Pitanje je koliko je Crvena Zvezda pristojan klub za bilo koga,nego ajde....evo ispade da rezervni lijevi bek Luka Pejovic igra u jacu ligu i klub od standardnog lijevog beka reprezentacije...
Printable View
Pitanje je koliko je Crvena Zvezda pristojan klub za bilo koga,nego ajde....evo ispade da rezervni lijevi bek Luka Pejovic igra u jacu ligu i klub od standardnog lijevog beka reprezentacije...
U pravu si. Hvala na ovoj intervenciji, jer ne volim da obmanjujem javnost :)
Podaci koje sam našao su bili za Lks Lodz za koji je nastupao u prvom dijelu sezone i ja nijesam obraćao pažnju, dok su na dnu strane podaci za Ludogorec i ti si u pravu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ml...eler_2138.html
Naravno, sva moja prethodna priča pada u vodu. Izvinjavam se zbog dezinformacije.
Poleksicu istice suspenzija za par dana i citam danas da ce se vratiti u reprezentaciju i to je ok. Samo se nadam da nece biti ludi pa da ga stave kao prvog golmana jer on dvije godine nije branio ni na jednoj utakmici.
nama ni jedan jedini golman nije standardan. A i dalje sam misljenja da je poleksic mnogo mnogo bolji golman od bonje koji je ruku na srce imao fantasticne meceve u proslim kvalifikacijama ali nije unosio sigurnost. Ovaj kad je branio makar nije kiksao.
Mislim da je Poleksic dobar golman ali vidjet cemo da li je ova suspenzija uticala na njega. On bi trebao da potpise novi ugovor za Debrecin sto je dobra stvar za njega. Ja za sad nebih mijenjao Bonju, ipak nas je spasio na dosta utakmica iako je imao par kikseva u zadnje vrijeme :)
spasao nas jeste ali nema nikakvu sigurnost. Golman treba da vristi da mlati da je autoritet a to bonja nije on zanijemi na gol liniju i vidimo se.
Zbog toga nije branio jedno vrijeme u svom klubu, rekao je trener da slabo komunicira sa igracima.
on slabo komunicira i sa sobom a ne sa drugima. realno imao je par utakmica dje nas je vadio sa par odbrana i onda smo dobijali, onda je kiksao dva puta i mi odmah izgubili. realno on je bio razlika sa pocetka i kraja kvalifikacija. za golmana je bitno da je standardan na gol i po meni ne smije biti varijanta stare zasluge, imamo 4 solidna golmana i onaj koji je najstardadniji treba da brani
Realno, treba Blazic da brani. Poleksic je nepouzdana kesa (da se ne lazhemo), a Bozovic nije daleko od toga, ali je stvarno dobro branio do mecha sa Bugarskom pa ipak treba da ima prednost nad ovim. A ne smije se zaboraviti ni Giljen koji moze sve da ih prestigne vrlo lako.
Dakle, treba ih birati po sledecem redosledu: Blazic, Giljen, Bozovic, Poleksic.
Ne znam na osnovu chega si doshao do ove liste u zadnjem dijelu posta...
Jesi li gledao kad Blazica uzivo kako brani po klubova itd? Nije isto prichat a ne vidjet, Bozovica smo imali prilike da gledamo u dresu reprezentacije i u dresu Partizana jedno vrijeme, Poleksica za reprezentaciju, Giljena niko ne gleda skoro osim dok je u Niksicu bio a mogu slobodno rec ni Blazica.
Svakako da ih treba probat i dat Blazicu sansu ali dok se ne pokaze na golu reprezentacije ja nikakvu listu ne mogu pravit, niti favorizovat nekog.
Meni licno od svih njih je najvise precijenjen Poleksic a Blazic bi trebalo da dobije sansu da pokaze sta on zna, posto smo ovu dvojicu vec vidjeli, za Giljena sad izgleda nema mjesta jer ako vrate Poleksica u reprezentaciju, ne mogu izbacit ni Blazica ni Bozovica, mada momak je mladji pa ima kad da brani.
Intervju sa Markom Basom.
http://www.vijesti.me/sport/profesor...a-clanak-80357
Damjanović 2 gola danas.
U Koreju.
Koji mu je ucinak u reprezentaciji?Ja mislim da je gori nego Djalovic.
djalovic u 26 utakmice 7 golova, damjanovic u 14 utakmice 2 gola (wikipedia)
Mislim da momka ne bi valjalo opterećivati dugim putevima i da mu treba zahvaliti. Sad puni 31 godinu i to je još jedan razlog koji ide u prilog tome da je za reprezentaciju svoje odradio.
Što se golmana tiče. Svakoga stavite na gol, ali molim vas ne Poleksića. Džaba to što ne kiksa (iako je ono sa Norveškom kiks, zar ne?) ali on jednostavno nema kvaliteta. Suspenzija nema veze sa mojim stavom jer se moj stav nije uopšte nije promijenio otkako je naša reprezentacija formirana.
ja mislim da samo zbog godina ne treba da bude u prvoj postavi ali nije los golman. jedino sto bi ga trebalo ispostovati na neku prijateljsku utakmicu iz postoanja jer je od samoga starta tu i uvijek se zalagao kako treba.
Jes nego mi igramo po dvije prijateljske u pola godine i cudno mi je zasto nikad nismo organizovali prijateljsku za B tim dje bi se isprobali igraci koji malo igraju za prvi tim i oni koji jos nisu igrali za reprezentaciju.To mi nikad nece bit jasno jer sve reprezentacije iz okruzenja to rade s vremena na vrijeme.