***** nord dje nadje toliko postenija ljudi casti ti?
danas 2 put zaboravljam telefon. jednom u kafanu (tamo cesto zaboravljam telefon samo sam dobar sa konobaricom pa mi ga vrace inace bi mogla da ga ukrade kad oce) drugi put u centar na one klupe kod beka, srecom vratih se nakon 5 minuta i momak ga vrati, posteno...
jos mi veli da je zvao mog tatu da ga uzme, posten neki momak![]()
Last edited by CurvaNord; 16-04-12 at 00:41.
***** nord dje nadje toliko postenija ljudi casti ti?
telefon je stari zato ga i vracu ne boj se. da je iphone 4 nebih ga gledao.
zato brate uvjek imaj stare telefone, u slucaju da ga izgubis vratice ti ga
A i to sto kazes.Kad mi se neki ustrucavaju da izvade telefon star 3-4 godine bez ovih najnovijih mogucnosti pa ih kao sramota a onda ih ja dotucem kad izvadim 3310.
RTV Pink
Neda Ukraden-nema joj smrti bez $ekire
Mene nerviraju turske serije,trenutno aktuelne,i ostale nisko budžetne ili ne. Dosta mi je više latino-američkih veleposednika,indijskih nevesti i turskih sultana. Ako se slažete možete lajkovati stranicu :
https://www.facebook.com/pages/Tursk...51440678285484
koja govori u prilog tome.
cekanje...mrzim cekanje i kasnjenje..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
Ova kisa je za popizdit. :grief:
Ća je život vengo fantažija!
želudac me ubiiiii aaaaaaaa, što je ovo!
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Da je 1 ovca + 12 ćurki = 13 životinjki ,a 31 komunjarska hrišćanka slavljenica hrista,
Pametniji oni koji ne slave uopšte,od budala hrišćana.
Last edited by Beli vuk; 23-04-12 at 11:32.
Kada ne znaju šta hoće
Last edited by Beli vuk; 22-04-12 at 09:44.
Registrovao auto na moje ime, posao da predam papire u MUP za novu saobracajnu...rekli mi dodji toga i toga dana, bice ti gotovo...ja dolazim, ova na salter mi veli to ti jos nije predato, ko ti je to rekao da ce ti bit za danas gotovo, dodji preksjutra...ja rekoh ova gospodja sto radi pored vas mi je rekla, stvarno sramota da dolazim iz HN bez potrebe zbog vase neazurnosti (ovo za HN sam naravno slagao)...kaze "gospodjica" ajde momak sacekaj tu sa strane...ja cekam 2 minuta i ona mi donosi saobracajnu...Znaci, da se ja nisam snasao i slagao da sam dolazio iz HN, ponovo bi morao da dolazim i cekam u red zbog njihovog seljacenja...A inace, puse cigare dok traze papire, u jednu ruku cigar, u drugu saobracajna...prije svega nekultura, a i zakonom zabranjeno pusenje u javnim ustanovama, no koga to briga...
To sto ne smijes imati svoje misljenje, jbm ti. Jer, ako ga ne daj Boze, kazes odma' slijedi kazna.
I don't get lucky. I make my own luck.
glupi a tvrdoglavi i bezobrazni ljudi
Znate one bahate, nekulturne tipove, koji ne daju zmigavac kad skrecu, parkiraju se preko 2 parking mjesta, kad se ukljucuju iz sporedne ulice izlete sa pola auta na magistralu, psuju majke sa bebama u kolicima dok prelaze na pjesackom..
A prvi su kad se etiketiraju zene za volanom.. :beaten:
Stvarno nekad zelim biti policajac, i to onaj bezobrazni.
Ća je život vengo fantažija!
AAaa kako volim kad pada kisa....
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Sto ocigledno nemam dobar osjecaj za tajming i dovoljno zivotnog iskustva.
Nervira me ociglednost osjecanja.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks