https://www.facebook.com/farmamagara...89713678001209
Ne znam sta da mislim... Smijesno jeste, ali opet...
Printable View
https://www.facebook.com/farmamagara...89713678001209
Ne znam sta da mislim... Smijesno jeste, ali opet...
ali i tužno. kult ličnosti u CG [emoji4] nikad se toga nećemo otarasiti
Tapatalk
Upravo!
Cijenim Darka kao istinskog zastitnika prirode, ali...
Ne vezem ovo za kult licnosti, covjek koristi period povecane popularnosti odredjene javne licnosti na duhovit nacin u humane svrhe. Tajming mu je idealan jer Dritan iskace iz wc solje zadnjih dana...
Sve pohvale Farmi i vlasniku.
Crni Mile, zamisli da su DPS-ovci tako prodavali casu iz koje je Milo pio sampanjac na proslavi izborne pobjede... (upisi god po zelji).
Sigurno bi se nasao neki "patriota" koji bi drijesio kesu i hiljadama je platio. Pa sve da ide u dobrotvorne svrhe, glupo je, brate.. infantilno...
Ne zezaj, vidis da je u pitanju zajebancija i da je prije toga prodavao Sergejevu uniformu, a ujedno sa casom prodaje lopatu koju je koristio princ...
Sto se mene tice ne bih imao nista protiv da neko otkupi Lomijev sat, odijelo ili bilo sta drugo i novac donira u humanitarne svrhe.
Dobro, odlicno je ovo.. vrlo kreativno....
Da nije u humanitarne svrhe pa da se kritikuje, ovako stvarno nema smisla. Ko je upoznao covjeka(ne Dritana nego vlasnika farme) stvarno zna kakav je to lik.
Послато са SM-N986B помоћу Тапатока
Nikad mi nećemo shvatiti da su ti ljudi tu da služe nama. Nikad.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Da, ako je neka lokalna budala, onda bi bilo samo smijesno i nista vise. Ali Darko je (bio) ozbiljan kandidat za sekretara iz oblasti ekologije. Jos uvijek je, iako je Danilu Mrdaku ocigledno namijenjeno to.. I ja i dalje navijam za Darka i vjerujem da ce dobiti neku vaznu poziciju u vezi zastite prirode.
A on prodaje čaše iz koje je pio Dritan Abazovic.. a maxeee...
Sto se americke administracije tice, ne sjekiram se puno oko vrsljanja u CG, a ni u Srbiji. Sta mogu, da natjeraju Srbiju da prizna Kosovo? Sta kod nas da petljaju?
Ali ono dje mogu da naprave totalni regionalni haos je ovo:
“SAD bi trebalo da pritisnu Evropljane da sankcionišu one koji zagovaraju nezavisnost Republike Srpske i da ojačaju i prekomponuju svoje trupe, uz vidljivu podršku SAD-a, u grad Brčko na sjeveroistoku zemlje, kako bi blokirali eventualnu secesiju."
Ovo bi moglo da pomami Srbe iz sve 3 zemlje, Srbije, CG i BiH, da bude belaj. Doduse, ovo bez Evrope nece ici, a Evropa sada nije sto i 90-ih. Ne vjerujem da ce Njemacka slijepo slusati sve sto im se kaze...
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...u-zakona-o-spi
Konkretno, ovo je jedan od zakona na osnovu kojeg cu vjerovatno formirati misljenje o radu nove vlade u roku od odmah.
Zakon o slobodnom pristupu informacijama mora pod hitno da se izmijeni. Nisam procitao zahtjeve NVO, ali se nadam da je ukljuceno i zakonsko rjesenje sta institucije smiju a sta ne da proglase tajnim ili internim informacijama.
Ukoliko informacija nije od znacaja za drzavnu bezbjednost, ne moze biti sakrivena jer su u pitanju pare iz budzeta.
Primjer, ukoliko se podijele bonusi ili kojekakve apanaze, popravljaju vozila ili kupuju.... To nije informacija koja utice na bezbjednost drzave i ne smije biti skrivana.
http://rtcg.me/vijesti/politika/3025...u-briselu.html
Premijer Zdravko Krivokapić u utorak će posjetiti Brisel, saznaje RTCG u Briselu.
odlično
Tapatalk
DPS očekuju bolni rezovi unutar partije. Svima njima iz EU i SAD je duže vrijeme jasno kakva je situacija ne samo u CG, već i u ostalim državama na ovim prostorima. Olbrajtova je samo ponovila konstatovano , a što se desilo smjenom DPS-a, kao i početkom kraja slične garniture u BiH. Tači će biti osuđen za ratne zločine, što će biti itekako bitna stvar, Kosovo će pod pritiskom biti na tapeti sledeće godine, a potpisani sporazum sa Srbijom i onom velikom investicijjom koju su potpisali u SAD će se realizovati. U prevodu, biće kupljen neki oblik priznanja Kosova koje će ostati najveći problem EU u narednom periodu jer tamo je možda i najveća mafija ovog dijela Evrope uz ovu u CG i SRB. Svakako, moje očekivanje jeste da će ovi nesrećni prostori imati izvjestan napredak u svim poljima.
To bi sve MOŽDA bilo, kad bi američku spoljnu politiku kreirao poznati bošnjački i albanski lobista Danijel Server
Jer, ti i Gagarin pišete o njegovim "savetima" u kongresu
A taj već više od 20 godina "savetuje" da Srbija koliko sutra mora priznati Kosovo, a prekosutra se RS mora ukinuti i sve dati Bošnjacima.
Taj olinjali "strućnjak" je prilično nebitan.
S druge strane, Madlen Olbrajt je još uvek prilično autoritativna i uticajna.
