Thread: Kladionioca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma super... .. samo nastavi..

PS.
    koji ti je username na www.kladionicasport.com
    ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vuk0125 View Post
    ma super... .. samo nastavi..

PS.
    koji ti je username na www.kladionicasport.com
    ???
    Kotoranin ali brate slabo se snalazim tamo nervira me nekako sve prenatrpano pa me i nije volja ulazit
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a.. pa nije kad se uvjezbas.. samo sa strane imas ponuda oklada..

vidim stavio si
    Corinthians SP v Internacional RS.. Dobar tip.. reklo bi se najbolji za danas.. ja sam ga odigrao u bwinu sa 25 e.... A na kladionicaplus.com sam odigrao ova 3 brazilca jedinicu.. i 3+ sem ovog vasca.. njega sam 0-2.. zadnjih 6 susreta sa ovim su zavrsili sa 1 ili nijedan gol..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a.. pa nije kad se uvjezbas.. samo sa strane imas ponuda oklada..

vidim stavio si
    Corinthians SP v Internacional RS.. Dobar tip.. reklo bi se najbolji za danas.. ja sam ga odigrao u bwinu sa 25 e.... A na kladionicaplus.com sam odigrao ova 3 brazilca jedinicu.. i 3+ sem ovog vasca.. njega sam 0-2.. zadnjih 6 susreta sa ovim su zavrsili sa 1 ili nijedan gol..
    Pa trazio sam nesto da pocnem cisto

A reci mi kako mi se profit racuna ? Npr 10 ulog a kvota je 1.95 (da je to 10e dobio bi 19.5e ) pa jel mi profit samo ono 9.5 jeste bice tamo jel ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa.. ako dobijes.. imas profit +9.5... a ako promasis imas -10...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ah dođoše mi lejkersi i hamarbi...sjajno
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Danas se nece udarat singlovi bez ako ne iskoci nesto ....igracu neki tiket

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ipak dobih opet dojavu od onog istog eo ovi tren

Kaze ovako.... Baltika - Volga 2 2.30 je dvojka....ne znam pravo da vam kazem al opet je napisao 10/10 hmmm....probacu ja svakako

a predlog je padova 1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Klubi 04 - Popa 2 2.80 a pala na 2.30 gotovo ??? o cemu se tu radi vrijedi li probat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koja je to liga Volga?!

*****ti mrtvog gasola juce za 200 eura ,***** mater garnetu i njegovoj obrani

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lovac u mutnom View Post
    koja je to liga Volga?!

*****ti mrtvog gasola juce za 200 eura ,***** mater garnetu i njegovoj obrani

To ti je ruska 1 liga.... ja nesto mislim da vezem njega,popu i padovu sa 10e eventualno ne znam ni sam ili opet singl da udaram

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma ja bi igra za 15 € da mi je gasol mrtvi juce uletio,sad ni sam nisam pametan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lovac u mutnom View Post
    ma ja bi igra za 15 € da mi je gasol mrtvi juce uletio,sad ni sam nisam pametan

ja otkad radim sa njim prosle su mu 3 dojave da ja znam,a u arhivi sto imam od njega su mu prosle sve,jedino mu se desi insajder da mu padne al dojava ne....vjerovatno ima opet dobru info za volgu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Može li Baltika da se brzo oporavi od poraza protiv Kamaza 2-4 i sav bes iskali u duelu sa Volgom koja za sada nema pobedu u gostima videćemo, ali da to najavljuju iz stručnog štaba Baltike mogli smo pročitati.
    Baltika
    Ušli su u seriju utakmica gde u 7 poslednjih mečeva imaju jednu pobedu, 3 remija i 3 poraza. 21.04. Baltika je pobedila ekipu Rotora na svom terenu 3-2. Međutim zbog incidenta stadion Baltike je suspendovan i Baltika je naredna tri meča morala igrati na terenu Himkija pred 200-300 gledalaca. Ska Energija i Kamaz su odneli bodove, a Luč Energija je savladana. Ovaj meč protiv izuetno jakog rivala Baltika će igrati na svom terenu.
    Ivan Lajah će imati priliku da se dobrim rezultatom održi na trenerskoj poziciji, ali će to biti vraški teško. Golman Rogačev je primio već 11 golova na domaćem terenu i nalazi se u vrlo lošoj formi. Trojica defanzivaca Lebedev, Mogilev i Rogocki su povređeni, a sve se čini da se oni vrate u tim. Najbliži povratku je Lebedev, ali konačno odluku Lajah će doneti pred početak meča. Od ranije je van stroja vezista Ušenin. Ruski mediji sve više pišu o Lajahovoj smeni, a poraz na ovom meču bi bila kap u punoj čaši vode.
    Odbrana ekipe je ionako na lošem nivou pogotovo na domaćem terenu i procenat od 58% iskorišćenih prilika za goste to i potvrđuje. Nesmotrenost (3 penala) i nedisciplina igrača veznog reda koji ne pomažu u odbrambenim zadacima doveli si Baltiku u nezavidan položaj i 12. mesto u ligi sa dva boda više od poslednjeg Rotora.
    Volga
    Iako 9. na tabeli u ovom klubu očekuju da vrlo brzo izbiju u sam vrh tabele. S obrzirom na kvalitet ekipe ta tvrdnja uopšte nije nerealna, pogotovo što u poslednja 4 meča Volga ne zna za poraz. Osim što su bili strah i trepet na svom terenu, počeli su da beleže nerešene rezultate i u gostima i to će im biti dovoljno za plasman u vrhu.
    Mnogo problema sa povredama trentno ima stručni štab Volge. Omar Tetradze koji je Volgu preuzeo pre nekoliko kola ne može da računa na veziste Pilipčuka i Jašina, kao i na defanzivca Sajaia za koga je našao zamenu u mladom Volkovu. Povratnik iz Nemačke Anton Kazov je još u trenažnom procesu i očekuje se da će brzo na teren.
    Kao što je Kamaz u prošlom kolu imao Gognjeva, tako sada Volga ima opasnog Marcvaladzea koji je postigao samo jedan gol manje od Gognjeva. Ali za razliku od Kamaza Volga ima veći broj opasnih fudbalera, pa opasnost preti i od drugog napadača Kožanova, a i od kompletnog veznog reda. Volga je ekipa koja ima najviše udaraca na gol protivnika, a procenat pogođenih u okvir gola kreće se oko 50 %. S obzirom na lošu formu Rogačeva tu može biti velika šansa gostiju.
    U jedinom meču dosad odigranom na stadionu Baltike bilo je 0-0. Na ovom meču bodovi su potrebni i jednima i drugima tako da verujemo da će biti golova. Prednost Volgi, ali je pitanje da li će ona biti dovoljna za pobedu pa stavite X2.

