"ali kako kad u pustinju nema..."
Printable View
hit dana sandor kolar & slavisa
svaka cast fiorentini zaista. mudato su ga odigrali a rosi fino spakova 3 gola.
jos da pomenem sasuolo koji igra odlicno. ostalo vise manje sve na mjesto.
Hahahhaha evo i ja se smijem sebi kakva sramota ovako izgubiti sad se javljaju pametni koji su navodno odigrali 1 na kladionici tralala , vidjeli se nisu do 65 i poklonjenog penala posle toga potop sto su god probali uslo im je u go
objasni mi sta je to mudato u njihovoj igri bilo?vidjeli se nisu poklonjena pobjeda ovo u zivotu svom nisam vidjeo poklonjen penal + poklon Bufona + 2 kontre do kojih nikad ne bi doslo da nisu svi jurnuli u napad sto nije juventusov stil ,,, ova prica sad izgleda masu glupa al ovo je poraz juventusa a ne pobjeda fiorentine :D
Sve mi više miriše na odlazak Contea na kraju sezone. Ne može on da se nateže sa Marottom, kojem traži spoljne igrače i on se guzi 3 mjeseca, šalje neke presmiješne ponude i čeka može li koga za 1.2 miliona da dovede. Conte nije glup, vidi da ne može dugo sa ovom formacijom.
Rastavi Cerci Intera za 5 minuta a i kako nece kad igra Rolando. Kakvo ludilo od pocetka utakmice.
Ali sta odbrani Carizzo onako ladan, svaka cast. Iskljucen Handanovic, izasao Kovacic.
Vidal se povrijedio na mecu sa Fiorentinom i trenutno ne zna se hoce li nastupiti protiv Reala. Prelijepo..
Dobro sam ja potrčao da dvojku uplatim.
Ja sam mislio nece smjeti da mu da crveni, ali ipak povuce. Za mene je bio opravdan. Rolandu su morali sa klupe na pocetku meca da objasnjavaju da desni stoper u formaciji sa tri stopera ne mora samo centralno da igra, nego i da zatvara desno ponekad, da cita igru. To su culi italijanski novinari nakon nekolika proboja igraca Torina po njegovoj strani. Zamislite taj nivo.
Rupetina.
Ali dobro,makar ce macari vidjet na koga ne moze racunat u buducnosti.
Ne znam zasto nije poceo sa samjuelom, ali dobro...bi mu ga rabota sad.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Kakav gol guara!!!
dobro je sto se otislo na poluvrijeme ovako uff
sta radi sudija,ono nije bilo za iskljucenje sigurno,nego ajde sad valjda izguramo ovo
p.s bice odje jos crvenih,imam neki osjecaj :D
Osim Rome, najvece iznenadjenje ove sezone je Verona! Fantasticno igraju! Trenutno su na 3 boda od LS. :D Imaju stranse mlade igrace, treba to odma kaparisati.
Ovo je strasno sto nam rade sudije (planski, isplanirano). Cerci izgazi Handanovica, covjek izadje sav u modrice i jos dobi crveni.
Inter sa igracem manje imao dvije stopostotne sanse + dao gol. Bore se nema sto... Vidjecemo sad u drugo sto ce bit, idealno bi bilo Torino crveni da dobije pa da ih UGAZIMO.
bjezi bre,sa ovom formacijom +igrac manje ne moze se nista uradit.mora se ici na sve ili nista sad
edit: palasiJooo :) ajmooo jos jedan
Mislim da se Mazzari sad prosuo sa ovom izmjenom Taider-Belfodil. Bice tesko za Inter do kraja.
Jasno je da je macari na poluvremenu odlucio da se povuce, pa ako pukne neka kontra do kraja da se kljucnu 3 boda.
Vjerovatno ce ikardi umjesto palasija u zavrsnici (ako ostane 2-2) da se pokusa nesto dugim loptama.
evo ga medjorini,ako nas on ne syebe nece niko.obiljezio prosli mec intera i torina...
Sjajno pozicioniranje palasija, i genijakna lopta belfodila.
Ne bih rekao da je macari kiksao sa izmjenom!
;)
p.s. kako bih volio da ostane ovako i zbog onog pisljivog imobilea.slavi gol 5 minuta, kao da je postigao gol u nadoknadi vremena za osvajanje CL-a.
Iskukiraj malo macka...