Čitajući šta ona kaže, rekao bih da američka politika neće mnogo odstupati od kursa.
Posebno je bitno rekao bih ovo:
"Što se tiče Kine, rekla je da kroz “Pojas i put” ona ulaže u region u oblastima saobraćaja i rudarstva, sferama gdje pomoć jeste potrebna regionu, te da je zato važno razvijati ekonomsku saradnju SAD i Srbije. Pomenula je nedavno otvaranje kancelarije DFC u Beogradu i ocijenila da to treba iskoristiti kao sredstvo pomoći kroz investicije i učešće privatnog sektora."
S obzirom da je i EU namenila izdašnu pomoć ovim prostorima kroz pomoć infrastrukturnim projektima, sasvim je izgledno ni da američka administracija neće odstupati od tačaka Vašingtonskog sporazuma , čiji cilj je u stvari suprotstavljanje kineskom ekonomskom uticaju u regionu.
Dakle, spremajte se i dalje za Mali Šengen.
Pacijenta ne fali
izgleda da se URA dobro zajebala sa postavljanjem Miloševića kao državnog sekretara MUPa. sad je sasvim legitimno da sve partije traže da krene zapošljavanje po dubini. valjalo bi da ga povuku sa ovog mjesta. klasična greška u koracima
Tapatalk
Logicno prekrsili su dog kako meni izg.
Tako je kod braticke zavrsio izbor ure za d.s
Trebalo bi u mupu da budu d.s iz drugih partija a ne ure...prebrzo su uzleceli reka bi
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
klasično kršenje dogovora, nema tu šta. pogotovo posle svih onih silnih govora kako je završeno sa partijskim zapošljavanjem. ne ide to baš tako. ne znam okle im ideja da ovaj bude sekretar. nažalost mogli bi ovu grešku da plate. najbolji potez bi im bio da povuku ovoga i na njegovo mjesto dodje neko drugi. ali mislim da neće jer što ti kažeš, malo su previše uzlećeli
Tapatalk
Sav plan im je da pozajme još para da bi vratili dugove. Taman tolko nadaju se mogu uzajmit kod kamataša.
Bagoš vama sa Dritanom i bistrookom ekipom. Baš izgledaju sposobniji od stare vi ekipe.
Ko se davi fata se za pjenu. Nad glavom se nadodaju ruke.
Na zabjelo imala je jedna uzreka bolja od Njegoševe: "Ne kuka majka što joj sin ide da se kocka, no što ide da se vadi."
Već duboko joj sin zagazio u kocku. Oguglala je. No zna da mu može panut na pamet da ide na sve il ništa.
Видим помињу се имена по медијима, али нигдје званично? Чини ми се да сам у Вијестима да се преговара око мјеста по дубини.
Možemo. Ja sam rad, al ovim novima se nešto neće.
Čekali su 30 godina i sve gledali svojim očima. Malo im kapkalo para pa se zato oni nisu premnogo bunili.
A gle ovog lažova od Mila, a koliko je on samo para sasuo crnogorskim srbima to samo on zna. Te programi nacionalnih manjina te pozapošljava ih bio svuđ. Samo da bi ga glasali. A i glasali su.
Pogledaj političare koji su svi stari ka DPS. Ima li ti kojeg da nije bucko il da nije fino popunjen.
I sad pričaju priču o teško osvojenoj slobodi, izgleda je samo na vlast sloboda.
Ja bi moga o ovome do śutra da navodim primjere kockarske čoje Montenegrina.
Druze, prvo i osnovno, debilna je prica da protivnik vlasti mora da bude mrsav, kost i capra, da bi se znalo da taj ne krade i da nije guzica. Drugo, u ovoj Vladi nesto ne znam da ima tih starih, prekaljenih opozicionara, koji nose svakakve hipoteke proslosti. Trece, ti si vec snimio da je zaduzivanje jedini model kojim ova Vlada planira da oporavi privredu?? Bravo, kralju... A sto ce meni ovoooo....
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...rstvu-zdravlja
Funkcioner Nove srpske demokratije (Nova) Veljo Čađenović i načelnik Odjeljenja za ishranu i zdravstvenu ekologiju u Institutu za javno zdravlje Borko Bajić biće novi državni sekretari u Ministarstvu zdravlja.
Čađenović i Bojić su potvrdili “Vijestima” da su prihvatili da obavljaju te funkcije u Ministarstvu, na čijem čelu je Jelena Borovinić Bojović.
Neka od imena koja se pominju za te pozicije su reditelj i bivši član Savjeta RTCG Nikola Vukčević, politikolog i bivši direktor Zavoda za zapošljavanje u Vladi izbornog povjerenja Rade Milošević (GP URA), arhitekta Aleksandar Ašanin... saznaju “Vijesti” iz više izvora.
Vukčević bi trebalo da bude imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu prosvjete, kulture, nauke i sporta, Ašanin u Ministarstvu ekologije urbanizma i prostornog planiranja. Pri MUP-u trebalo bi da budu dva državna sekretara, od kojih je jedan najvjerovatnije Rade Milošević.
sve nešto mislim da će trend zapošljavanje po dubini biti prisutan i dalje
Crna Gora izdala je danas obveznice vrijedne 750 Mln EUR na sedam godina, sa godišnjim prinosom od 2,95%. Imali smo sreće sa tajmingom i odlično prošli. Sada su komotni sa budžetom u smislu da ne moramo razmišljati o bankrotu jer nam dopsijeva 490 miliona duga u 2021. A imaće i 250 Mln rezerve. U suštini prethodni spremili emisiju, novi izveli, vjerovatno je to bila i tema onih sastanaka prije formiranja vlade.
Trivia: Što ćemo sa Medojevićem i potpisanim aranžmanom sa MMF?