Ja ne mogah naci, gdje su "oborena svijetla" definisana, tj sta se smatra pod oborenim svijetlima... Ja mogu maglenke oborit, pa jel onda one dodju oborena svijetla
zakon kaze oborena...najbolje da se nasima da da prepravljaju zakon iz 58e godine kada dnevna nisu ni postojala
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja ne mogah naci, gdje su "oborena svijetla" definisana, tj sta se smatra pod oborenim svijetlima... Ja mogu maglenke oborit, pa jel onda one dodju oborena svijetla
Njak Njak Njak
Kad je zakon pisan, nisu postojala dnevna led svijetla, tako da ti nista ne znace.. Moras imat oborena svijetla upaljena
Last edited by stevann; 19-05-12 at 00:49.
Drugu mi pisu prijavu za preticanje na punu,za neregistrovano auto,za jos jedno preticanje,pa ga uhvate kako se vrti na kruzni sa bmw-om i uzmu mu auto,pa mu vrate kola i onda ga opet uhvate kako driftuje na kruzni pa mu skinu tablice i juce mu uzmu vozacku jer je vozio budvanskim bulevarom 120km.... nece ga nestohahahahaha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Mene su par puta tamo na radar isto...cesto znaju
Ako mislis na njegov auto, bmw e36 nije petica![]()
Jednu noc je driftao na Jaz, ima tamo neki poligon...
TAKUMI
...tamo oko 11 pm...znaci pauzirali smo fuk da gledamo bolesnika, jer nam je bio preblizu![]()
TAKUMI
Driftovati, ili pauzirati fuk da bi gledao driftovanje, ko je tu bolesnik![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Posto mi je oduzeta vozacka dozvola u budvi ,navodno sam vozio 83km/h dje je ogranicenje 50km/h, imam a ,b i c kategoriju na nekim srbijanskim forumima sam procitao da ti se zabranjuje upravljanje samo za kategoriju sa kojom si napravio prekrsaj usta sumnjam ali ajde da pitam mogu li makar motor da vozim.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ne izdaju dozvolu nego privremnu potvrdu dok mu se ne vrati dozvola, ja recimo sad imam A, ali nemam motor...
She is only here to annoy herself!
Mislim da ima mnogo ljepših i zanimljivijih mijesta gdje se može trenirati i pustiti svoje demone da odu...
Ok... I meni se dešava da ponekad "zaplešem" na izlaz iz kružnog, ili kad hvatam neku raskrsnicu, čisto malo slobodnim repićem da prođem... Ali - prava vožnja - zahtjeva prava mjesta
Ima i kamera... I to previše (doduše, onih te bilježe brzinu mislim da nema).
Bome... Kad me uhvati dobar drift... Desi mi se i disanje da zaustavim
ULTIMATIVNO.
Ako mi dignu vozačku dok vozim B kategoriju. Ostaje li mi da mogu vozit A od npr 1000 kubika dok ne dobijem vozačku nazad?![]()
Sinoc Ceca,euforija kod ljudi znate i sami... Dolazi golf 6 PG 10L10 table,crni tamna stakla, i dolazi do vrata grada skroz,policija odma potrcala,ovaj izaso i nesto im reko ovo-ono ja sam taj i taj i veli aj se parkiraj ispred auta od nacelnika na rivu,ovaj se parkirao izasla 5 momka,dao vozac neka dokumenta,6-7 policajaca na rivu stoji,i veli mu ovaj preparkiraj ga....i on rikverc,vozi vozi i odjednom se zabije u taksi iza ahahhahaaha pa ja nisam mogo vjerovat ahhaahahahahha i onda tu natezanje koliko da plati ovo ono...pa je preso preko pune jedno 2305125 puta u 5 minuta....nista policija...zanima me koje bio momak zna li ko mozda auto ?
sin jednog covjeka iz anb... zaboravi
f6
Aha pa pretpostavio sam da je tako nesto eto tako ti je to...haos totalniimao je i rotaciju u kola pa se vozao kroz kotor pun gas sa rotacijom...ludilo neko izigravao
moga je i pjeska udarit.mislim da bi pjesak odgovarao![]()
f6
A sto je to haos nisam mogo vjerovat brate svega mi...samo kod nas ima to
Jel to onaj sa GTDom?
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks