Ova volga ne moze da se igra u singlu ni na bet-at home....
Printable View
Ova volga ne moze da se igra u singlu ni na bet-at home....
primorani smo da upozorimo gospodina kotoranina, koji se na nasem sajtu predstavlja kao betchief, da ne rastura nase dojave po forumima.sramota.
nas sajt je http://lumpiekipa.yolasite.com/, pa pogledajte.
1)prikupljas poene
2)htio si da rasturas dojavu za 15ti
3)nema nista od toga
4)sve informacije su na nasem sajtu, lakse ti je da stavis link, a ne da pises toliko i skupljas jeftine poene.
nema rasprave!hvala
ja odje imam bar 30 postova. ono sto si pisao po forumu sve je nase. tisina.
A jesi ti mozda razmisljao da i na druge forume i blogove imaju iste utakmice ????? AAA?? Da sad mogu nac padovu na 20 blogova i prije jos,i ceara je bila isto tako na sve blogove da mora dobit i ti si je imao? America rn isto sam naso na 3 bloga druga....zato neka ti ta prica to pricaj nekim penalima tamo kojima uzimas pare od dojava
alo huligan samo da te pozdravim :)
6:1 - 6:8 aooooooooooooooo
pusti ba ove.dobro su te trazili po foruma :)
Ja mogu da potvrdim da se dojave i tipovi koje ovde pise Kotoranin mogu naci na jos nekim javnim forumima i blogovima, medjutim on meni a verujem da nisam jedini uliva poverenje, vidi se da se razume u materiju, ne pise npr razno razne " dojave " najjacih liga ( ja sam na netu nailazio na " dojave " na mecevima Liverpul - Arsenal i tome slicno ). Prema tome i da su te dojave i na sto drugih mesta ja coveku verujem, naravno svako igra na svoju odgovornost.
hahaha.. pa sta.. i moje dojave neko meni salje.. a da zna da ja ostavljam na forum ne bi ih vise slao.. Ali aj znam da vi ne pretjerujete sa ulogom tako da nema sanse za public bett..;)
Kako je smiješna Francuska, izgubili od Kine, em još nisu postigli gol!
A gledam kvote za SP, Urugvaj-Francuska 1 @3.80
Poklon kvota :D
jedno su pripreme a drugo je prvenstvo... gdje su to igrali, da nisi bili uslovi meca kao srbiji sa poljskom ili nesto slicno? ja sam siguran da cemo na svetskom gledat skroz drugu predstavu u odnosu na ove prijateljske... pa pogledaj portugal, igrao je 0:0 sa onim domorodcima sa zelenortskih ostrva a onda je dobio ganu 4:1 a moglo lagano bit 10:1 :)
Ma i prije toga su igrali nerješeno sa Tunisom, jedva su dobili Kostariku...
ja onom kotoraninnu nista ne vjerujem covjek neprestano daje lazne dojave :mrgreen:
Ajde budite se vise :D
ajmo ljudi tipovi i dojave za danas :D
sta hvali mom imenu? :D
Lupmijeva dojava danas santo andre 1, pise 10/10?! sta mislite, coritiba zadnje 3 dobila 2:1...