http://www.lr-online.de/sport/energi...t52793,3839959
zarko tomasevic na probi u cotbusu
Da imamo krstenog trenera ne bih odusta ni od prvog mjesta ovako se ne ne nadam vise od treceg.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://www.lr-online.de/sport/energi...t52793,3839959
zarko tomasevic na probi u cotbusu
Zasto da ne 3 boda?Ne svidja mi se sto se kod nas pravi atmosfera da samo kuci mozemo i moramo da dobijamo.Sta i ako se desi da izgubimo protiv Poljske kuci,jel to znaci da su kvalifikacije gotove?Svaku utakmicu maksimalno pozrtvovano prije svega i svaku mozemo dobit.Al stvarno je tako,ponekad je igranje u gostima cak i prednost.U svakom slucaju,odje bi najmanje morali do samog kraja da budemo u trci za 2. mjesto,a valjda nas je i ovo prvenstvo uvjerilo da Ukrajina i Poljska ni po cemu nisu ispred nas.
Bazirano na ovome shto sam sada vidio, uz normalnu taktiku, mozemo da izvucemo 2 boda protiv Ukrajinaca i 4 protiv Poljaka realno, uz malo srece (ono, da se Ukrajina ispromasuje kao protiv Engleza) mozemo do 4 boda i protiv jednih i protiv drugih, sto je odlican rezultat.
Uz Tetejcevu taktiku, bojim se da ce to biti 2 boda iz 4 utakmice a onda ce da pocne filipovicevska prica kako su San Marino i Moldavija ekipe za respekt protiv kojih je bod u gostima uspjeh. Ili shto bi rekao Dushko V.-ako izgubimo od Andore na svom terenu MOZDA cu podnijeti ostavku...![]()
Deserve's got nothing to do with it.
bazirano po svemu vidjenom, pod vodjstvom onog mutanta, protiv ukrainaca ce mo osvojit 0 bodova, protiv poljaka MOZDA 1.
p.s. volio bih da grijesim!
Iskucaće nas Poljaci prelagano, Ukrajince možemo da macnemo kući...
Bicemo 3 u grupu vidjecete! I igracemo nerijeseno protiv San Marina u goste sa nasim doktorom od trenera!
jos na fali vidovita violeta![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pogodio sam tacne Portugal-Holandija, Italija-Irska i Portugalija-Ceska do sada, nadam se da ce se nastaviti trend![]()
Nikola Vujadinovic (Udinese-ov igrach, ali je svudje bio na pozajmice) prelazi u Sturm Graz
Milan Jovanović u Crvenoj Zvezdi
http://www.cdm.me/sport/fudbal/crnog...crvenoj-zvezdi
Dick Laurent is dead!
Odlicno, samo da bude standardan.
Igrace stopera 100% , jer na lijevom beku je nezamenljiv Mladenovic ..
Sve u svemu odlicno![]()
BISOGNA VINCERE !
Može on za reprezentaciju još koju godinu igrat. Sad puni 29. Bitno je da igra u klubu.
Dick Laurent is dead!
vec kad smo kod zvjezde, vesovic produzio ugovor i igrace na desnog beka . proslu utakmicu je bio kapiten kad je izasao prvi kapiten. mislim da se ozbiljno na tog momka moze racunati
Last edited by lepetanac; 27-06-12 at 13:13.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lijepo, lijepo. Pogotovo ovo za Vesovica, a i dobro je shto je Jovanovic pronasao koliko-toliko pristojan klub da moze da igra.
Vesovic ako dogura do kapitena u Zvezdi i nastavi sa dobrim igrama, mogao bi do nekog Volfzburga, Menhengladbaha ili Djenove prosetati, i eto nama rijesen problem zamjene Pavicevica.
Naravno, sve ovo pod uslovom da ga konacno pozovemo da igra.
Vala mogao je Jovanovic naci jaci klub po evropi da igra jacu ligu a ne srbijansku...
Da posle raznoraznih Uzricenija i Spartaka iz nalcika ovo mu dodje kao s konja na magarca.Ah mene...
Kašćelan je u zimskom prelaznom roku prešao u Lugorec što se pokazalo kao sjajan potez jer je osvojio prvenstvo Bugarske. Takođe, treba napomenuti da je otkako je stigao u Bugarsku odigrao svaki meč osim jednog kad je zbog četiri žuta kartona morao pauzirati. Nije zamijenjen ni na jednoj utakmici. U svakom sliučaju, sigurno je bolje igrati svaki minut u prvenstvu Bugarske za tamošnjeg prvaka, nego ne biti standardan u prosječnim poljskim klubovima.
On ima takođe 29 godina i bez problema može odigrati ovaj ciklus kvalifikacija na, za njegove standarde, visokom nivou. Ipak, treba što prije gledati da se ta sredina podmlađuje. Teško će ići podmlađivanje kompletne sredine kad ova generacija kroz koju godinu završi reprezentativnu karijeru. Treba polako uvoditi nove igrače, npr Kajevića koji se ustalio pri kraju sezone u Zürichu.
Dick Laurent is dead!
vesovic igra samo zato sto ga kum njegov rajo bozovic gura..... info iz prve ruke..... igrao je 5-6 pozicija u zvezdi samo ga rotiraju na svako upraznjeno mjesto samo da bi igrao.... jbg rajo ima veliki uticaj.... dok je bio u buducnost gurao ga je otac, inace bivsa legenda buducnosti, sad ga gura rajo bozovic.... i dje on da igra u inostranstvo? vjerujte mi, taj momak ce otici na jednu sezonu nedje u inostranstvo i vratice se u CG ligu ili u neki slabi klub srpske lige.....
Mislim da je Kascelan ipak samo bio pozajmljen na pola godine Ludogorecu od strane Jagielonije, barem sam takav podatak pronasao na transfermarkt-u. Ne znam bas koliko tamo racunaju na njega, vjerovatno ce i on traziti novi klub.
Sto se tice podmladjivanja sredine terena, potpuno se slazem. Kajevic bi mogao uci u tu rotaciju, mada ovo sto sam ja od njega vidio nije me previse impresioniralo. To opet treba uzeti sa rezervom jer sam ga jedino gledao pod Duletovom trenerskom palicom, a svi znamo koliki je to hendikep. Takodje mozda bi savez mogao da obrati paznju na Urosa Delica, momka rodom iz Niksica koji igra za Bersot u Belgiji. Solidan klub u dobroj ligi, mislim da bi nam mogao biti od pomoci. Pomalo me podsjeca igrom na Mitra Novakovica, osim sto je desnjak i mladji 6 godina. Valjao bi nam kao alternativa posebno kad uzmemo u obzir da ni Pekovic a ni Novakovic nisu bas u cvijetu mladosti. Postoji na youtube-u njegov video dok je igrao za Rad, pa koga zanima moze i da pogleda.
Postojale su priče bugarskih medija da bi u Ludogorec mogli preći Ćetković i Seratlić, ali to su zasad samo nagađanja. Ne znam koliko računaju na Kašćelana, ali činjenica da nijednom nije zamijenjen a da su prvenstvo osvojili, reklo bi se da je odgovor potvrdan.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks