Ova kisa je za popizdit. :grief:
Printable View
Ova kisa je za popizdit. :grief:
Ako ima šta gore od ženske tračare to je muška tračara! Kako to ne volim da vidim ;) kao npr jutros. Sve zna, samo zapitkuje, uvijek je u toku, da mu što ne promakne..... sad još ako pored toga ne zaklapa... Ao ... ;) my brain hurts! get a life! :P
želudac me ubiiiii aaaaaaaa, što je ovo!
Da je 1 ovca + 12 ćurki = 13 životinjki ,a 31 komunjarska hrišćanka slavljenica hrista,
Pametniji oni koji ne slave uopšte,od budala hrišćana.
Kada ne znaju šta hoće
Registrovao auto na moje ime, posao da predam papire u MUP za novu saobracajnu...rekli mi dodji toga i toga dana, bice ti gotovo...ja dolazim, ova na salter mi veli to ti jos nije predato, ko ti je to rekao da ce ti bit za danas gotovo, dodji preksjutra...ja rekoh ova gospodja sto radi pored vas mi je rekla, stvarno sramota da dolazim iz HN bez potrebe zbog vase neazurnosti (ovo za HN sam naravno slagao)...kaze "gospodjica" ajde momak sacekaj tu sa strane...ja cekam 2 minuta i ona mi donosi saobracajnu...Znaci, da se ja nisam snasao i slagao da sam dolazio iz HN, ponovo bi morao da dolazim i cekam u red zbog njihovog seljacenja...A inace, puse cigare dok traze papire, u jednu ruku cigar, u drugu saobracajna...prije svega nekultura, a i zakonom zabranjeno pusenje u javnim ustanovama, no koga to briga...
proljećno krečenje moderatora ;) eveeeee recordare88-a banovaše... njega, uzornog forumaša koji nikad ne spamuje ...
dako mi ko ostane sa spiska prijatelja :)
:)
To sto ne smijes imati svoje misljenje, jbm ti. Jer, ako ga ne daj Boze, kazes odma' slijedi kazna.
glupi a tvrdoglavi i bezobrazni ljudi
Znate one bahate, nekulturne tipove, koji ne daju zmigavac kad skrecu, parkiraju se preko 2 parking mjesta, kad se ukljucuju iz sporedne ulice izlete sa pola auta na magistralu, psuju majke sa bebama u kolicima dok prelaze na pjesackom..
A prvi su kad se etiketiraju zene za volanom.. :beaten:
Stvarno nekad zelim biti policajac, i to onaj bezobrazni.
Moje mane :( tako se ponekad iznerviram i razočaram u sebe ...
AAaa kako volim kad pada kisa....
Sto ocigledno nemam dobar osjecaj za tajming i dovoljno zivotnog iskustva.
Nervira me ociglednost osjecanja.
Ovakva propaganda!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...57408872_n.jpg
Šta bi rekao da VOLIjevu propagandu "DUG RAČUN, čista LJUBAV"
tetovaze "only god can judge me"
Nevira me kad mi je jedna cura na fb sve živo lajkuje. Da stavim status " Idem skočit' s mosta" i to bi lajkovala ja mislim.
znaci nervira te facebook, zapravo..
O proklete pantalone
zasto ste mi uske?!
Da l` vizija struje
Iščekuje borbu
Kad stare, izlapjele osobe prelaze ulicu van pjesakog...Idu 2km/h, i to ne daj Boze da pogledaju slucajno lijevo-desno... pa kad ih neko pregazi treba da lezi 4-5 god...Keako da ne...
A kad prelaze na crveno...Nekad tako pozelim da ih dignem na haubu...
a kad prelaze na crveno i bune se sto im ne stanes... magarad
dokoni hejteri i kontrashi koji sve zivo znaju i u sve se razumiju, i koji bi se sa nekim raspravljali 10 dana i noci samo da nahrane svoj ego. iskreno, zao mi je takvih ljudi a vidim da ih ima dosta, a ja iskreno porucujem da izadjete iz svojih pidzama, nadjete djevojku i vodite malo REAL LIFE (sto bi kvarni rekao)
teski ljudi, puni negativne energije koju prenose na mene
Mene ne nervira nista, nista nije vrijedno mojih zivaca :)
Moracu i ja da pokusam...to je jedini nacin da sacuvam sebe.
Kad me u gostima tjeraju da pijem i jedem protiv moje volje :) Jako neprijatno.
Kad se ne mogu sa drugaricama dogovoriti kao čovjek. Ao... Jedna hoće, druga nema para, a crnjaka.
Kraj mjeseca.Kad se iscekuje PRVI i priliv novca.
nerviraju me ovi isfolirani, novokomponovani poznavaoci fudbala i "fanovi" Barse ...ali bas !
Ovaj Vlahović bez koga ne može proći LE ili LŠ.