a.. pa nije kad se uvjezbas.. samo sa strane imas ponuda oklada..
vidim stavio si
Corinthians SP v Internacional RS.. Dobar tip.. reklo bi se najbolji za danas.. ja sam ga odigrao u bwinu sa 25 e.... A na kladionicaplus.com sam odigrao ova 3 brazilca jedinicu.. i 3+ sem ovog vasca.. njega sam 0-2.. zadnjih 6 susreta sa ovim su zavrsili sa 1 ili nijedan gol..
![]()
pa.. ako dobijes.. imas profit +9.5... a ako promasis imas -10...![]()
ah dođoše mi lejkersi i hamarbi...sjajno![]()
Danas se nece udarat singlovi bez ako ne iskoci nesto ....igracu neki tiket![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ipak dobih opet dojavu od onog istog eo ovi tren![]()
Kaze ovako.... Baltika - Volga 2 2.30 je dvojka....ne znam pravo da vam kazem al opet je napisao 10/10 hmmm....probacu ja svakako
a predlog je padova 1
Klubi 04 - Popa 2 2.80 a pala na 2.30 gotovo ???o cemu se tu radi vrijedi li probat
koja je to liga Volga?!
*****ti mrtvog gasola juce za 200 eura ,***** mater garnetu i njegovoj obrani
ma ja bi igra za 15 € da mi je gasol mrtvi juce uletio,sad ni sam nisam pametan
Može li Baltika da se brzo oporavi od poraza protiv Kamaza 2-4 i sav bes iskali u duelu sa Volgom koja za sada nema pobedu u gostima videćemo, ali da to najavljuju iz stručnog štaba Baltike mogli smo pročitati.
Baltika
Ušli su u seriju utakmica gde u 7 poslednjih mečeva imaju jednu pobedu, 3 remija i 3 poraza. 21.04. Baltika je pobedila ekipu Rotora na svom terenu 3-2. Međutim zbog incidenta stadion Baltike je suspendovan i Baltika je naredna tri meča morala igrati na terenu Himkija pred 200-300 gledalaca. Ska Energija i Kamaz su odneli bodove, a Luč Energija je savladana. Ovaj meč protiv izuetno jakog rivala Baltika će igrati na svom terenu.
Ivan Lajah će imati priliku da se dobrim rezultatom održi na trenerskoj poziciji, ali će to biti vraški teško. Golman Rogačev je primio već 11 golova na domaćem terenu i nalazi se u vrlo lošoj formi. Trojica defanzivaca Lebedev, Mogilev i Rogocki su povređeni, a sve se čini da se oni vrate u tim. Najbliži povratku je Lebedev, ali konačno odluku Lajah će doneti pred početak meča. Od ranije je van stroja vezista Ušenin. Ruski mediji sve više pišu o Lajahovoj smeni, a poraz na ovom meču bi bila kap u punoj čaši vode.
Odbrana ekipe je ionako na lošem nivou pogotovo na domaćem terenu i procenat od 58% iskorišćenih prilika za goste to i potvrđuje. Nesmotrenost (3 penala) i nedisciplina igrača veznog reda koji ne pomažu u odbrambenim zadacima doveli si Baltiku u nezavidan položaj i 12. mesto u ligi sa dva boda više od poslednjeg Rotora.
Volga
Iako 9. na tabeli u ovom klubu očekuju da vrlo brzo izbiju u sam vrh tabele. S obrzirom na kvalitet ekipe ta tvrdnja uopšte nije nerealna, pogotovo što u poslednja 4 meča Volga ne zna za poraz. Osim što su bili strah i trepet na svom terenu, počeli su da beleže nerešene rezultate i u gostima i to će im biti dovoljno za plasman u vrhu.
Mnogo problema sa povredama trentno ima stručni štab Volge. Omar Tetradze koji je Volgu preuzeo pre nekoliko kola ne može da računa na veziste Pilipčuka i Jašina, kao i na defanzivca Sajaia za koga je našao zamenu u mladom Volkovu. Povratnik iz Nemačke Anton Kazov je još u trenažnom procesu i očekuje se da će brzo na teren.
Kao što je Kamaz u prošlom kolu imao Gognjeva, tako sada Volga ima opasnog Marcvaladzea koji je postigao samo jedan gol manje od Gognjeva. Ali za razliku od Kamaza Volga ima veći broj opasnih fudbalera, pa opasnost preti i od drugog napadača Kožanova, a i od kompletnog veznog reda. Volga je ekipa koja ima najviše udaraca na gol protivnika, a procenat pogođenih u okvir gola kreće se oko 50 %. S obzirom na lošu formu Rogačeva tu može biti velika šansa gostiju.
U jedinom meču dosad odigranom na stadionu Baltike bilo je 0-0. Na ovom meču bodovi su potrebni i jednima i drugima tako da verujemo da će biti golova. Prednost Volgi, ali je pitanje da li će ona biti dovoljna za pobedu pa stavite X2.
Ja cu probat sa 15 eura pa sto bude.
Last edited by zola.mne; 04-06-10 at 12:34. Reason: asd
U lob je nema u ponudi a imaju ostele utakmice iz 2 ruske. Dje ima da se uplati?
Momci koji god budete info imali ili analizu za meceve da nadjete sa neta kao ovo za volgu saljite mi na pm obavezno ilis tavite odje jer sam se dogovorio sa ovim momkom sto daje dojae da mu saljem info svaki dan po jednu ili svaki drugi i on meni 15 tog juna kvota 8 jedna utakmica dojava !!!!
a ti to meni onda na pm proslijedi![]()
Imash na ova dva sajta http://bezmotike.com/ http://www.turovac.com/ analize utakmica. Sad nalecesh na ovaj sajt cijela ruska 2 liga ima
Bio sam sad u olimp, sporting, lob i blokirana je u svaku od ovih bez u sansu ali nemoze singl nego da se veze.Kad uplatite javite u koju kladionice ste igrali baltika-volga singl.
Last edited by zola.mne; 04-06-10 at 13:42.
Odlicno real madrid hvala![]()
ja uplatih ovu volgu u bookmaders u DG, a igrao sam još padovu 1 i 2 finske gg..ne pitah može li singl..
ja jutros singlovah Obalu slonovace
poklon kvota 2
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks