sprdas li se to, da je zbog jedne utakmice pozvan, ne zajebaj, ocaj je ove godine, al ocaj kako igra, ko su pojedini iz odbrane, sprdnja
Printable View
dje mu je delibasic?ovaj lik je lud,ili delibasic nije prihvatio.
ovoj sredini bi mozda ardijan djokaj dobro dosao, a sto se tice vujovica, ne znam, momak ima 25 godina, probao u grckoj cini mi se, nije se snasao, brano ga voli bas, malo star da bi ga neko gurao sad:)
kako bi uopste mogla da izgleda ta cetvorka na sredini?
ajde sve ali vujovic....pa ono je smijurija od igraca.Veze s
mozgom nema.
Swe ce was iznenaditi Vujovic ako mu se ukazhe prilika! :D :D :D
Ja pola owih igracha iz odbrane ne znam ko su?! :D Kakwi su zna li ko?!
Đe je Đokaj, Nikezić, Delibašić, Srđa Radonjić...i koji će mu q Burzanović u napad, kad nema tri krštena igrača na sredini?
Na golu smo isto namrtvo jaki :D
Što se tiče Vujovića, čini mi se da je Risto još manje zaslužio mjesto u ekipi...
A Jovetića guraju samo tako...
ovo je mozda nekima i prva i poslednja prilika :)
Nema Radonjica???
Krasno...
Vidim lijepo da je selektor ima asistenta koji je bas upucen u fudbalsku rabotu.
Ja sam iskreno ocekivao Delibasica da vidim na spisku... Radonjica takodje!
Mali Jovetic igra odlicno i borbeno, ali ne vjerujem da ce ga ubacat' u igru da zaigra pored mog rodja Mirka, ponosa familije Vucinic! :D Purovic je ocaj trenutno, ocaj ocajni...
Srdjan nije u 100% formi. Nije bas mnogo zaigrava za OB od kad je dosa kod njih. Mislim da je igra jedan cijeli mec, pa je bio malo povrijedjen i onda je zadnje tri meca bio na klupu i igra je nekih 25-45 minuta po mecu i nije se bas pokaza.
Batak je moj adut :D
prva utakmica je narode... polako ...
bice prilike za sve njih
jedino sto delibasic samo sto se nije zakleo da nece oblacit dres u slucaju da ga ne zovnu ko sto i nisu
Delibašić jeste umislio da je najbolji špic na svijetu, i rekao da ako ga ne pozovu za ovu utakmicu, da se ne trude da ga kontaktiraju više... Ali molim vas...Jovetić?
a ozb oce li biti semafora na jednoj ovakvoj tekmi...? zaista ako o tome nisu razmisljali , tj ako ga ne bude OCAJ !!!!!!!
Ljudi dje je Marko Basa???Prihvatio je coek poziv sto ga nema na spisak???Mnooooogo bi znacio u odbrani!
Kakva je odbrana je li cemu. Ja neznam pola igraca...
ja mislim da je još uvijek rano davat bilo kakve zaključke,viđeće se tek kroz nekoliko utakmica ko valja a ko ne! Banjo Bošković je moj favorit,mislim da će da eksplodira 8)
Ja sam se samo bojao da Savo ne bude "poreklom"....
Ja sam gledao Pejovica iz Grblja, momak igra lijevog beka, dobar je tehnicar i mnogo je brz. Bar mi se tako ucinjelo kad je igrao protiv Mogrena prosle godine u Budvi :) Navijam za njega! A mogao je pozvat Tatara iz Mogrena, igra beka i odlican je bio i protiv Buducnosti i Zete
Tatar nije imao mjesta u Buducnosti, a ne u reprezentaciji...:rolleyes:
Najvishe ochekujem od onog ciganina Purovica, vidjecete da ce dat' gol!
Ocete li mi rec ko su ovi: Tanasijevic i Batak. Presmijesno je da vujovic igra!!!!
Delibasic i Radonjic su mogli uskocit umjesto burza u napada, njega naravno u vezni red, vujovic doma. Dobro je to sto jovetica forsiraju, ipak je toj najtalenat evrope i sto prije stekne iskustvo to bolje...
kakav zesci spisak. izgleda da taj famozni dogovor deja i terzica zvanicno vise ne vazi. filipovicu su po tima srbijanski otpatci.
Fily ga je istumbao jebao mu je majku. Prvo nije zvao Delibasica, koji je doktor za Purovica! Drugo nije zvao Djoka Cetkovica iz Hanze, koji je tamo medju boljim igracima, pa onog Pekovica iz Majnca. I mene je zacudilo sto nije zvao Carapica, mada su u mnogo boljoj formi od njega Radulovic i Jeknic. Ove ostale defanzivce ne znam prvi put cujem za njih. Cetvorka na sredini ce biti pretpostavljam Boskovic, Tumbasovic, Vukcevic i Bozovic, u napad Vucinic i Burzo. I naravno Vucinic ce prvi da ga zabije!
pa i ja tipujem na vucinica...odbrana nam je tanka...
mada cuh da ce basa i lalatovic od juna igrati za nas...
Pobjeda u mecu bi puno znacila i za samopouzdanje u ekipi i za kurazenje crnogorske javnosti, da se zna da ova ekipa nece bit kanta za napucavanje nikome, nego da ce bit tvrd orah svakome...
Kod reprezentacija ne igraju samo imena igraca nego i duh ekipe, zajednistvo, borbenost, bilo je dosta repki koje su imale extra igrace a nikad nista ne napravise, dok sa druge strane bilo je drzava koje su sa potpunim anonimusima uz jak patriotski naboj i izgaranje na terenu uspjele da naprave puno vise od svojih objektivnih mogucnosti.... Katanec je Slovence odveo na EP i SP, sicusna Latvija je bila na EP, ludi Grci su bili prvaci Evrope, Hrvatska je bila na svim velikim takmicenjima osim na EP 2000, jednom je bila cak i broncana (dobro Hrvatska je imala (ima) i extra igrace)...
Dok recimo ovi Spanjolci uvijek budu ispod svojih mogucnosti, plasiraju se na EP i SP i onda nista, a kako su krenuli u ove kvalifikacije, nece ih bit na EP 2008
Ambasador Madjarske izjavio kako je ubijedjen da ce Crna Gora na svojoj prvoj fudbalskoj utakmici u istoriji ostvariti pobjedu.
Mozda postoji neki diplomatski dogovor da moramo da pobijedimo. Bas me zanima oce li biti ova utakmica na kladionici i kakva ce biti kvota na nas, jer smo totalna nepoznanica i nama samima, a ne svijetu!