Ovdje smije da klikne samo Poseydon :)
Printable View
Ovdje smije da klikne samo Poseydon :)
Hhahahahaha tako je. Eto me kod tebe sad u shop da kupim to cudo tehnike zvano tv kartica sa PVR softwareom i time shiftingom roflrofl. E kakav je ovaj verbalni wannabe fighter ;)
@Sale & svi: zakazivanje snimanja preko mobilnog/pda je fenomenalna stvar. Sad ne moram izjutra prije nego krenem na posao prelistavati i zakazivati, nego se fino na poslu zavalim u stolicu, upalim 3ds max, krenem nesto modelirati i renderovati i dok pratim rendering, zakazivati snimanja huhuhuhuhuhu. Vrhunska stvar. Uzivancija. A tek kad sam na moru/planini i drug mi kaze: uuu imas danas utakmicu/film/sta bilo a ja kazem cek cek da ja to snimim - A SVE TO DOK STOJIM NA VRHU VOJNIKA ILI DOK SE SUNCAM NA PLAZI!
Bravo za T-Com - sve pohvale opet. Samo da mi je jos onaj sky news :)
ExtraTV i receiver su potreba, lifestyle i pravi pravcati nevjerovatni tech gadget!
5 out of 5
p.s. evo sad javih rodjacima - zahvalise mi se sto sam ih savjetovo da instaliraju extratv. Bas se osjecam lijepo. a mali brat od tetke vec planira da snima neke emisije/crtane dok je na veliko odmoru :D Lifestyle - u can bet on it. ExtraTV FTW!
5 bambija? :)
Da li mozemo saznati cijenu poruke za zakazivanje snimanja? Izvanredan servis.Jos samo da omogucite da sami izaberemo kad ce se snimanje zavrsiti....
eee, sad mi stiže e-mail, pođoh na adresu i iznenadih se! Sale ne gubi vrijeme, svaka mu čast!
Još kad bi, Sale, uveo neki live-streaming - recimo neđe u opcije da se čekira: "hoću live-streaming" i da se to obračuna sa cca 5 dodatnih eur mjesečno na telefonski račun - to bi bilo izuzetno! Onda bi mogao gledati Extra-TV na mobilnom telefonu, ili na računaru. Ma dao bih i 10 eur za tu uslugu mjesečno, ali više od toga ne bih.
Koliko mi se čini, cijena poruke je standardna. Meni na Smart25 je 2 centa. Sale trebalo bi tako biti?
Vlado, očekujem od tebe da baciš taj receiver i čekam te u radnju, do 16 da dodješ kupiti TV karticu.
Verbalni, a ja i Vlado to jadni nikad nijesmo vidjeli niti čuli za premotavanje :D Mi pričamo jedno a ti vazda drugo, samo da bi kontrirao ;)
Strasan servis kao da ti nemozes da zadas da ti se nesto snima za 10 dana preko resevera , nikakvu strasnu ulogu tim servisom ne vidim pogotovo posto nema da se izabere do kad ce da snima ,znaci li to da ce snimat sve dokle ne dodjes kuci i prekines? Bolje da ste umjesto toga dodali jos koji kanal i pustili vise CDM beta .
Snimace do kraja te emisije za koju zakazes snimanje.
Servis nije los to priznajem ali da je nesto fenomenalan nije . Mnogo je bolji servis gledanja extra tv preko mobilnog . A i dosta korisnika Extra nijesu korisnici T-mobile .
Rofl scepane ti si sampion. Pa zar nije super sto se uvode ovakvi servisi, koji su nista drugo sem korisni, pa ako nekom treba - koristice. Ajde sto se kritikuje los kvalitet slike na pojedinim kanalima, ajde sto kritikujemo uklanjanje i zamjene kanala - ali kritikovati nove korisne servise za koje te niko ne cera da ih koristis je stvarno toliko *********** da nemam rijeci za to.
Eh neki nikad nisu zadovoljni - opet sve same negacije - los nacin za prolazak kroy zivot.
Predlog:
Da se u meniju sa podesavanjima stavi opcija da se tokom listanja kanala ne prikazuju kanali iz paketa koji nije aktivan. Naravno, defaultni parametar je da se prikazuju :)
Vec ima opcija da preslozis listu kanala i uklonis kanale iz liste.
Vazda. Ako imas neku ideju, posalji na pp :)
Ne no treba da ih unebo kujemo sto ubacise taj servis , eno i na sajtu t-com pola je stranice `pazi snima se` . Necemo ih kritikovat, slika na Novu i RTL je savrsena jeli ovo u u HD rezoluciji , presrecni smo sa izbacivanjem kanala izbacite jos neke koje procijenite da su slabo gledani .Mi smo prezadovoljni a brojka od 16.8 odsto udjela govori o svemu. Sale kad ce 20.000 korisnik ???
Necemo dugo cekati i na tu cifru, prva polovina te cifre je bila za oko od 6 mjeseci ;)
RTL i NOVA su OK od juce, prekjuce...
da nece bit sto od sportkluba?
Postovani portparoli, da li je moguce da me uklonite sa svoje E-Mail spam liste? Prevashodno mislim na spam u vezi extra dozivljaja isl.
Zadnjih dana napon mi je padao kao lud pa mi extra zakoci jer je osjetljiva na napon , ja mislio nije uredu ovaj novi STB X301, a ustvari ovi go...ri iz distribucije zajebavaju . Oce li se u buducnosti otvoriti portovi da mozemo povezat kompjuter sa STB pa da sadrzaje koje smo snimili prebacimo na komp ?
RTL i NOVA nisu OK:mad::mad::mad: Ja imam mogucnost pracenja vecine kanala iz EXTRA tv ponude preko satelita i svi oni preko EXTRA TV izgledaju zbog MPEG-4 bolje osim u slucaju gore dva navedena programa.Nova je uzas, a RTL se moze podnijeti. Sale, u lazi su kratke noge. Rijesite problem i svi zadovoljni, obmanama necete daleko stici.
kod mene je sve ok !ne zhalim se:D
Ko ne gleda Extra preko LCD ne moze to da uoci i ne bode mu oko ova slika na Novu .