a ne zna se koja je veće zlo.
Printable View
sto mi sve neka djeca od 14 - 15 god salju requestove na facebook. kao da sam fckng branko kockica
sve me nervira...
Ima nekakvi dezedorans pored kompjutera odje i onda se oslonim na njega ka sofer na menjac i samo u jednom momentu panem.I tako svaki dan.Moram ga ostavit.
Svi koji su kul, drugaciji, jedinstveni, aooo..
Danas me nervira sve...
izgovori! ne podnosim izgovore!
'ufuravanje'
"kakva guza boze kakva guza.." cuh ovo na elmag...
Vozaci koji kada prelazim ulicu a zeleno je za pjesake, sve im se nesto zuri samo sto te me pregazu, ja mislim da ovoga nema nigdje...(govorim kad je ovima sa jedne strane slobodno da prolaze, a u isto vrijeme i pjesacima slobodno) a i ovaj sistem semafora je zajeban, ali ajd, crna gora je to.
Takodje me nervira kad pjesak/pjesaci koji kad vide da necu da im se zaustavim da bi presli (ne govorim za semafore,pjesacki) vec cisto na sred ulice, oni ipak izlete kao da je ulica njihova, ne gledaju ima li kola.
ljudi koji ne zaklapaju sa pričom, srećom ja kuliram takve.
Ljudi zaposljeni u drzavnim firmama,konkretno moj blizak rodjak koji mi juce kaze: ''kakvi su to protesti u nedjelju ne znam za to''.E pa foliranata majko moja.
nervira me jedna djevojka sa kojom sam bio u vezi 4 mjeseca. raskinuli smo nedavno, jos sam jos svasta rekao, rekao sam joj i razlog zbog cega raskidamo (nevina pa mi ne da) i ona prelazi preko svega toga i evo me nekoliko dana smara, ubija sa pozivima i porukama. sto da joj radim nzm, jedino da joj dam aplauz po obrazima.
Muškarci koji mnogo psuju.... a tek žene, ajde jedna dvije riječi al stalnooooo o _O
ps. Curva .. greote ...
hahahahahhahahaha tyler.
evo dobio sam nekoliko savjeta na pm s tim sto sam neke vec probao. tu ne pomaze ni vruca varenika kad se djevojka toliko spusta ispod nivoa i trci zamnom posle svega sto sam joj rekao.
ali dobro, da ne smaram vise.
Ovo vrijeme me nervira.
Sto mu fali casti ti?
-5 stepeni, snijeg, hladnoća, čist vazduh.. Svašta fali :D
Vila bana vila bana sa planine zvalaaaaa
nisam bio u kuci skoro 12 sati i sad gledam stigla mi opomone od banke sto sam kasnio par dana sa ratom, a dvije godine im placan redovno uz par dana zakasnjenja.... dzukele !
nekakvi kolokvij u srijedu. pas mater...
u petak
kad mi ruke smrde na noge
od ovog flipsa sa ukusom sira...
Mene nervira sto ce mi jedan dan puc film pa cu probat da ubijem nekoga,pa necu uspjet pa ce onda on mene.Eto sve me to nervira.
Jutrosnji san, uhh...
Kad mi traze pare... Bilo ko.
Svi mediji prenose ovo iz Tuluza, na CNN, BBC i Al jazeru uzivo po cijeli dan, samo zato sto je ovaj ubio jevreje...da je ubio neke crnce, isti dan bi se to zaboravilo....
ovaj mandić: http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=237771
kakve sve gluposti tip valja, ne znam kako ga nije sramota više
Nadjoh sijedu dlaku...kuku lele od 22 godine
kad probam nekome nesto logicno da objasnim(traje sat vremena) pa covek opet nelogicno shvata.reaguje kao da uopste nije slusao pa cera po svome.
Bozo B sa njegovim retardiranim kvizom !
Vijesti. me - prijavim se, vraca na index, otvorim neku stranicu opet se moram prijaviti i tako stalno..kakva glupost.
rucam, zavrsim, krenem da ocistim sto a cujes majku "Pocisti taj sto za sobom!!!"
Ljudi guzice, da oprostite na izrazu. Pih!