Jeste taj je
Printable View
Kako je bilo fino u PG sinoc, svi klosari (cast izuzecima) su bili dolje.
Nidje policije, ja oko 0,4-0.5 o/oo (po prvi put u zivotu), ma banja...
Jel' ovo nesto novo?
http://www.seebiz.eu/poostrene-kazne...gori/ar-34393/
Inace mi neki taksista danas naprica kako se dizu cijene kazni za pojas i svijetla na 100%.. Dezinformacija ili...
Janjusko je pricao prije neki dan preko radija...idu cijene gore...
Fin neki drug. :encouragement::encouragement::encouragement:
Nije auto za njega. Mozhda na Play Station samo eventualno Xbox360...
Fino ti za druga nema shto...
Nego malo na temu. U petak veche sam preko mosta Kapadzhica krenuo na Stari jer mi je bilo blizhe s obzirom da izadjoh iz Rakija bara i pored Meksichkog bijah prkiran i a sam krenuo preko mosta upalishe se svietela i auto krenu za mnom sa sve rotacijama. Onda je uslijedilo obracanje preko razglasa zaustavite vozilo. Ni da sam drogu kakvu rasturao ni po jada. Stadoh autom i upalih 4 zhmigavca a policajac ulijece golfom i preprecava mi put :?. Poslije pregleda dokumenata, morao sam da uradim alkotest. Naravno kad su vidjeli da nema nishta od vozachke, vratishe se nazad.
Pa eto da znate, da se ne chudite ako upale rotacije za vama, i viknu na razglas da se zaustavite, samo hoce da urade alkotest.
P.S. Izbjegavajte dionicu preko Kapadzhica mosta kasno uveche
Prvo sto mu kazu u stanicu njemu i jos jednom drugu on vozi 325 e36 isto,odma ih pitaju jesu li oni normalni ? Hhahahahahahha oce psihologa da unajme...u subotu u podne se vrte na kruzni jedan za drugim zaustave saobracaj totalno hahahahaha
Vrh!!
Jebiga kad je neko u glavu udaren za to onda sto ces
Svaka budala danas dobije vozacku...
Pade mi vozacka sinoc, vakat je bio vise...0,9 promila ...
Savjet: Ne vozi bez vozacke. Mene je to iskusavanje srece popelo kaznu za oduzimanje suma sumarus 165e
a nekih drugih posljedica? ja vozim tako eo 20 dana...potrosnja je prilicno opala tako da to nije lose sa ekoloskog stanovista
I mene to interesuje, tako vozim eo mjesec i po :)
ih kod tebe je sitno :)
Drugih nije bilo ali tako mi se nekako potrefilo (sreca u nesreci) jer mislim da ako te ufate ide ti +2mjeseca (za ovu info nisam siguran).. U svakom slucaju grdilo je murije sada svuda tako da je vrlo mala vjerovatnoca da te nece nedje zaustavit.
Nino shto ti bi da vozish tako alkoholisan? Zbog 2-3 eura taxi-ja rizikovat je bespoterbno davanje vozachke MUP-u i minimum 150 eura...
Ako te zaustave i kažu da si vozio recimo 10 km-20km preko propisane brzine i ti tvrdiš da nijesi i onda se napiše kazna koju ne poptiše sve ide na sud?
Kako se braniti u tom slučaju?
ako te snimio radarom nema sto da tvrdis suprotno...
Trazis atest radara, provjeris vrijeme (da ti ne uvale)... ali sve to dok ti jos pisu, pa navedes kao prigovor na prijavi.
Poslije nemas sanse, jer na sudu ce uvijek uvaziti njihovu rijec, a ne tvoju... pa ces platiti i kaznu i sudske troskove.
sta klasicno? odokativno?
Bugi i klasican radar ima vrijeme, odstampa nesto kao racun kad te upeca :)