Ja cu probat sa 15 eura pa sto bude.
    Last edited by zola.mne; 04-06-10 at 12:34. Reason: asd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Real Madrid View Post
    Može li Baltika da se brzo oporavi od poraza protiv Kamaza 2-4 i sav bes iskali u duelu sa Volgom koja za sada nema pobedu u gostima videćemo, ali da to najavljuju iz stručnog štaba Baltike mogli smo pročitati.
    Baltika
    Ušli su u seriju utakmica gde u 7 poslednjih mečeva imaju jednu pobedu, 3 remija i 3 poraza. 21.04. Baltika je pobedila ekipu Rotora na svom terenu 3-2. Međutim zbog incidenta stadion Baltike je suspendovan i Baltika je naredna tri meča morala igrati na terenu Himkija pred 200-300 gledalaca. Ska Energija i Kamaz su odneli bodove, a Luč Energija je savladana. Ovaj meč protiv izuetno jakog rivala Baltika će igrati na svom terenu.
    Ivan Lajah će imati priliku da se dobrim rezultatom održi na trenerskoj poziciji, ali će to biti vraški teško. Golman Rogačev je primio već 11 golova na domaćem terenu i nalazi se u vrlo lošoj formi. Trojica defanzivaca Lebedev, Mogilev i Rogocki su povređeni, a sve se čini da se oni vrate u tim. Najbliži povratku je Lebedev, ali konačno odluku Lajah će doneti pred početak meča. Od ranije je van stroja vezista Ušenin. Ruski mediji sve više pišu o Lajahovoj smeni, a poraz na ovom meču bi bila kap u punoj čaši vode.
    Odbrana ekipe je ionako na lošem nivou pogotovo na domaćem terenu i procenat od 58% iskorišćenih prilika za goste to i potvrđuje. Nesmotrenost (3 penala) i nedisciplina igrača veznog reda koji ne pomažu u odbrambenim zadacima doveli si Baltiku u nezavidan položaj i 12. mesto u ligi sa dva boda više od poslednjeg Rotora.
    Volga
    Iako 9. na tabeli u ovom klubu očekuju da vrlo brzo izbiju u sam vrh tabele. S obrzirom na kvalitet ekipe ta tvrdnja uopšte nije nerealna, pogotovo što u poslednja 4 meča Volga ne zna za poraz. Osim što su bili strah i trepet na svom terenu, počeli su da beleže nerešene rezultate i u gostima i to će im biti dovoljno za plasman u vrhu.
    Mnogo problema sa povredama trentno ima stručni štab Volge. Omar Tetradze koji je Volgu preuzeo pre nekoliko kola ne može da računa na veziste Pilipčuka i Jašina, kao i na defanzivca Sajaia za koga je našao zamenu u mladom Volkovu. Povratnik iz Nemačke Anton Kazov je još u trenažnom procesu i očekuje se da će brzo na teren.
    Kao što je Kamaz u prošlom kolu imao Gognjeva, tako sada Volga ima opasnog Marcvaladzea koji je postigao samo jedan gol manje od Gognjeva. Ali za razliku od Kamaza Volga ima veći broj opasnih fudbalera, pa opasnost preti i od drugog napadača Kožanova, a i od kompletnog veznog reda. Volga je ekipa koja ima najviše udaraca na gol protivnika, a procenat pogođenih u okvir gola kreće se oko 50 %. S obzirom na lošu formu Rogačeva tu može biti velika šansa gostiju.
    U jedinom meču dosad odigranom na stadionu Baltike bilo je 0-0. Na ovom meču bodovi su potrebni i jednima i drugima tako da verujemo da će biti golova. Prednost Volgi, ali je pitanje da li će ona biti dovoljna za pobedu pa stavite X2.

Ja cu probat sa 15 eura pa sto bude.
    Zanimljiv info svega mi.....hmmmmmm moze li dobit volga izgorela

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U lob je nema u ponudi a imaju ostele utakmice iz 2 ruske. Dje ima da se uplati?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Real Madrid View Post
    U lob je nema u ponudi a imaju ostele utakmice iz 2 ruske. Dje ima da se uplati?

Ja mislim da ima u meridian ? Prosli put sam tamo ja igrao rusku drugu ligu...nego kad im opet udjem da me isplate pocece se smijat...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Momci koji god budete info imali ili analizu za meceve da nadjete sa neta kao ovo za volgu saljite mi na pm obavezno ilis tavite odje jer sam se dogovorio sa ovim momkom sto daje dojae da mu saljem info svaki dan po jednu ili svaki drugi i on meni 15 tog juna kvota 8 jedna utakmica dojava !!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti to meni onda na pm proslijedi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imash na ova dva sajta http://bezmotike.com/ http://www.turovac.com/ analize utakmica. Sad nalecesh na ovaj sajt cijela ruska 2 liga ima
    Bio sam sad u olimp, sporting, lob i blokirana je u svaku od ovih bez u sansu ali nemoze singl nego da se veze.Kad uplatite javite u koju kladionice ste igrali baltika-volga singl.
    Last edited by zola.mne; 04-06-10 at 13:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicno real madrid hvala

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

ja uplatih ovu volgu u bookmaders u DG, a igrao sam još padovu 1 i 2 finske gg..ne pitah može li singl..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Momci koji god budete info imali ili analizu za meceve da nadjete sa neta kao ovo za volgu saljite mi na pm obavezno ilis tavite odje jer sam se dogovorio sa ovim momkom sto daje dojae da mu saljem info svaki dan po jednu ili svaki drugi i on meni 15 tog juna kvota 8 jedna utakmica dojava !!!!
    Samo i njemu posalji moje dojave kad budem imao i uzivaj.... bice zadovoljan.. ne boj se..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs up

Samo i njemu posalji moje dojave kad budem imao i uzivaj.... bice zadovoljan.. ne boj se..
    daj neshto za danas.....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ja jutros singlovah Obalu slonovace
    poklon kvota 2
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Page 1089 of 4706 FirstFirst ... 895899891039107910851086108710881089109010911092109310991139118915892089 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)

Bookmarks

Bookmarks