na gol, ako neko misli da grijesim sa njim neka me podsjeti sta je dobro on uradio veceras?? mislim da nije imao ni jednu intervenciju, vise j e kiksao
To je uglavnom i moje mišljenje.
I još nešto. Mi moramo tražiti neka nova rješenja u sredini i u odbrani kako znamo i umijemo. Mislim na igrače. Imamo li ih? To je teško pitanje, ali makar moramo pokušati jer ovako ne ide. Najgore od svega je što ja večeras ne mogu zamjeriti ni Brnoviću (prvih 11 je sastavio po mom meraku a izmjene su bile iznuđene) ni igračima (čije zalaganje nije bilo upitno). Mogu zamjeriti pojedincima na lošoj partiji ili neodgovornom gestu, ali su se makar borili. Bod iz ovakvog meča je puna kapa jer je igra bila veoma loša.
Znam da će sad bit puno generala poslije bitke i izvlačiće se zaključci samo kako bi se naćerala voda na svoju vodenicu. No, to je tako.
Što se tiče onih gnjida iskompleksiranih koji su bacali stvari na teren, da je sreće bile bi postavljene kamere i ti neiživljeni stvorovi bi bili indetifikovani. Fino bi im trebalo isporučit na kućnu adresu račun u visini kazne koju će Uefa izreći, a u slučaju suspenzije iznos zarade koja bi bila od prodaje ulaznica i naknadu štete. Pa da vidimo ko će se usudit da ponovi sličnu avanturu.